svenn
Junior Member
|
Post by svenn on Apr 14, 2006 17:08:51 GMT 3
lol...atat.
|
|
svenn
Junior Member
|
Post by svenn on Apr 14, 2006 17:27:53 GMT 3
"public" ? interesanta alegere de cuvinte, daca stii tu ceva ce ar trebui stiut despre chal spune pentru ca asa trebuie nu o folosi ca o ocazie de a da o reprezentatie, ca nu esti clovn. N-ai si tu un simt etic pe acolo pe undeva? deep down in spatele echo-ului acolo? Daca nu, n-are rost sa ne mai aburesti degeaba pe aici ca poate va spun dar nu va mai luatz de mine.
|
|
|
Post by aykasha on Apr 14, 2006 18:32:05 GMT 3
Alo, Rya3la? Unde vezi tu ca a zis lumea sa nu mai postezi ca eu nu vad in nici un post de aici scris "bai, ia nu mai posta tu nimic" sau altceva ce s-ar putea traduce in aceasta forma? Parerea mea, draga Rya3la e ca nu stii nimic. Daca ai sti ai iesi la scena deschisa si ai zice: "fratilor, eu stiu asta si cu asta, si mai stiu ca aia cu cealalta", nu te-ai mai coi pe aici ca ba scrii, ba ca nu scrii - urechile sensibile rog sa imi scuze modul de exprimare. Credeam ca macar acum, in al 13-lea ceas, nu ne mai fofilam si ne mai ascundem dupa degetul mijlociu ridicat in forma unui "salut" international recunoscut.
|
|
ElvenRoth
#Kanal
Never tear us apart
|
Post by ElvenRoth on Apr 14, 2006 19:40:09 GMT 3
Ce poate fi mai frumos decat sa faci pe victima?
|
|
|
Post by ArthurW on Apr 14, 2006 20:53:56 GMT 3
Adineauri am avut o mică discuţie cu Aykasha pe privat referitor la toate murdăriile care s-au făcut la Chal, atât din partea mea cât şi din partea celorlalţi. Nu garantez că e o listă exclusivă, dar e tot ce ştiu eu vizavi de ele. Aştept completări vizavi de ele. Iată logul:
|
|
|
Post by aykasha on Apr 14, 2006 20:59:07 GMT 3
Oameni buni, am doua rugaminti la voi: 1. sa aveti rabdarea necesara pt a citi tot 2. sa va ganditi de doua ori inainte de a pune mana pe piatra si de a arunca. Nu zic sa nu dati, zic doar sa meditati inainte, si poate o sa va dati seama ca macar marimea pietrei din mana voastra nu e cea potrivita Ah...si cred ca mai am si a treia dorinta...scuzati-mi greselile de scriere... Sa auzim de bine, Aykasha aka Caramik
|
|
vovin
New Member
|
Post by vovin on Apr 14, 2006 21:19:27 GMT 3
burp!
|
|
|
Post by osamik on Apr 14, 2006 22:05:07 GMT 3
diferenta de punctaj ? ce diferenta, daca noi ieram asa varza.. daca sensiblu (care dupa parerea mea, nu iera omu de baza al ekipei), primind duar cateva noticeuri a facut lejer pe d-alde mikey, biosu, dropu, etc atunci.... un mare BLEAHHHHHHHHH !!!! si in speranta ca la un moment neprecizat, va fi un cial ai carui participanti (macar la finala) vor juca din aceeasi sala si nu va mai fi nici un dubiu, WD(!!) dejtelor si sinapselor care au fo lucrate strasnic
|
|
Roni-Lya-DA-GZ
#TriviaShelter
We ride together, we die together !
