|
Post by lovethieff on Jan 29, 2006 12:54:28 GMT 3
deci...cum sa incep.... In primul rand eu NU am zis ca 2pac este la fel cu roz.....departe de adevar...pt ca rareori se intampla ca EU sa nimeresc roz ul... whatever...se interpreteaza totul aiurea si la tot pasul organizatorii sunt EXTREM de subiectivi pt ca asa se intampla.Adevarul este ca nici ei nu au cum sa probeze aliasurile sau folosirea google ului sau notice urile. Este in schimb intrigant cel putin cum acesti organizatori...probeaza valoarea unor jucatori cum ar fi addart(pe care l rog sa nu se simta in nici un fel ofensat) si compara cu alti jucatori. MAI TATA dak v ati angajat sa faceti asa ceva...urmariti bai inainte de meciuri toti jucatorii pe cat posibil ca sa nu mai ziceti data viitoare ca nu cunoasteti dak este intradevar "fast" sau nu EU nu sunt nici pe departe rapid...dar se intampla sa nimeresc unele raspunsuri. MAREA voastra greseala consta in faptul ca se repeta fantastic de mult raspunsuri cum ar fi acest 2pac sau cum a fost aseara elena din ardeal. Eu spun sincer sa incetati cu astea pt ca stiti si voi,doar nu sunteti prosti, sa observati in ce hal se repeta si poate oricine sa stea cu degetele pe taste si sa scrie un anumit raspuns...cu care sa poata scoate multe caractere IMI CER SCUZE DACA AM SUPARAT PE CINEVA.N a fost cu intentie.
|
|
|
Post by mr_broody on Jan 29, 2006 13:58:06 GMT 3
Laie...inteleg si eu prost de la arthur..acu imi zice arthur ca "<Hexy> ".LoveThieff: Arthur a vorbit aseara cu el la telefon si a zis lovethieff ca 2pac e la fel ca roz " EU am zis ca 2pac e ca un roz.. nu el" .. deci laie..tot una nu conteaza.. ideea e ca eu am inteles ca arthur a vorbit cu tine si pentru ca te cunoaste mai bnine am avut incredere in el Nu vreau sa fac un caz din ce s`a intamplat ieri pentru ca puteau fi situatii mai rele decat un elena din ardeal si altele. Nu am ce face cu intrebarile care se repeta, de sters nu le sterg pentru ca sunt intrebari noi facute acum special pentru acest chal si cum ziceau cei de la shelter mi`as bate joc de munca lor..fiecare si`a facut ce i`a placut.. fiecare a trimis cat a putut.unii au trimis 1200 de intrebari altii 300..e normal ca cei care au trimis mai mult sa beneficieze si de mai multe repetari are raspunsului asta..nu am ce face.. La cuvinte scurte voi fi mai atent acum pentru ca se poate sa fie eroarea mea sa dau ban la cineva pentru un cuvant de 4 litere. Am terminat aici discutia..am zis ce am avut de zis..sa nu facem caz din nimic
|
|
|
Post by lovethieff on Jan 29, 2006 14:02:49 GMT 3
Dupa ceva discutii cu Arthur am stabilit asa: 4.addart: lui addart ii stim valoarea si stim ca up`ul acela a fost doar asa.. ca sa nu se mai oboseasca..am gresit noi ca i`am dat ban Adica...voi stiti ca el putea la fel de bine si la fel de rpd sa scrie raspunsul ala..dar a fost doar comod si a dat up....adik de ce sa l condamnam pe el....avem pe cine altcineva. de parca voi va dati seama cine da up si cine nu....SA FIM SERIOSI.
|
|
|
Post by lovethieff on Jan 29, 2006 14:07:33 GMT 3
deci broody....dak te uiti bine si astea...laie...despre mine nu poti spune la fel ca despre dead.... ca n am depasit 4 cps.
|
|
Roni-Lya-DA-GZ
#TriviaShelter
We ride together, we die together !
