|
Post by zorzo on Dec 13, 2005 20:49:12 GMT 3
Bios se referea la faza cu " sunt moderator dar nu si organizator ". Cel putin asa cred Zorzonel
|
|
|
Post by oRhe on Dec 13, 2005 20:52:22 GMT 3
bine, io am zis ce am avut de zis, nu mai vreau discutii ca am treaba...noapte buna
|
|
FanBebeluse
#trivi-jr
Leader
Shake that thing
|
Post by FanBebeluse on Dec 14, 2005 13:58:34 GMT 3
Deci, cum am zis si la primul post, nu-i treaba mea, doar mi s-a parut nepotrivita reactia ta orhe. Daca a fost o gluma cum zici, atunci mi s-a parut o gluma nesarata, dar din nou, era doar o parere personala, nu incercam sa ma cert cu cineva ...
|
|
|
Post by oRhe on Dec 14, 2005 15:33:48 GMT 3
ok
|
|
Roni-Lya-DA-GZ
#TriviaShelter
We ride together, we die together !
|
Post by Roni-Lya-DA-GZ on Jan 19, 2006 8:49:45 GMT 3
Pana la urma dedala o sa fie suspendat/a ? Vorbesc de povestea cu republica de la primul meci. Arthur, eu zic sa pasuiesti.. n`ai de ce sa suspenzi respectivul jucator. Citeste te rog posturile de la meciul respectiv ( biosx si suparich ) ... Pun postul asta acum pentru ca tocmai am intrat pe canalul deadpeople unde am intalnit respectiva persoana. Merita pasuit/a Gloria
|
|
|
Post by ArthurW on Jan 19, 2006 10:25:20 GMT 3
The pardon is officially approved. dedala may play.
|
|
Roni-Lya-DA-GZ
#TriviaShelter
|
Post by Roni-Lya-DA-GZ on Jan 27, 2006 23:02:16 GMT 3
N`am stiut unde sa scriu ce`am de scris.. ma bag si eu aici ( ca n`are sens sa deschid thread nou " banuri si animozitati/antipatii " ) Noapte de vineri, meci deadpeople - oldtimes ( meci destul de adormit ) cu un ginulet in asteptarea heinekenului. Urmaream cu un ochi meciul si cu un ochi satelitii lu` uranus.. cand ce sa vezi.. un om din echipa mea este banat de pe besttrivia din cauza treburilor ( sau cum dreq se cheama atunci cand de oftica incepi sa dai cu bata`n balta ) personale. Nu m`am bagat pana acum la nici o discutie Alina vs. brudi ( forte mult prea disproportionate aici ) sau roni vs. brudi pentru ca efectiv n`avea sens sa adopt nici o pozitie vis-a-vis de.. ( nu zic de ce ca ma aleg si eu cu ban ). Nu m`am bagat si uneori simteam ca explodez de nervi. Am lasat totul cum a cazut dandu`mi seama ca ipocrizia n`are leac.. cum n`are nici tradarea ( wow ce cuvant enRom pentru un ..... de mirc ). Nu mai vreau sa continui cu caracterizarile si ironia ( in regim de greata ) pentru simplu motiv ca au facut`o altii in alt thread si au facut`o mai bine decat mine. Ca sa termin introducerea asta mult prea lunga cu importanta faptelor ( fiind la baza una singura, una care anuleaza prin mala education, toate celelalte ) sunt si eu curios de ce a primit RiverWoods azi ban pe BestTrivia. Pentru ca incerca sa invete din intrebari ? Deranjeaza ? Daca trebuia cineva sa primeasca ban, eu eram persoana in cauza pentru deopul dat arbitrului. Still, ce`am vrut cu deopul ala e ce`a vrut dedala cu republica. Vlad ( inca mai pot sa`ti zic asa nu ? chiar nu cred ca ti`am facut vreodata ceva.. nu in sens negativ anyway .. dimpotriva ) daca tu esti frustrat acum ca nu participi ( pentru ca stiu cel mai bine cat de mult voiai sa joci ) asta nu inseamna ca trebuie sa te razbuni incet incet pe toata lumea. E foarte urat ce faci. E foarte urat cum ii tratezi pe cei din echipa shelter dupa ce`au fost singurii care ti`au luat apararea vreodata. Noah.. din partea mea faci ce vrei, ai observat ca nu ti`am adresat nici o fraza aiurea de cand ai decis sa te cari. Interpretezi actiunea ta cum vrei. Acum, urmeaza sa ma adresez tie numai si numai in calitate de arbitru. Se pare ca e tot ce`a mai ramas . Daca tot esti arbitru ( desi n`ai nici cea mai mica inclinatie spre asa ceva ) incearca sa nu`ti oferi prin puterea de care dispui, posibilitatea de a sterge pe jos cu cine ti se scoala tie. Am observat ca omorai intrebari in stanga si`n dreapta.. nu m`am bagat ca tot speram ca Ex_tra sa`si faca aparitia. Dar in seara asta tu ne`ai aratat tuturor ca mai