|
Post by zorzo on Dec 15, 2005 19:15:01 GMT 3
Ba cred ca raindrop ar fi bun. laiexxl e prea feciorelnic, sundew citeste greu, cellabela.. e cellabela si atat, elpaco =)) haha
|
|
|
Post by zorzo on Dec 15, 2005 19:15:16 GMT 3
symbol ma.. nu asa era vorba?
|
|
Roni-Lya-DA-GZ
#TriviaShelter
We ride together, we die together !
|
Post by Roni-Lya-DA-GZ on Dec 15, 2005 19:17:36 GMT 3
symbol eu am inteles ca era doar la faza cu facutul unui site in genul celui de la chalul lu jonny .. mai mult nu stiu.. insa parerea mea e ca ar trb sa insistam NOI jucatorii sa aducem 1 arbitru doi.. pt ca arthur sigur nu va avea timp sa joineze ca arbitru toate meciurile...
|
|
|
Post by zorzo on Dec 15, 2005 19:18:48 GMT 3
Pai cine ma ? Slick ?
|
|
sanki
#BarDeNegri
|
Post by sanki on Dec 15, 2005 19:19:04 GMT 3
daca ie neutru zorzo......tot nu ne-ai zis cine a jucat in locul.........in locul cui?
|
|
|
Post by zorzo on Dec 15, 2005 19:20:51 GMT 3
Sau am putea altfel. Orhe sa il ajute si cu asta pe Weber. Pana acum a dat dovada de mare obiectivitate. Oho, ba dimpotriva.. mi`a sters mie posturi. Zic Orhe, pentru ca el o sa aiba si timp si deja s`a implicat. Na.. cu conditia sa nu`i facem noi ajtia din shelter zile grele, ceea ce, sunt sigur ca nu se va intampla. Acu na.. am vorbit si eu ca sa n`adorm pana plec.
|
|
|
Post by zorzo on Dec 15, 2005 19:21:37 GMT 3
daca ie neutru zorzo......tot nu ne-ai zis cine a jucat in locul.........in locul cui? hai ma.. un secret am si eu pe lumea asta ( unul pastrat mai bine de un an ) si vrei sa`l spun asa ? Mi`e rusine :"> ;D
|
|
|
Post by sandossu on Dec 15, 2005 19:22:38 GMT 3
si ce ar putea sa faca un arbitru ? daca tu imi dai useru tau si intru cu el, imi ascund si ipu, cum dovedesc altii ca nu esti tu ? se poate trisa, ca la orice joc ps. aveti grija ca poate o sa joc eu in locu lui biosx, son, in jocurile mai importante
|
|
sanki
#BarDeNegri
|
Post by sanki on Dec 15, 2005 19:25:15 GMT 3
lol sandossu....sper ca s-a lamurit lumea.....sandossu scoti cele mai frumoase perle!
|
|
sanki
#BarDeNegri
|
Post by sanki on Dec 15, 2005 19:26:05 GMT 3
zorzo zii ma....dupa cum spui a trecut un an:D deci nu prea mai conteaza acu`....da` is oameni mai noi pe aici....si vor sa stie si ei...
|
|
|
Post by zorzo on Dec 15, 2005 19:28:56 GMT 3
sandossu uite mi`ai dat idee la faza asta. Ai dreptate cu doveditul si ascunsul si etc. Inca un motiv in plus ca sa fie Radu ( orhe ). Fiecare jucator are un stil al sau de a vorbi. Are simpatii, animozitati s.a.m.d. X daca joaca in locul lui Y, Y era prieten f. bun cu Z, Z cu X sunt la cutite.. X e obligat sa se poarte ca Y. Crede`ma ca si asta e foaaarte foartee greu :"> ;D Radu stie foarte multi jucatori. Si stie si stilul lor si etc. Nu pe toti ce`i drept, si ar putea fi si el pacalit dar.. macar se mai anuleaza din posibilitati. Il stiu oamenii de frica Dar, tot pe mana jucatorilor mergem si pe cuvantul lor. Cel putin in mare parte. Cu toate astea, din cate stiam, symbol isi facuse o lista cu userele si ipurile jucatorilor. Si tot felu` de faze de`astea.. sa mai inlature din ilegalisti . Na.. parca asa fusese nu?
|
|
sanki
#BarDeNegri
|
Post by sanki on Dec 15, 2005 19:31:58 GMT 3
si daca unu are mai multe usere?fiecare poate sa aiba cate vrea....aproape...
|
|
|
Post by zorzo on Dec 15, 2005 19:35:07 GMT 3
Stiu, de`aia am zis de stil . Eu in vara aveam cam 80 .
|
|
|
Post by souljalikeme on Dec 15, 2005 19:37:44 GMT 3
Trebuia sa vina unu sa dea idei la altii ... eu zic sa incheiati discutia.
|
|
|
Post by sandossu on Dec 15, 2005 19:42:42 GMT 3
e partial adevarat cu ideile, dar nu e chiar asa...care vrea sa triseze stie el cum sa faca, nu pune el in practica ideile mele. oricum am zis daca vreti pot sterge ideile
|
|