|
Post by zorzo on Dec 15, 2005 19:43:16 GMT 3
Gata gata
|
|
Ratonu
#Rotrivia
Leader
|
Post by Ratonu on Dec 15, 2005 19:51:29 GMT 3
sandossu uite mi`ai dat idee la faza asta. Ai dreptate cu doveditul si ascunsul si etc. Inca un motiv in plus ca sa fie Radu ( orhe ). Fiecare jucator are un stil al sau de a vorbi. Are simpatii, animozitati s.a.m.d. X daca joaca in locul lui Y, Y era prieten f. bun cu Z, Z cu X sunt la cutite.. X e obligat sa se poarte ca Y. Crede`ma ca si asta e foaaarte foartee greu :"> ;D Radu stie foarte multi jucatori. Si stie si stilul lor si etc. Nu pe toti ce`i drept, si ar putea fi si el pacalit dar.. macar se mai anuleaza din posibilitati. Il stiu oamenii de frica Dar, tot pe mana jucatorilor mergem si pe cuvantul lor. Cel putin in mare parte. Nu stiu daca asta o sa ajute prea mult... Doar n-o sa se faca regula sa chat-uim intre intrebari ca sa ne putem da seama cine joaca pe nick-ul altcuiva. Oricum, sper ca arbitrajul sa fie cat se poate de ferm si sa nu avem neplaceri de genul asta (sau sa avem parte de cat mai putine - pare, totusi, inevitabil sa se intample asa ceva). Cred ca Arthur e omul potrivit pentru asa ceva, dar ii va fi greu de unul singur, asa ca ar fi bine sa fie "delegati" ca arbitri si unii jucatori, cu conditia sa nu aiba conflicte evidente cu vreuna din echipele care se infrunta. Zorzonel a facut propunerea cu Orhe... Din partea mea e OK.
|
|
|
Post by zorzo on Dec 15, 2005 19:56:04 GMT 3
Ok atunci hai sa vedem..
|
|
sanki
#BarDeNegri
|
Post by sanki on Dec 15, 2005 20:08:41 GMT 3
nu ie chiar bine sa fie si orhe pt. ca e un jucator......alte solutii nu vad in momentu` asta rog "cititorii" sa vina cu idei,pareri,etc. mai mult Orhe sa zica(din cate am auzit,el ie organizatoru`)
|
|
Roni-Lya-DA-GZ
#TriviaShelter
We ride together, we die together !
|
Post by Roni-Lya-DA-GZ on Dec 15, 2005 20:09:16 GMT 3
eu zic ca fie canal sau na reprezentantii fiecarui canal sa vina cu niste idei de arbitri care nu sunt implicatzi in chal .. dak exista asa ceva..oricum...dupa faza aia pe care a zis`o zorzo cu lista lu symbol zic sa vorbiti cu iel sa`i reamintiti...(voi il cunoasteti mai bine) ca oricum weber sta si se shakireste acasa...
brudi
|
|
sanki
#BarDeNegri
|
Post by sanki on Dec 15, 2005 20:09:34 GMT 3
zorzo inca astept sa vad cine a trisat....
|
|
emineasca
#Rotrivia
Mandra Buburuzza
|
Post by emineasca on Dec 15, 2005 20:13:19 GMT 3
mie nu mi se pare oki. imi spun si eu parerea. eu ii inteleg pe cei de la triviashelter ca se implica si vor sa iasa cat mai bun chalul dar deja orhe e aici admin. si vladu a iesit de vreo 3 ori din echipa si v-ati certat din cauza asta. bine ca v-ati impacat, dar incercati sa evitati certurile astea. daca mai vine si un arbitru la care apartine dintr-o echipa o sa iasa discutii . chiar daca orhe ar fi corect, tot ar iesi ca s-ar gasi pe ce sa se dea vina. voi ati spus ca nu vreti sa va fie acuzati jucatorii precum john anul trecut. pai evitati si voi acest lucru.