bine te duceai undeva departe daca tot n`ai vrut sa mai joci. Vlad si Arthur, sa stiti ca nu trebuie sa va arati superioritatea si puterea fantastica si mirobolanta de care dispuneti, facand experimente pe bietul Roni. Am vazut si eu privatele tale Arthur cu colegul meu de echipa si serios.. daca vrei sa faci misto de cineva, te astept ori eu ori Alina cu privatele larg deschise. Clarificat ? Multumesc. Ca sa aduc vorba inapoi la topicul cu pricina, am o mica mare intrebare. La challul asta se dau banuri pentru discutii in privat ? Pai atunci hai sa luam toti ban pentru toate organele genitale pe care ni le`am bagat in lag si server, pentru toate trimiterile la morti pe suportul intrebarilor din biblie s.a.m.d. Asa ati dovedi impartialitate. Get my point ? Mai clar, daca Roni a fost banat de pe best, cand incerca sa invete intrebari ( doamne fereste sa fie Ronaldo mai sus de locul 100 in clasamentul individual.. ca ii apuca pe unii frigurile ) atunci sa faceti un apel la sinceritatea sinceritatii si cereti privatele celor aproximativ 80 de oameni prezenti pe canal. Asa ar fi corect. Altfel ma vad nevoit sa cer o suspendare pentru mr_broody pe .. hmmmmmm vreo 10 ani de pe canalul besttrivia. Pentru abuz si nerespectarea normelor de arbitraj. Norme care sunt simple: impartialitate si corectitudine. Ma opresc aici momentan, ideea in sine sper ca o vor intelege toti tembelii. Ideea mai profunda sper sa o inteleaga cine trebuie. Zorzo Leal De Viitor .. alea alea P.S. : Feriti`va de tandemul Arthur-brudi !
|
|
Roni-Lya-DA-GZ
#TriviaShelter
|
Post by Roni-Lya-DA-GZ on Jan 27, 2006 23:18:31 GMT 3
stai linistit razvan weber o sa stearga postul acesta:D sau nu o sa raspunda noah
R
|
|
|
Post by mr_broody on Jan 27, 2006 23:24:08 GMT 3
Ce ai vrea Razvan sa fac in situatia asta? .. Eu i`am zis lui arthur..."uite ce a zis asta" .. si "eu ii dau ban pana se termina meciu" ..
Mi s-a parut o chestie de bun simt sa ma intrebe "vlad da si tu un !fast pls ... " .. nu fac acu teoria bunului simt..doar ca chestie...nicie u nu am fost usa de biseirca si nici nu sunt... na interpretati cum vreti ..
|
|
|
Post by mr_broody on Jan 27, 2006 23:25:46 GMT 3
Ca sa ajung la meciul din seara asta eu propun suspendarea lui deadmanwalkn de la #deadpeople pentru un alias clar la "advanced micro devices"(9 cps) pentru 1 etapa fiind prima abatere... In nici un caz dead nu scria aia cu 9 cps..in conditiile netrecerii de 4 cps in timpul meciului...
|
|
|
Post by vlad_riz on Jan 28, 2006 0:15:16 GMT 3
poate..era in forma..nu fiti tristi pls.daca eu am noroc de net si de mana buna si dau ceva cu 14.99 cps(nu iau keeck adica)..e considerat alias si iau baN? de unde stii tu cum joaca deadmanwalkn?daca era alias mai mult ca sigur scotea o gruaza de cps..pt 9..nu`i mare chestie hac..parerea mea
|
|
|
Post by vlad_riz on Jan 28, 2006 0:16:19 GMT 3
de fapt nu "de unde stii cum joaca" ci "de unde stii cum a avut el norocu atunci?"
|
|
Roni-Lya-DA-GZ
#TriviaShelter
|
Post by Roni-Lya-DA-GZ on Jan 28, 2006 0:19:19 GMT 3
vlade pai si tu mai injurat ma:( ce sa fac sa stau ca prostu R
|
|
Roni-Lya-DA-GZ
#TriviaShelter
|
Post by Roni-Lya-DA-GZ on Jan 28, 2006 0:20:26 GMT 3
aa si te-am rugat frumos de 3 ori ce sa mai zic?
tot eu
|
|
Roni-Lya-DA-GZ
#TriviaShelter
|
Post by Roni-Lya-DA-GZ on Jan 28, 2006 1:08:30 GMT 3
Ce ai vrea Razvan sa fac in situatia asta? .. Eu i`am zis lui arthur..."uite ce a zis asta" .. si "eu ii dau ban pana se termina meciu" .. Mi s-a parut o chestie de bun simt sa ma intrebe "vlad da si tu un !fast pls ... " .. nu fac acu teoria bunului simt..doar ca chestie...nicie u nu am fost usa de biseirca si nici nu sunt... na interpretati cum vreti .. Multumesc pentru ca mi`ai dat dreptate. Dialogul era IN PRIVAT ! La dracu, Lucian nici nu juca in momentul ala. Eu inca astept ori suspendarea ta ( normala ) ori sa apari cu o explicatie plauzibila. GloriaZ P.S. : Dap Roni, ma mir cum inca nu mi`a fost sters postul
|
|