|
Post by Roni-Lya-DA-GZ on Jan 29, 2006 15:40:33 GMT 3
Ma bag si eu in seama.. eu cred ca trebuie suspendati toti o etapa. A facut deja dedala ironia, ajunge. E pacat sa abuzam acum.. rupeti`va mainile fratilor ca de`aia e tasta. Faceti un 21 de cps si de aici ies n discutii. Nu mai bine scoateti un amarat de 9, dar corect ? Pana mea parca jucati pe bani.. GloriaZ P.S. : addart poate sa scrie cu viteza aia P.P.S : LoveThieff daca trece de 9 10 cps cu o culoare e ok P.P.P.S : Vorba lu` Mishu.. asteptam sa vedem ce faceti cand om da 2pac cu 50 de cps
|
|
Roni-Lya-DA-GZ
#TriviaShelter
|
Post by Roni-Lya-DA-GZ on Jan 29, 2006 16:38:28 GMT 3
Eu nu vreau sa ma pronunt ptr ca am scos si 0.5 la 2pac deci este posibil orice ... PS: asta nu o fac ca sa ma afirm. Poate lovethief nu minte insa e greu de dat si in 21 ptr unu ca el care nu s-a antrenat deloc pe 2pac pana acum... si tind sa-i dau crezare lui Brudi Makaveli
|
|
Roni-Lya-DA-GZ
#TriviaShelter
|
Post by Roni-Lya-DA-GZ on Jan 29, 2006 16:41:25 GMT 3
PSS : ptr cei care mai fac lucruri de astea (vezi Ktlina in meciu Cellabela - Olanda) ar trebui lasati sa joace meciul respectiv pana la final si sa fie suspendati meciul urmator , nu e corecta nici chestia cu banul pe loc... si nici aia cu daca mai faci o data te suspendam. Sanctiunea ar trebui din prima, prea multi au fost iertati !!!
|
|
|
Post by Fr0z3nas|c3 on Jan 29, 2006 16:47:46 GMT 3
Fu*k the rules (asta am inteles eu pana acum)! Le adaptam noi cum vrem, in functie de fiecare persoana. It's only trivia, remember!!!
|
|
|
Post by passant on Jan 30, 2006 2:07:38 GMT 3
Nu stiu daca mai are rost sa zic ca imi pare rau de ce am facut, pentru ca am facut-o deja de mai multe ori, si tutoror celor care erau amestecati. Imi pare rau Addart, nah ca ai luat ban cumva din cauza mea...si imi cer scuze si echipei...mai mult de atat...si de faptul ca nu o sa se mai intample nu as avea ce zice. Sper ca ati inteles toti ca ma simt prost ca am facut asta... Bafta in continuare...
|
|
Roni-Lya-DA-GZ
#TriviaShelter
|
Post by Roni-Lya-DA-GZ on Jan 30, 2006 8:05:14 GMT 3
Frumos post passant, nu tre sa iti ceri scuze nimanui, la urma urmei nu e vina ta ca s-au repetat intrebarile.
Makaveli
|
|
|
Post by mr_broody on Jan 30, 2006 9:07:57 GMT 3
passant scuzele tale sunt acceptate chiar inainte de a posta tu erau pt ca am inteles ca i`ai cerut scuze lui addart... si da..e si vina noastra pentru faptul ca intrebarile se repeta...nu am ce face.. sunt multe de acelasi tip si na...se intampla sa se mai repete...
Buna dimineata
|
|
|
Post by vlad_riz on Jan 30, 2006 9:15:32 GMT 3
believe it or not exact aseara ma gandeam ce ma fac daca unu din leaderii cu care sunt certat imi da ban in timpul partidei..si totusi..ce ma fac?ca vad ca nu se ia nici o masura..si daca mai am si "bulanul" ca nici arthur nici vlad sa nu fie atenti in mom ala..
|
|
|
Post by balexis on Jan 30, 2006 14:57:46 GMT 3
tu recuperezi ma ca esti valoros
|
|
Roni-Lya-DA-GZ
#TriviaShelter
|
Post by Roni-Lya-DA-GZ on Jan 30, 2006 15:51:32 GMT 3
Bravo passant
Z
|
|
|
Post by mr_broody on Jan 30, 2006 16:09:36 GMT 3
believe it or not exact aseara ma gandeam ce ma fac daca unu din leaderii cu care sunt certat imi da ban in timpul partidei..si totusi..ce ma fac?ca vad ca nu se ia nici o masura..si daca mai am si "bulanul" ca nici arthur nici vlad sa nu fie atenti in mom ala.. Zi`mi cu cine esti certat si am eu grija ;D
|
|