|
Post by sandossu on Dec 15, 2005 17:58:48 GMT 3
nu vreau sa jignesc pe nimeni si nici sa bat apropuri...desi s-ar putea sa nu reusesc...dar se aude si se cam si observa ca unii folosesc scripturi. ce facem cu astia la chal ? Vad ca magarii deja se fac, apar echipe cu 16 jucatori. Se poate face ceva sa se vada daca cineva foloseste script ? banuiesc ca cine stie cum sunt facute scripturile ar putea sa faca si ceva sa le depisteze...
bafta
|
|
|
Post by souljalikeme on Dec 15, 2005 18:11:50 GMT 3
Da exemple concrete.
bafta si tie.
|
|
|
Post by sandossu on Dec 15, 2005 18:13:25 GMT 3
nu exemplele conteaza, ci daca putem sa ii impiedicam sa foloseasca scripturi. exemple concrete nu pot da, fiindca nu as avea de unde sa stiu ca cineva foloseste script decat daca l-as vedea
|
|
|
Post by souljalikeme on Dec 15, 2005 18:18:13 GMT 3
Pai de aia e un arbitru in timpul meciului nu ?
|
|
|
Post by zorzo on Dec 15, 2005 18:19:20 GMT 3
Altul care s`a trezit dintr`un somn dulce si aromat. De script tip energy ( de exemplu ) nu poate fi vorba ( SPER ) pentru ca nimeni nu are setul de intrebari ca last time ( cel putin asa ni s`a promis.. dar ma indoiesc ). Aliasuri pe ce ? Vorbesti aiurea in cazul asta. Echipe apar cu 16 jucatori. Da, orhe a fost prost, mai bine ne trecea cu 70. Sau 71 ca sa fie mai cu mot. Ca sa te lamuresc, Orhe a facut, face si va face parte din shelter pentru totdeauna. Eu am avut niste contradictii cu el ( majore ) si am decis sa fie inlocuit de c0venant. Intre timp slick s`a retras. Intre timp, cel mai important, eu cu Raducu ne`am calmat ( il pup pe nasuc pe aceasta cale =))) si ii urez sa nu se mai uite la ce se uita aseara ;D ) asa ca el a revenit. I`am zis sa se treaca, dar, pentru ca are si alte lucruri in afara de a cerceta echipele altora a omis sa`l scoata pe slick. Mare rahat cu perja si avantaj ce`a facut. Te anunt ca la noi oricum vor juca maxim 10 oameni ( cu exceptia unui singur meci in care vom baga rezervele ). Asa ca puteau fi trecuti si 71 dupa cum am spus ca tot aia e. Nu vreau sa ma bag peste orhe si sa vorbesc in numele lui, dar, vad ca iar se crede eronat ca noi o sa fim avantajati cumva. Hai sa`ti zic ceva. Singurul care ia decizii e Weber. Si Weber are o boala a dracu de mare pe mine. Mai bine cercetezi atent alte echipe, ca si mie mi`e frica de elementul " nou " in privinta intrebarilor.. in unele cazuri. Si daca nu vrei sa jignesti pe nimeni si sa bati apropuri atunci nu mai jigni pe nimeni si nu mai bate apropuri. Te scuzi ca sa te acuzi.
|
|
|
Post by souljalikeme on Dec 15, 2005 18:23:09 GMT 3
Good Point , de unde script daca nu se stiu intrebarile.
|
|
|
Post by oRhe on Dec 15, 2005 18:23:43 GMT 3
problema lui e lipsa de ocupatie, sandossu sa faci remarci din astea la inceputul concursului, atunci cand echipa va fi scrisa toata, nu trebuia sa faci atata necaz doar ca am uitat io sa-l sterg pe slick..
|
|
|
Post by zorzo on Dec 15, 2005 18:24:44 GMT 3
Posturi pe topicul shelter cand eu scriam aici
Soulja
Orhe
Sper ca de data asta a inteles toata lumea si nu o sa fim nevoiti sa explicam fiecarui om in parte, pentru ca, eu deja m`am plictisit.
|
|
|
Post by oRhe on Dec 15, 2005 18:25:34 GMT 3
for some people it's just not enough
|
|
sanki
#BarDeNegri
|
Post by sanki on Dec 15, 2005 18:28:28 GMT 3
si arbitrii astia cine ii alege?
|
|
|
Post by zorzo on Dec 15, 2005 18:28:54 GMT 3
Ala e unu singur. Weber.
|
|
|
Post by oRhe on Dec 15, 2005 18:29:32 GMT 3
ArthurW = weber
|
|
sanki
#BarDeNegri
|
Post by sanki on Dec 15, 2005 18:33:45 GMT 3
ok
|
|
|
Post by sandossu on Dec 15, 2005 18:35:37 GMT 3
faza cu 16 jucatori in shelter era doar o idee.... dar scripturi ganditi-va mai bine si va veti da seama ca e posibil sa faci, intrebari se fac rost...am in cap destule metode
|
|
|
Post by zorzo on Dec 15, 2005 18:47:00 GMT 3
De unde faci tu rost de setul complet dupa ce`l corecteaza Weber? N`ai de unde. Doar de la " maiestatea sa "
|
|