|
Post by subzero39 on Apr 13, 2006 14:45:00 GMT 3
Sincer pe mine ma intereseaza de unde a luat raspunsuri de genu: havea brasilensis si multe altele dupa 10-15 secunde de la afisarea intrebarii. Deci doriath suntem mai multi care vrem raspunsuri, dar nu o sa le primim niciodata. Alex intrebarile au fost ok, nu e vorba de intrebari aici e vorba cum de au ajuns la sensi si la patrick acele intrebari.
|
|
|
Post by OldSchool on Apr 13, 2006 15:08:37 GMT 3
Ok Exstra deci prin postul asta i-ai lamurit pe Doriath si Aykasha. Avem urmatoarea situatie : Finala s-a jucat cu intrebari noi. Sensiblu a jucat cu script. Propun urmatoarea intrebare ptr botii de trivia : De unde a luat Sensiblu intrebarile " " (ca la opel tigra) ?|De La Arthur As zice ca e corect raspunsul pentru intrebarea asta, intr-atat de corect incat ar putea fi inclusa intrebarea in setul pentru chalul viitor ;D O mica precizare totusi: la finala Sensi nu a mai folosit script (dupa cum zice si el in postul lui). Ceea ce nu inseamna ca la finala nu s-a trisat S-a trisat chiar mai rau, as putea zice. Insa intr-un alt fel. @subzero: Eu nu mai vreau nici un raspuns. Le-am cam primit pe toate. Ce as vrea ar fi o dovada de onestitate, acum, la spartul targului, de la Arthur si/sau Patrick. Care nu va veni
|
|
|
Post by RaY3La on Apr 13, 2006 16:01:29 GMT 3
Eu de mult tot vreau sa postez, insa nu gasesc un "machiaj" corect frazelor, astfel incat doar imaginea mea sa fie denaturata (nu a altora) . Si inca o chestie: intrebarile din finala si eu le`am vazut atunci cand le`au vazut si cei din Trivi-Jr, deci in momentul finalei. Oricum imi cer scuze tuturor si ii multumesc lui Doriath, pentru ca mi`a spart "ulciorul" de la prima incercare, ca altfel poate ma mai punea dreaq sa mai incerc (desi ma indoiesc) ... toata stima si respectul pentru cei ce au fost mai corectzi decat mine ...
|
|
|
Post by aykasha on Apr 13, 2006 17:45:39 GMT 3
Pai, Oldschool, daca nu mai vin raspunsurile alea, noi mai asteptam? Dear Makaveli, eu, Oldschool, Chisa (}{ u girl), toata lumea de aici asteptam raspunsurile alea nu ca sa avem ce sa aratam cu degetul dupa aia sau ca sa ne umflam in pene "fara scripturi sigur ii bateam" (cu atat mai mult cu cat eu nici nu am jucat la chall, doar mi-am sustinut echipa - majoreta parca se numeste - si am fost observator ca aia de la Fifa), ci ca sa se lamureasca trebushoarele astea, sa spunem un Amin si sa speram la o cupa viitoare mai faina. Si daca observam cine, ce, cum si de ce a "stalcit-o" aci, ne putem lua masuri pe viitor. Eu am si alte intrebari la care nu cred ca o sa-mi raspunda nimeni, niciodata, dar totusi le adresez publicului: 1. De ce triseaza lumea? 2. E media de cps asa o chestie de super importanta? Mai importanta decat fun-ul pe care ar trebui sa-l aibe lumea cand joaca? 3. De ce tac cei trei purcelusi? 4. Arthur - asta e rugaminte, nu intrebare- iesi la scena deschisa si zi-ne daca chiar ai dat intrebarile din finala si daca stiai de existenta scripturilor in timpul meciurilor. 5. De ce dupa fiecare cupa tre sa se suipe lumea? Nu vreau sa fac valuri cu acest post. Chiar ar fi fain sa se termine tot tambalaul, dar asta nu se va termina fara ceilalti doi porcusori. Best regards, Aykasha P.S. OldSchool, plusez cu 5... pass sau mergi? Chisa, tu?
|
|
Roni-Lya-DA-GZ
#TriviaShelter
We ride together, we die together !
