Salutare all, salutare si in special "domnului" mr_broody daca mai e pe aici si n-a picat prin WC ca vine lumea si-l da in judecata.
In primul rand vreau sa spun ca initial am decis sa-mi retrag echipa de la acest campionat dintr-un singur motiv: mr_broody. M-am saturat de fitele lui de om care, sub pretextul ca "modereaza" vezi doamne concursul, face abuz de putere. Am primit ban la nu mai stiu ce meci in care juca si pusti_alex20, un alt individ "de calibru". De doua ori, nu odata. De ce? Pt ca vezi doamne am trimis un notice acelui individ "die bitch die" si de-aia l=am deranjat pe "maiestatea sa" de la meci. Cand a fost vorba sa-mi fie mie trimis un anumit notice cu un raspuns corect la meciul cu french}{asterix, notice pe care l-am copiat pe canal nu s-a intamplat nimic, in fine, decide mr_broody in stilul lui caracteristic si vad ca deja stim cu totii unde au dus deciziile lui. Pana la urma m-am gandit ca totusi n-are rost sa retrag o intreaga echipa din concurs din cauza unei singure persoane, asa ca o sa ne prezentam si duminica la meciul cu P-Neamt si in continuare la meciul cu Studentii, din respect fata de ei ca nici ei n-au de-a face cu brudi.
[21:49] <AxinTe`> da' ce ti-a facut broody?
[21:50] <Christmas_> mi-a dat ban pe motiv ca i-am trimis notice lui pusti_alex, alt dobitoc
[21:50] <Christmas_> in timpul unui meci de-al aluia
[21:50] <AxinTe`> LOL
[21:50] <Christmas_> a doua oara...
[21:50] <AxinTe`> inca o data?
[21:50] <Christmas_> notice-ul era "die bitch die"
[21:50] <Christmas_> dap
[21:50] <Christmas_> atat
[21:50] <AxinTe`> ahahahahhahaa
[21:50] <AxinTe`> ce dus
[21:50] <Christmas_> si s-a gasit el moderatorul p*** scuza-mi expresia
[21:50] <Christmas_> da...
[21:50] <Christmas_> bai frate sa joace ei nene daca e pe de-astea
si:
[21:44] <Benjamin18> deci mai jucati sau nu?>
[21:44] <Christmas_> bai frate eu am avut destul respect fata de concursul asta si cu arthurw m-am inteles ok
[21:44] <Christmas_> dar m-am saturat de fazele lui mr_broody care e un copil dobitoc
[21:44] <Christmas_> imi pare rau dar nu mai onoram meciul cu voi, nu e vina voastra ci a "moderatorului" mrbroody
[21:44] <Benjamin18> nu conteaza mr_rboody
[21:44] <Benjamin18> noua ne-a facut mai mult rau acest mr_roody
[21:45] <Benjamin18> dar pe noi chiar de ambitioneaza
[21:45] <Christmas_> da bai nene dar eu nu joc cat timp sta idiotul ala sa-mi dea ban
[21:45] <Christmas_> si de ce, ca i-am trimis un notice lui pusti_alex in timpul unui meci de-al lui
si inca:
[22:29] <Christmas_> da si eu am tot citit pe forum
[22:29] <Christmas_> am vb si cu Benjamin18
[22:29] <vlad_riz> si jucati?
[22:29] <Christmas_> dar stai ca mai am putin de citit
[22:29] <Christmas_> stai sa vad tot
[22:29] <vlad_riz> okey
[22:29] <Christmas_> ca daca cumva revine mr_broody...
[22:29] <Christmas_> stai sa citesc tot
Trei discutii pe care le-am avut azi, mi se pare evident ca acest mr_broody nu mai are ce cauta la acest chal. Sper sa nu revina dupa ce si-a dat asa-zisa "demisie". Si inca ceva... trisuri se fac oriunde si la orice nivel, asa ca faza cu excluderea lui vlad_riz mi s-a parut o prostie si f bine ca ArthurW a revocat...
Bafta all si ne vedem la chal, bafta P-Neamt duminica!!!