|
|
Roni-Lya-DA-GZ
#TriviaShelter
|
Post by Roni-Lya-DA-GZ on Dec 15, 2005 20:44:36 GMT 3
Zise Ruzzaaaaaaaa }{}{
Ronaldo
|
|
Roni-Lya-DA-GZ
#TriviaShelter
|
Post by Roni-Lya-DA-GZ on Dec 15, 2005 20:48:50 GMT 3
mie nu mi se pare oki. imi spun si eu parerea. facand o paranteza ....mi`a atras atentia asta cu spusu parerii..sau exprimari la altii de genul "ma bag si eu" .. ideea e.. bagatzi`va ma! .. ca de asta e chalul cu 22 de canale..sa fie mai multi jucatori...mai multe pareri..cine stie ce se ascunde in spatele unor canale ca rivalii sau concurs sau xteamnet.. sa nu zica lumea ca e chalul controlat de 1-2 canale..ca vorbesc doar cei de la canalele importante..asa am terminat paranteza.. brudi
|
|
Ratonu
#Rotrivia
Leader
|
Post by Ratonu on Dec 15, 2005 21:00:31 GMT 3
Cu sau fara arbitri, tot o sa aiba cine sa se oftice, ca, nah, asa-s oamenii. :\ Asteptam parerea lui Arthur.
|
|
|
Post by ArthurW on Dec 15, 2005 21:32:34 GMT 3
Cred că din topicul acesta lipsea tocmai punctul de vedere oficial. Şi aş dori deci să punctez câteva aspecte: 1) Nu am nici un fel de boală pe Răzvan, mi-a lăsat un anume mesaj pe bouncer în care mi-a transmis anumite epitete, m-a şocat puţin de vreme ce nu mi se pare deloc fondată acuzaţia, nu m-am ofticat de la nimic... în fine... 2) Setul complet de întrebări care va rula la concurs nu va fi public. Asta am zis-o când am căzut de acord că vom organiza această ediţie a campionatului. Deci un script de genul AutoAnsw.mrc nu se va putea folosi... decât în anumite condiţii nu vreau să le dezvălui, dar vă spun doar că există. Orice tentativă dovedită de utilizare a unui script de remote, alias, copy-paste cu mausul în exces, şoptirea de către un spectator sau orice altă modalitate de fraudare a desfăşurării în condiţii civilizate şi de fair-play a concursului atrage după sine sancţiuni de la suspendare pe o etapă până la descalificare din competiţie în funcţie de gravitatea şi gradul de repetare al faptei. 3) Nici prin vis nu mi-a surâs ideea să joc pentru vreun canal la chall. Nici plătit nu aş face aşa ceva. Ţin la fair-play mai mult ca la orice altceva la concurs. Şi cred că şi concurenţii au la rândul lor exact aceeaşi părere. 4) Chestiunea arbitrilor... o să povestesc mai multe după ce citesc şi threadul în cauză... Cert este că va fi nevoie de aşa ceva. Pentru că nu pot să arbitrez singur, şi am nevoie de cineva care este obiectiv. 5) Cine a trişat la challul precedent prin substituţie? Nu are relevanţă. Nici dacă aş şti nu aş spune. Dacă aş şti probabil ar fi din motivul că aş avea o relaţie bună cu persoana respectivă şi nu torn persoane la care ţin. 6) Nu mai am ce zice Arthur
|
|
Roni-Lya-DA-GZ
#TriviaShelter
|
Post by Roni-Lya-DA-GZ on Dec 15, 2005 21:47:48 GMT 3
7) Ma sacrific si sunt eu arbitru ma Ce daca iau o sparga 2 acolo mare scofala Ronaldo
|
|
|
Post by menytta on Dec 16, 2005 1:41:09 GMT 3
Consider ca fiecare jucator ar putea sa dea ip-ul de pe care joaca, in mod frecvent si userele pe care le folosesc. Este nevoie de mai multi arbitri si am sustinut asta de la bun inceput!Vor putea sa verifice in timpul meciurilor ip-urile si userele folosite de jucatori. P.S.Am sesizat si eu la chalul trecut ip din franta si botosani la acelasi jucator. Se pare ca si Bucuresti-Brasov sunt foarte aproape, dar totusi nu mi se pare normal sa fie acelasi jucator.
|
|
|
Post by souljalikeme on Dec 16, 2005 7:52:30 GMT 3
Tot nu e relevant Menytta , se poate duce la sala si gata s-a rezolvat problema. Chestia cu ip-ul doar daca sunt din orase diferite dar in rest tot se poate trisa.
|
|
|
Post by vlad_riz on Dec 16, 2005 9:17:18 GMT 3
aveam rezervat postul de arbitru!daca nu brudi te musc de nas!
|
|