|
Post by mr_broody on Jan 28, 2006 9:26:42 GMT 3
de fapt nu "de unde stii cum joaca" ci "de unde stii cum a avut el norocu atunci?" Pai daca doresti urmareste tot logul meciului...cu ctrl f pe deadmanwalkn .. si o sa vezi ca nu a tlecut el de 4 cps.. Iti zic sincer ca nu l`am vazut prea mult la joc...dar cat l`am vazut mi`am dat seama ca nu prea trece de 4 cps in mod normal. In plus advanced micro devices(scris impecabil) e un cuvant relativ greu..adik na...pentru un jucator care nu trece de 4 cps.. Tie iti stiu valoarea si stiu pana unde poti ajunge cu cps deci stai linistit ..
|
|
|
Post by mr_broody on Jan 28, 2006 9:36:47 GMT 3
Razvan eu i`am dat in prima faza ban de ala simplu de 75 si evident ca si l`a scos singur si mi`a dat mie ban .. ma eu nu zic ca`s mare scula in challul asta..dar am o functie..incerc sa urmaresc meciul ala...nu sa vina roni sa`mi dea ban pentru ca eu i`am dat la randul lui ... Uite de exemplu Mihai a venit frumos mi`a zis da un fast pls.. si am dat .. Roni putea sa dea un hop si sa dea un !fast el .. si dupa aia devoice...nu sa vina la mine sa ma ia asa pe privat.. Te rog frumos nu mai lua totul asa de personal sau na..nu mai lua totul ca pe o campanie "anti-shelter" pentru ca te inseli amarnic. Daca venea oricine si ma lua asa ii dadeam si lui ban pana la finalul meciului... Si nu mai zi ca roni sta si invata intrebari ca invatati voi intrebari altfel(u know what I say..) .. asa ca .. eu nu dau ban ca sa nu mai invete roni intrebari .. Ca sa mai revin cu o explicatie banul de 75 iesea in vreo 10 minute .. roni a intrat dupa 30 de secunde si mi`a dat ban .. what can I say? In plus pe final de meci i`am dat ban si lu Bahony pentru ca a dat notice`uri la Sir..asa ca acu am campenie anti-kanal&shelter ?(aa sa nu`mi pui placa ca si eu am dat notice..ca am dat 3 meciuri si alea in prima etapa .. s`a vazut etapa asta ca nu prea au mai fost noticeuri..cel putin din partea mea clar nu au fost) ..
P.S.: Il rog pe Danger_Zone sa nu mai dea notice`uri pentru ca de acu chiar nu mai vleau sa se mearga pe notice`uri(am gresit si eu si mi`am dat seama ca nu isi are rost chestia asta...ca valoarea nu se masoara in cei care primesc mai bine notice) ..
P.P.S.: Razvan, nu am nimic cu shelter crede`ma..eu am ales sa nu joc, remember? Eu am iesit din echipa, nu m`a dat nimeni afara. Ce a fost dupa ce am iesit eu in echipa incerc sa fac uitat si in nici un caz nu vleau ca certurile noastre sa afecteze chalul pentru ca nu este campionatul triviashelter, nici campionatul in care ne rezolvam noi toata rufaria in public..am iesit..v`am lasat in pace..sunteti o echipa acum in adevaratul sens al cuvantului, fara elemente perturbatoare..asa ca...
|
|
|
Post by AxinTe on Jan 28, 2006 11:15:30 GMT 3
broody... puteai sa ii dai ignore daca te stresa :\
|
|
Roni-Lya-DA-GZ
#TriviaShelter
We ride together, we die together !
|
Post by Roni-Lya-DA-GZ on Jan 28, 2006 11:33:46 GMT 3
broody ba baiete tu esti sanatos:(? acuma o saptamana imi spuneai sa nu mai dau fast sa iti zic tie si dai tu fast .... bun te-am rugat sa dai fast nu ai raspuns si acuma tot eu sunt cel cu vina.... PS:broody tu i-ai dat ban lu bahony si ii spui` lu dangeru sa nu mai dea notis hahahaha esti amuzant rau ....... tu ce faceai ma aseara si acuma 1 saptamna..... cu noticeurile? da-ti si tu ban pe viata pe best la cate notiseuri ai dat (Prietenii Stiu de ce) RoverWoods
|
|
|
Post by mr_broody on Jan 28, 2006 12:00:31 GMT 3
Am pomenit de danger_Zone pentru ca de el am aflat dupa finalul meciului si nu mai aveam ce face...