|
Post by Roni-Lya-DA-GZ on Apr 13, 2006 18:16:37 GMT 3
chalul asta a facut bine 2 lucruri .. primul ca mi-a aratat ce stiam deja.. si anume ca n-as fi vrut sa fac parte din alta echipa.. si pup teamu iar.. iar al doilea.. ca am aflat cum sunt unele persoane cu adevarat.. de la modul de a se comporta in general.. pana la trisat.. de ce se triseaza la modul asta nu am inteles nici pana in ziua de azi de ce sunt unii atat de ipocriti.. idem. probabil am probleme de integrare ;D lya p.s. sa ma anunti aykasha daca reusesti sa gasesti raspunsuri la intrebarile tale.. desi.. cred ca vor ramane retorice
|
|
|
Post by aykasha on Apr 13, 2006 20:56:53 GMT 3
Si eu cred acelasi lucru
|
|
|
Post by RaY3La on Apr 13, 2006 22:00:54 GMT 3
for aykasha: 1. de nesimtzire, tampenie si inconshtientza (cazul meu) 2. media cps nu e importanta deloc ... atata tot ca dak scrii la intrebari ca sa faci puncte atunci itzi creste inevitabil si media cps, dak nu stai dupa copiat 3. 4. cu asta te poate ajuta Arthur ... oricum eu am zis si o mai zic ... nu am vazut intrebarile pana in timpul meciului 5. nu prea am inteles la ce te referi P.S. dak mai intereseaza pe cineva ceva is dispus sa mai clarific unele lucruri din cele pe care le shtiu asha la "spartu targului"... deci mai ashtept intrebari sau apropo`uri
|
|
|
Post by vlad_riz on Apr 13, 2006 22:08:40 GMT 3
pai fa si tu o marturisire a la sensiblu ms
|
|
|
Post by ArthurW on Apr 13, 2006 22:10:20 GMT 3
No bun, am zis totuşi din respect pentru unele persoane, să răspund şi să lămuresc problema. Prima chestie a fost a lui Toma. Ca să-ţi aduc aminte, eu am fost în week-end-ul 3-5 martie la Cluj. Dacă dai un DNS pe IP-ul respectiv, îţi dă următorul rezultat: Dacă dai un !seen pe IP, cei doi boţi principali de seen de pe canalele unde obişnuia Liviu să intre dau următoarele rezultate: Deci la vremea respectivă singura chestie care punea sub semnul întrebării identitatea persoanei care a jucat cu pseudonimul Sensiblu la meciul Rotrivia versus XTeamNet a fost performanţa jalnică de care am dat dovadă. Nu ştiam prea multe întrebări, nu eram acomodat cu tastatura iar Liviu nu avea pe atunci script. În plus eram şi foarte obosit pentru cu o seară înainte eu mă culcasem după ora 2, iar Liviu nu a adormit înainte de ora 1. A doua chestie a fost a Cristinei (chisa). Fişierul de întrebări din finală se află în posesia a două persoane: Alex Ex_Stra şi eu. Nici Liviu, nici Patrician nu au avut acces la fişierul de întrebări, le-am dat doar câteva notice-uri ocazionale ... printre care a fost şi buclucaşul patruj' de mii de leghe. Motivul: „ca să nu bată la ochi“ (vorba Cristinei) Acum al treilea post la care trebuie să răspund este scris de Aykasha. Şi în răspunsuri voi respecta numerotarea autoarei: 1) Tough question. Există mai multe răspunsuri posibile; enumăr fără a epuiza variantele: tentaţia de a încălca regulile, dorinţa de a face performanţe (în mod nemeritat), provocarea de hacker (adică să vrei să vezi dacă poţi să scrii codul aferent unui asemenea instrument), afinitatea nativă spre a face ceva incorect, lăcomia de puncte/statistici mari 2) Nu ar trebui să fie, dar eu chiar mă întreb cine ce cifră dă vizavi de raportul importanţă stats la importantă distracţie. 3) Depinde de contextul în care tac. Există mai multe motive. Primul este poate incontestabil ruşinea, părerea de rău că au dezamăgit persoane care ţineau la ei sau persoane la care ei ţineau. 