sanki
#BarDeNegri
|
Post by sanki on Dec 15, 2005 18:48:26 GMT 3
da` pe Weber cine il corecteaza?din cate am auzit ie foarte ocupat......poate greseste ceva.. who knows....
|
|
|
Post by oRhe on Dec 15, 2005 18:50:35 GMT 3
sandossu iti recomand sa nu le aplici daca le ai. tine-le pt tine!
|
|
|
Post by zorzo on Dec 15, 2005 18:51:14 GMT 3
Eh.. nu mai comentez ca deja respectivul om e prea " mirific " pentru mine. Ideea e ca, din moment ce unele intrebari isi vor pierde structura originala ( pe scurt.. asa cum trimite fiecare ), ne putand detine setul final, dupa acest procedeu, nu stiu de ce script mai poate fi vorba. Sau e script, dar pe foarte putine intrebari. Iar in cazul asta e foarte usor de depistat.
|
|
|
Post by zorzo on Dec 15, 2005 18:51:44 GMT 3
legat..... damn oboseala
|
|
|
Post by sandossu on Dec 15, 2005 18:57:52 GMT 3
se face un script in care se baga toate intrebarile pe care le ai. apoi alt script se baga pe toate canalele de trivia sa adune intrebari. arthur stie tcl si poate confirma ca e usor de facut. apoi scriptul ala se baga si la toate chalurile ca sa adune. astfel faci o gramada de intrebari. de asta ce zici ? cine e inventiv si vrea sa se remarce face
|
|
|
Post by sandossu on Dec 15, 2005 18:59:49 GMT 3
sandossu iti recomand sa nu le aplici daca le ai. tine-le pt tine! eu nu cred ca as putea pune script fara sa se observe si nici nu ma intereseaza. joc de placere si pentru relaxare
|
|
sanki
#BarDeNegri
|
Post by sanki on Dec 15, 2005 19:03:29 GMT 3
bre sandossu lasa forumu`.....mai bine du-te sa te antrenezi.....sau sa-ti ridici IQ-u`.......mai lucreaza la bot....ca nu e pus la punct.....mai are cateva "bube"
|
|
|
Post by sandossu on Dec 15, 2005 19:03:41 GMT 3
inca ceva, tcl mi se pare un sistem de programare destul de vechi si fara multe chestii, dar daca incearca in delphi 2005 sau .net framework poate sa faca un script sa rupa toate intrebarile. sa nu stie intrebarea integrala, ci cuvintele cheie...chestii sunt multe si sper sa nu isi bata nimeni capu cu asa ceva...
|
|
|
Post by zorzo on Dec 15, 2005 19:04:44 GMT 3
Pai sandossu eu ce ziceam pana acum ? Ce intrebari ai? De care dispui ? Nu ai. Plus ca pe majoritatea canalelor, intrebarile facute pentru chal nu cred ca ruleaza. Sau nu tot timpul, sau apar greu sau sau sau.. Stiu ca e foarte usor de facut, dar pentru asta trebuie sa LE AI.. iar asta ne`a fost promis ca nu se va intampla. Ma indoiesc dar deh.... cu o ocazia asta mai fac lumea sa stea cu ochii`n patru la cat de " la prima vedere " o sa fie..
|
|
|
Post by oRhe on Dec 15, 2005 19:04:55 GMT 3
atunci lasa problema asta pe mana lu arthur si nu mai da nimanui idei!
|
|
|
Post by zorzo on Dec 15, 2005 19:06:17 GMT 3
Cuvinte cheie ? Pai da, si aici e la fel. Dar cuvintele alea cheie si unice sunt extrem de rare. In rest, un cuvant, 2, 3, pot aparea si`n alte intrebi. Nu ? Nu ma pricep foarte bine.. intreb
|
|
|
Post by sandossu on Dec 15, 2005 19:06:49 GMT 3
Pai sandossu eu ce ziceam pana acum ? Ce intrebari ai? De care dispui ? Nu ai. Plus ca pe majoritatea canalelor, intrebarile facute pentru chal nu cred ca ruleaza. Sau nu tot timpul, sau apar greu sau sau sau.. Stiu ca e foarte usor de facut, dar pentru asta trebuie sa LE AI.. iar asta ne`a fost promis ca nu se va intampla. Ma indoiesc dar deh.... cu o ocazia asta mai fac lumea sa stea cu ochii`n patru la cat de " la prima vedere " o sa fie.. eu nu stiu ce fel de om e arthur, dar de la prima vedere nu cred ca ar da intrebarile cuiva. oricum daca considerati ca e nevoie pot edita, sa nu le dau idei
|
|
|
Post by zorzo on Dec 15, 2005 19:09:15 GMT 3
Eu de altceva ma tem ( nu de scriptati, aliasisti si alti distrusi de`astia ). Stiind cum e Weber " prieten " cu toti si cum n`are incisivitatea lu` Jonny, sunteti siguri ca n`o sa joace cineva sub numele altcuiva. Ohoooo ba io cred ca chalul asta, mai ales in grupe, o sa fie renumit pentru asa ceva. Eu stiu ca data trecuta s`a intamplat o data ( =)) ) si credeti`ma a fost extrem de greu avand in vedere organizatorii ;D ;D . Dar de data asta? Eu pe faza asta as pune accetul mai mult. Nu pe scripturi si aliasuri.
|
|
sanki
#BarDeNegri
|
Post by sanki on Dec 15, 2005 19:12:02 GMT 3
zorzo zi-ne....sa stim si noi ce s-a intamplat data trecuta
|
|
Roni-Lya-DA-GZ
#TriviaShelter
We ride together, we die together !
|
Post by Roni-Lya-DA-GZ on Dec 15, 2005 19:13:15 GMT 3
aici intervine dupa parerea mea necesitatea unui al doilea arbitru..sau chiar al treilea..sa poata fi inlocuit weber.. sau na.. eu chiar vreau sa aflu dak stiti vreun jucator care nu participa la chalul asta si ar putea fi arbitru(in afara de perfectxxl/sundew/cellabela/eLpaCo/raindrop
brudi
|
|