In privinta notice`urilor eu am zis ce am avut de zis..acu o saptamana doua nici nu stiam ce`i cu mine si ce is eu in chalu asta..
|
|
|
Post by mr_broody on Jan 28, 2006 12:20:23 GMT 3
Ok .. sa mai lamuresc inca o data dupa ce am purtat o discutie cu jonny_rip in care i`am cerut unele sfaturi..
1.I`am dat ban lui roni pe parcursul meciului si remuser..nu accept faptul ca un simplu jucator sa aiba 498 si sa faca ce vrea el in timpul chalului(dak vrei sa ii datzi adduser ii datzi un 1 ca sa aiba autovoice) .. dupa chal el va avea accesul la loc..momentan canalul #besttrivia este locul de organizare al campionatului si tot ce a fost nu mai este in vigoare..
2.Inteleg ca respectul vostru nu il am poate si datorita varstei , dar totusi atunci cand imi spuneti ceva va rog sa o spuneti frumos si uitand toate conflictele din trecut..mi`e foarte simplu sa dau !fast dak zice cineva normal(cum a zis mishu) ..
3.Cei care ma vor mai aborda asa IN TIMPUL MECIURILOR vor avea ban pana la finalul acelui meci sau pe tot parcursul zilei dak repeta chestia asta..
4.Deciziile mele nu sunt luate de unul singur ci prin sfatuire cu arthur. Deciziile noastre luate de comun acord nu se comenteaza.
5.Eu nu tai in carne vie aici si nici dak as face asta nu as face`o de capu meu ci de comun acord cu Arthur...
6.Organizatorii nu sunt subiectivi sa fie clar..preferintele si antipatiile noastre se vor manifesta dupa terminarea campionatului pentru ca in timpul lui tre sa fim obiectivi si nu dau banuri doar pentru ca ronaldo e in shelter..
Eu zic ca discutia asta s`a incheiat..
|
|
Roni-Lya-DA-GZ
#TriviaShelter
|
Post by Roni-Lya-DA-GZ on Jan 28, 2006 12:59:11 GMT 3
aa sa nu`mi pui placa ca si eu am dat notice..ca am dat 3 meciuri si alea in prima etapa .. s`a vazut etapa asta ca nu prea au mai fost noticeuri..cel putin din partea mea clar nu au fost[...] In privinta notice`urilor eu am zis ce am avut de zis..acu o saptamana doua nici nu stiam ce`i cu mine si ce is eu in chalu asta.. 1. de azi fac eu regulamentul chall-ului 2. e ok ca EU si numai eu sa trisez, si va asigur ca nu sunt subiectiv (oricum nu am trisat decat putin, mai inchideti si voi dreq ochii ca doar am o Functie) 3. ma seaca urmatoarele 10 persoane de pe best[...], mi-au lezat orgoliul in private. le voi da ban pt ca POT 4. ma seaca istoria, geografia, religia, sportul, proverbele, interpretii de muzica populara, culmile, ghicitorile, traducerile din franceza, neologismele ca nu reusesc sa ma prind, citatele si fobiile, asa ca o sa le sterg din set, nu sunt bune pt voi, o sa va fac eu altele 5. nu sunt eu de vina pentru cele de mai sus, nu sunt deciziile mele, ci ale maestrului-papusar. eu sunt o biata marioneta. 6. totusi, am autorizatie, deci nu comenteaza nici dracu' 7. nu ma bagati in seama, nu stiam ce-i cu mine si ce is eu la inceputul postului asta 8. WTF is this?? de ce trebuie sa suportam asa ceva? cu tot respectul, brudi , aaaa stai ca.. nu il ai.. si nu din cauza varstei ci din cauza ipocriziei, abuzului de "functie" si incorectitudinii in general, ca sa nu zic nesimtirii P.S.: acuma ai intrat cu proxi sau ti-ai scos banul de pe forum? P.S.2: asa e, de cand ai plecat tu, suntem cu adevarat o echipa, dar parca promiteai sa dispari si de pe forum.. u know.. elemente perturbante alea. daca nici macar cu asta nu te poti tine de cuvant, cu restul ce sa mai avem pretentii... Altapanza
|
|
Roni-Lya-DA-GZ
#TriviaShelter
|
Post by Roni-Lya-DA-GZ on Jan 28, 2006 14:05:52 GMT 3
mr broody cine ti-a permis sa imi zici roni? tu esti un anonim ca sa imi zic roni ok?