4a) Am răspuns mai sus. 4b) Am aflat după semifinale. Nu ştiam nici eu, nici ceilalţi membri Rotrivia. Pe Liviu nu mi-l imaginam să folosească script. Iar Patri nu avea de unde să facă rost de script. Singura chestie pe care o ştiam de Patri e faptul că a jucat pentru Voodoo`Magic în primul şi ultimul meci. Nu l-am „turnat“ publicităţii pentru că a venit la mine într-o seară pe privat, umil, parcă vedeam în faţa lui un . Şi-a cerut scuze, iar eu numai de scandaluri nu aveam chef. Neavând timp să stau la calculator la fiecare meci nici nu prea puteam să îmi dau seama de evoluţia celor doi, aşadar nu aveam cum să îi suspectez de ceva. 5) Asta să-ţi răspundă cei care scuipă. Sper că am reuşit să lămuresc măcar câteva chestii EDIT: Lipsea o paranteză dreaptă la un QUOTE
|
|
|
Post by RaY3La on Apr 13, 2006 22:28:26 GMT 3
Arthur vezi ca is cateva minciuni in post`ul tau ... lucruri de care shtiu eu .. poate ca mai sunt si altele , de care nu`mi dau eu seama ... deci revizie tehnica ... makar in al 12 ceas sa fie lucrurile date cu adevarata fatza, dak tot am hotarat sa facem asta ... vlad dureaza prea mult ... sa fuck shi eu o poveste de genu celei nascocite de Liviu poate in weekend dak va mai interesa pe cineva dar acuma nu am nici chef shi nici timp
|
|
|
Post by aykasha on Apr 13, 2006 22:56:13 GMT 3
Ray3la, Eu zic sa faci postul ala ca nu are rost sa astepti pana ne mai vine noua idee cu ce si cum s-a intamplat, pentru ca la urma urmei mai avem si noi alte trebi de facut decat sa stam calare pe forumuri... servicii, scoli, facultati, partiale, etc etc etc... Si ai zis ca in postul lui Arthur sunt cateva mici ... "inadvertente". De ce nu le corectezi tu? ;D Arty, eu stiu ca ai vrut un chall corect, dar asta a incetat sa mai fie asa ceva in momentul in care a fost scoasa prima intrebare din loguri, si trecand prin toate etapele pana la a culmina cu scripturi. Si, Arty, nici noticeurile pe care ziceai ca le-ai dat nu sunt tocmai un monument de corectitudine, cu atat mai mult cu cat tu esti organizatorul, nu crezi? Zici ca vroiai sa fie totul corect, atunci trebuia sa anulezi totul in momentul in care ai aflat, chiar daca era deja semifinala. Poate nu sa descalifici Rotrivia pentru ca ar fi fost injust fata de ceilalti membri (hello all}{}{}{), dar trebuiau scazute punctele facute de cei vinovati si recalculate pozitiile celorlalte echipe in nou context. Aici sa vezi imaginatie de hacker la facut un programel care sa stea sa caute punctele mincinoase de la fiecare meci si sa le adune Dar nah...cum ar zice nenea Vacaroiu, asta e doar ..."parerea mea". Asteptam cu interes postul lui Ray3la Pana atunci, pup's you all! Aykasha
|
|
|
Post by RaY3La on Apr 13, 2006 23:08:02 GMT 3
eu doar am zis ca sunt nishte minciunele mici in postul acela ... lucruri despre care eu am cunoshtintza shi mai sunt shi altzii care le shtiu ... deci sa le corecteze cei implicatzi ... nu am nici un motiv sa le rectific eu ... dar dak tot am ajuns sa jucam cu cartile pe fatza, pai atunci asha sa fie ... ... P.S. eu am zis ca POATE voi scrie acel post ... ceea ce reprezinta 50% da , insa si 50% nu
|
|
svenn
Junior Member
|
Post by svenn on Apr 13, 2006 23:11:50 GMT 3
poate ca pana la urma tot ce voia micutzul era doar putina atentie
|
|
|
Post by RaY3La on Apr 13, 2006 23:15:03 GMT 3
cine e micutzul ?