|
Post by Roni-Lya-DA-GZ on Apr 14, 2006 22:12:59 GMT 3
you make me sick.. si nu.. nu arunc cu piatra fara sa stau sa .. gandesc putin.. cred ca toata faza cu scripturile.. ca si trisatul in general.. de orice maniera.. e doar de a parea mai bun in ochii celorlalti.. si da.. de ce sa nu recunoastem? e placut sa te laude ceilalti.. si sa ramana masca si sa fii privit cu admiratie (aici vorbesc in general.. nu doar la trivia) and some people would do anything for that. pentru unii conteaza cu mult mai mult parerea celorlalti despre ei.. nu a lor despre sine. as fi zis ca m-am obisnuit cu trisatul am vazut suficiente situatii... dar nu sunt atat de imuna pe cat credeam.. cel mai mult din toata povestea asta stiti ce imi place? corectitudinea care e aceeasi pentru toti. s-a jucat cu undercover.. ok.. nu e de scuzat.. nu e de inteles.. DAR cand un singur jucator (descoperit cum a fost descoperit) plateste.. iar restul nu.. asta mi se pare bataie de joc in fata ! pentru ce? vi s-a parut ca ati dat dovada de mare ce? ok.. il scoteati pe mihai din joc.. e normal .. dar ii scoteati si pe restul de care stiati ca au facut asa ceva. sau.. restul care au venit si v-au marturisit nu au mai prezentat interes pentru domniile voastre?sau restul nu erau din shelter si nu avea nici un sens sa le dati in cap? noah this is how it sounds to me (si asta lasand la o parte eufemismul si modul foarte.. "fardat" de a prezenta intamplarile cu mailul intamplare CLAR!) so.. let`s see.. in loc sa-l elimine pe sensi.. a jucat undercover pentru el, dar cu teamu a iesit cum a iesit NICE ONE!!! noah.. deci e clar ca.. ierarhia e .. destul de mult gresita.. mai ales in ce priveste primele locuri, atat la echipe, cat si individual.. corectitudinea a tins la 0 cat priveste celelalte echipe, dar situatia nu e chiar asa cat priveste shelterul.. meciurile au fost jucate total anapoda.. cu alte cuvinte.. i don`t think i need to say it i said before.. i`ll say it again.. nu inteleg motivele.. cred ca le stiu (de fapt ma rog.. parerea mea e ca e un singur motiv principal), dar nu le pot pricepe.. daca aia care cumpara examene mai au o scuza.. ca deh.. e vorba de facultate.. vor parintii sa aiba cu cine se mandri.. te ajuta la bursa.. la prestigiu la pana mea.. hai sa zicem la cv.. dar pana si la trivia? don`t get me wrong.. nu zic ca e usor sa fii organizator.. sa incerci sa iei o decizie buna.. dar tocmai asta nu v-a iesit deloc. nici lui arthur, nici lui brudi.. chiar in finala sa te comporti asa? i really don`t get it.. dupa cum am mai zis.. cred ca am eu probleme de integrare.. nici nu ma mai chinui.. n-are sens.. lya
|
|
|
Post by d4ng3rz0n3 on Apr 14, 2006 22:20:06 GMT 3
N-are nici un rost sa dezgropam mortii dupa ce si-au odihnit oasele pe o parte in scopul de a se odihni si pe alta parte. Chalul s-a terminat in conditii austere si multora le-a trecut pofta de a se bate cu scripturi si cu undercoveruri. Eu joc trivie ca sa ma distrez si acum s-a dus dracu` toata distractia. E ca si cand ai juca Unreal Tournament la nivel de expert cu 50 de boti pe o harta minuscula. In cateva minute te lasi pagubas (daca nu esti masochist). Nu-i inteleg pe cei care folosesc scripturi. Ce vor sa arate? Ca sunt in stare sa copieze raspunsuri? Ca au trecut de clasa intai si pot citi? Vor sa fie admirati ca sunt cei mai rapizi, ca ei le stiu pe toate? Ce valoreaza o astfel de "glorie"? A fost primul meu concurs intre echipe si sper ca voi prinde si o editie corecta si fara scandaluri. Felicitari celor care s-au straduit si au reusit sa obtina rezultate bune fara sa triseze!
P.S.: Trivia e doar un joc si, ca in orice joc, trebuie respectate regulile. !seen fair-play (asta era deja alt thread pe care l-am deschis mai demult)
|
|
|
Post by aykasha on Apr 14, 2006 22:23:39 GMT 3
Lya, Te rog eu sa nu mi-o iei in nume de rau, dar hai sa nu deviem de la subiect. Nu numai echipa ta a fost dezavantajata. Toate echipele care au fost macelarite de roboti au avut un mare handicap. Sa nu o transforam intr-o chestie personala. Nu cred ca Arthur nu a luat masurile care trebuia sa le ia pentru ca avea ceva cu voi...
Aykasha
|
|
|
Post by d4ng3rz0n3 on Apr 14, 2006 22:25:48 GMT 3
Lya se referea la faptul ca Mihai a fost eliminat din prima, iar ceilalti care au trisat nu.
|
|
|
Post by subzero39 on Apr 14, 2006 22:40:13 GMT 3
Da vlad_riz de ce nu a fost eliminat?
|
|
|
Post by subzero39 on Apr 14, 2006 22:42:40 GMT 3
Osamikule poate doar a vrut sa le netezeasca drumul spre victorie, nu doar scorul:)
|
|
Ratonu
#Rotrivia
Leader
|
Post by Ratonu on Apr 14, 2006 23:34:24 GMT 3
Nu cred ca Arthur a luat acele decizii din rautate fata de cineva sau pentru ca e fan al uneia dintre echipe... Cred ca, pur si simplu, i-a lipsit ceva... Ce anume? Sunati si castigati. Serios vorbind, sunt foarte dezamagit de cei trei si mai ales de Arthur. Au facut de rahat Chalul si Rotrivia. Un chal care putea fi foarte frumos si o echipa care ar fi avut oricum o prestatie foarte buna. "Trivia is just a game". "Trivia is for fun". Pentru mine, nici un joc nu este distractiv cand se triseaza, cu atat mai mult daca asta duce la o calificare mincinoasa prin care pierzi timp si neuroni (si in unele cazuri si respect). Deci rusine Sensi, rusine Patrick si RUSINE Arthur!
|
|