Riverwoods
PS: am accesu ala pe best de cand s-a facut nu e un oare care acces in fine tu ai venit ieri pe besstrivia ai luat acces SI ESTI ZEUL ZEILOR! Si tineti minte nimeni sa nu ii zic lu broody cum i-am zis eu ..... PSS:Tu cand ai acces ti-am zis te vezi mare zeu tu si cu bonovox dar da-mi ma remuser fa ce vrei ..... Muie Weber si Brody si cu asta am incheiat discutia Ahhh "nu ma bagati in seama, nu stiam ce-i cu mine si ce is eu la inceputul postului asta"
|
|
Roni-Lya-DA-GZ
#TriviaShelter
|
Post by Roni-Lya-DA-GZ on Jan 28, 2006 14:08:43 GMT 3
si cand intrati pe mr broody sa ii spuneti "va rog zeule pot vorbi cu dumneavoastra"
|
|
|
Post by balexis on Jan 28, 2006 15:06:04 GMT 3
ok... ma bag si eu in seama... nu aveti decat sa ma injurati cat vreti, totusi eu consider ca-s obiectiv. vad ca ati sarit toti la "gatul" lui broody si il acuzati ca a fost "tradator, nerecunoscator bla bla" si ca este ultimul om samd. daca voi va simtiti mai bine fara el in echipa si ati scapat de un factor perturbator, atunci de ce mai aruncati cu noroi in el de cate ori aveti ocazia? stiti prea bine ca asta nu va face cu nimic superiori. legat de concurs... nu vreau sa comentez organizarea, pentru ca, din punctul meu de vedere, este sub cea de anul trecut. dar... pana una alta, broody a incercat sa dea o mana de ajutor (ca nu a reusit, sau ca a facut greseli... toti le facem, incusiv eu, inclusiv voi). pana la urma, el este cel care sta in fiecare week-end si isi pierde din timp pentru a incerca sa asigure o cat mai buna desfasurare a concursului, din postura de arbitru. cat despre "vedetisme", cred ca le priviti iar prin prisma conflictului cu el si nu puteti fi obiectivi. este arbitru si mai stiu eu ce la acest chal, deci automat are mai multe atributii decat restul (chiar daca vrem noi sau nu). p.s. nu stiu evenimentele din cadrul echipei, in nici un caz nu m-am transformat in avocatul lui broody, pur si simplu imi exprim parerea: de afara se vede ca el incaseaza (poate pe merit, poate nu), iar voua va face placere ca e asa p.s.2 in nici un caz nu vreau sa starnesc vreo polemica cu postul meu. incerc, daca se poate, sa va fac sa fiti mai temperati la adresa lui... pana la urma, daca a gresit asa grav inseamna ca nu mai merita sa ii acordati nici cea mai mica atentie. oricum... totul se intampla pe NET oameni buni. stiti voi prea bine gluma aia dureroasa cu olimpiada handicapatilor... pup u all
|
|
Roni-Lya-DA-GZ
#TriviaShelter
|
Post by Roni-Lya-DA-GZ on Jan 28, 2006 20:13:01 GMT 3
Eu nu am nici o problema cu Vlad si nici nu dau cu noroi in el. Doar am remarcat o lipsa de obiectivitate din partea unui arbitru.. ca era mr_broody, ca era x, ca era y sau ca era z, nu ma interesa.
