|
Post by christmas_ on Mar 3, 2006 23:48:49 GMT 3
Ce ce?
|
|
|
Post by mr_broody on Mar 3, 2006 23:54:16 GMT 3
Revin cu un ultim post..weekendul asta voi fi nevoit sa tin botul si sa am grija de el. Meciurile din acest weekend nu vor avea arbitrii datorita faptului ca arthur e plecat de la oradea. Daca aveti ceva impotriva faptului ca botul va mai rula inca un weekend de la mine, neavand posibilitatea de a`l rula de la arthur, spuneti.
|
|
|
Post by sharp on Mar 3, 2006 23:54:50 GMT 3
iti explic eu pe mess cu alta ocazie
|
|
|
Post by RaY3La on Mar 3, 2006 23:59:12 GMT 3
woai de capu meu ... am facut lectura suplimentara aici ... sa zic shi eu ceva ..... lasa`ti regulamentele shi vrajelile astea ca oricum is deficitare ..... sa joace toata lumea shi sa fie bine .... ca doar trivia ii de phun ... apoi mie mi`e cam mila de ala care a dat UP la intrebare ... nu cred ca merita sa iasa din campionat pentru o chestie atat de banala ... cu mihai e alta faza ... ceva mai complicata da pana la urma noi am facut`o sa para asha, ca de fapt e simpla si asta... inchidetzi ochiii ... shi deschideti`i again ... e o noua clipa ... o noua zi in care o sa ne distram pe trivia .. pe mirc ... pe net ... kiss ya alzzzzz :*:*:* shi multa bafta la toate .... P.S. io vreau sa joace toata lumea, inclusiv mihai ..... poate privesc eu prea simplu intamplarile astea .... da ii trivia mah ..... e un jocc .... lasa`ti`l sa joace ca merita .... nu cashtiga nimeni nik .... dak nu joaca .... dar dak joaca cashtiga "hobby`ul" (trivia) asta al nostru .... pentru ca ii un super jucator poate am exagerat da e umila mea parere ..... TRIVIA E DISTRACTIE ... O JUCAM DE PLICTISEALA deci sa joace toata lumea!! }{ }{ }{
|
|
|
Post by sharp on Mar 4, 2006 0:15:02 GMT 3
pauza publicitara ..intre timp puteti savura pufuleti energizanti ..pomenea cineva mai sus de ei..or something like that..
|
|
|
Post by Gloria LealZ on Mar 4, 2006 1:01:24 GMT 3
Iubesc tradarea, dar urasc tradatorii... cum era aia. Iubesc pufuletii, da urasc pe cei ce mananca.
|
|
|
Post by sharp on Mar 4, 2006 1:02:10 GMT 3
eu ii vand..nu`i mananc..so..pe mine ma iubesti ? ))
|
|
|
Post by Gloria LealZ on Mar 4, 2006 1:04:21 GMT 3
daca bagi niste otrava in pungi si cumpara brudi, te cer si`n casatorie
|
|
|
Post by Gloria LealZ on Mar 4, 2006 1:04:49 GMT 3
p.s. : brudi, inca n`ai plecat ma ?
|
|
|
Post by sharp on Mar 4, 2006 1:05:53 GMT 3
am niste plicuri cu antrax pe aici ..nu putem s`o rezolvam asa..ca totusi ..pufuleti mei au si ei o reputatie
|
|
|
Post by Gloria LealZ on Mar 4, 2006 1:07:07 GMT 3
NU e ma asa, nu fi trist. Stii prea bine ce nick e !!! Mk doriath ?
|
|
|
Post by Gloria LealZ on Mar 4, 2006 1:07:51 GMT 3
am niste plicuri cu antrax pe aici ..nu putem s`o rezolvam asa..ca totusi ..pufuleti mei au si ei o reputatie Ahaaaaaam deci cine mananca, ajunge organizator&arbitru&dumnezeu&hot de 2 lei ?
|
|
|
Post by Gloria LealZ on Mar 4, 2006 1:08:58 GMT 3
stii ca popey.. manca spanac era cel mai cel. Care mai era... ala.. ursuletul Bamse, manca miere si efectul era aproximativ acelasi.
|
|
|
Post by sharp on Mar 4, 2006 1:12:11 GMT 3
observ k ti`ai dedicat viata desenelor animate )
|
|
|
Post by Gloria LealZ on Mar 4, 2006 1:20:06 GMT 3
Normal. Bamse e idolul meu si acum. Stii de ce? Pentru ca mierea aia care`i da lui putere, este facuta de albinele care au depus atata truda si au carat saracele atatea lemne... atatia fagi umpluti de ghinde... cum sa nu`mi dedic viata spre asa ceva ?
|
|