GloriaZ
|
|
Roni-Lya-DA-GZ
#TriviaShelter
|
Post by Roni-Lya-DA-GZ on Jan 28, 2006 20:16:42 GMT 3
..si serios, nu`i cazu` sa il apreciem pe brudi pentru "timpul" pierdut. El doar vrea sa se bage in seama, sa se razbune si sa caute certuri. Nu stie cum sa le provoace mai mult.. hai sa fim seriosi.
Z
|
|
Roni-Lya-DA-GZ
#TriviaShelter
|
Post by Roni-Lya-DA-GZ on Jan 28, 2006 21:28:54 GMT 3
balexis, no offense nici tu, dar la treaba cu brudi esti total pe dinafara. ar trebuit sa citesti toate posturile mai intai, apoi sa mai citesti o data, printre randuri. iar daca am fost mai duri nu se cheama ca am aruncat cu noroi, doar am servit adevarul cu lopata si nu cu lingurita. trust me, cu unele persoane doar asa merge. eu atat zic: brudi este incorect, trisor etc. poate tu nu stii, dar el stie si din cauza asta nu vreau ca unul ca el sa decida pentru mine intr-un concurs care se indrepta cu pasi timizi spre corectitudine, ca sa se simta el important. ok? stiu ca exista o simpatie intre kanal si brudi si o antipatie intre brudi si shelter. dar hai lasam astea la o parte crede-ma ca nu s-ar fi luat nimeni de bietul brudisor daca nu facea nebunii. nu e personal, chestiile alea le rezolvam pe private daca erau. ce avem cu el pe forum e strict legat de soarta concursului. un concurs pe care eu cred ca el din prea multa.. hai sa zic ambitie, l-ar putea strica. Altagracia
|
|
Roni-Lya-DA-GZ
#TriviaShelter
|
Post by Roni-Lya-DA-GZ on Jan 28, 2006 21:50:45 GMT 3
Of of ce bine le zice Gloriaz
|
|
|
Post by mr_broody on Jan 29, 2006 12:31:00 GMT 3
Dupa ceva discutii cu Arthur am stabilit asa: 1. deadmanwalkn de la #deadpeople a primit suspendare de O ETAPA pentru alias la "advanced micro devices". In prima faza am vorbit cu arthur si mi`a zis ca dead a zis ca "cei care ma cunosc imi stiu adevarata valoare si stiu ca sunt fast". Apoi am discutat cu cei care il cunosc(3-4 oameni) si mi`au confirmat faptul ca nu e asa de fast 2.passant si`a cerut scuze in privat si a fost la prima abatere, vrand sa demosntreze ce s`a intamplat mai sus cu addart. Pedeapsa din timpul meciului o consideram destul, insa la a doua abatere va veni si suspendare 3.LoveThieff: Arthur a vorbit aseara cu el la telefon si a zis lovethieff ca 2pac e la fel ca roz si poate scoate 21 de cps..ma abtin de la comentarii atat timp cat nu il cunosc si stiu ca 2pac se poate scrie rapid..insa.. o sa`l urmaresc in continuare 4.addart: lui addart ii stim valoarea si stim ca up`ul acela a fost doar asa.. ca sa nu se mai oboseasca..am gresit noi ca i`am dat ban dupa 1 ora(ca al fotbal..face ala fault in min1 si ia rosu in min 80 ca isi aminteste arbitrul de el) .. din pactae a fost eroarea noastra si i`am periclitat imaginea .. imi pare rau insa data viitoare fara up Astea fiind spuse sper sa nu mai fie probleme in meciurile de azi si sa se joace corect , sa se lase aliasul la elena din ardeal deoparte si sa fie distractie.
|
|