|
Post by addart on Mar 3, 2006 21:56:10 GMT 3
eu am intrebat pur si simplu arbitrul daca pot vorbi cu thunderss pentru rejucarea meciului.....daca nu era de acord NU cred ca aveam motive sa`i reprosez ceva...deci...inca odata meciul se va rejuca numai daca arbitrul si cealalta echipa vor fii de acord....nu ca asha vrea p-neamt... multumesc...si totusi si UP`ul este un mod de a trisa No offence Care al doilea arbitru cred ca greseste anuland sanctiunile. Arthur trebuie sa dea alte sanctiuni, nu sa le anuleze Cat despre up... era la indemana oricui, nu numai a mea. (nu e ca atunci cand ai deja raspunsul pregatit - nu toti il au sub enter ) Faptul ca s-a repetat raspunsul (2 intrebari consecutive) nu este deloc culpa mea.
|
|
|
Post by vlad_riz on Mar 3, 2006 21:58:14 GMT 3
ca sa nu uit ce aveam de zis..faceam asta chit ca eram lider chit ca nu..ma rog
|
|
|
Post by Gloria LealZ on Mar 3, 2006 22:01:21 GMT 3
Uite un om care isi exprima o parere cu care nu sunt de acord, dar pe care il apreciez pentru modul in care pune problema si isi argumenteaza ideea. Daca toata lumea ar fi asa... nu s`ar mai ajunge la chestii gen "face show shelter". Bravo addart. Invata`i si pe unii colegi de`ai tai cum se poarta o disputa. Acum, ca sa raspund.. in regulament nu scrie ceva despre complici. Nicaieri. Parerea mea si a mai multora, e ca nu se interpreteaza regulamentul ci.. nu se stipuleaza nicaieri treaba asta. Am insistat pe problema asta, pentru ca mr_broody folosea cuvinte ca "regulament" si "onestitate" din 2 in 2 randuri. Am vrut sa`i arat ca nu`i asa. De asemenea, atitudinea lui vlad_riz de la inceput, cand mai avea putin si statea in genunchi ca sa nu se supere shelteru pe el, este pentru mine.. tot ce conteaza la un om. Sa recunosti cand ai gresit. Punct. Imi place nebunie caracteristica asta la un om si de`aia, vazand ce scrie in regulamentul ala, am zis sa`l sustin ... pentru caracterul sau care e de nota 10. Ca a trisat....... plz.. e vorba de un joc de trivia. Nu se reflecta eductia lui in treaba asta si nici corectitudinea lui ca om. Se reflecta in atitudinea lui pe forumul asta. brudi in schimb .. se afla la polul opus. Ce`a facut el... si miki spaga cred ca e gelos. Ca sa sintetizez putin.. dupa mine, vlad_riz are dreptul la o a doua sansa, datorita felului sau de`a fi + bineinteles, ca in regulamentul de la challul asta, nu se sanctioneaza "complicitatea" e o gaura de care el a profitat ( sau noi.. ceilalti care am vazu treaba aia ) Inca o chestie e ca.. din cate am inteles svenn si benjamin n`au fost de acord cu prezenta lui Mihai undercover. Cred ca spun adevarul
|
|
|
Post by vlad_riz on Mar 3, 2006 22:05:08 GMT 3
}{}{ zorzo benji nu mai pune in paranteza cine e urat se stie
|
|
|
Post by shickboy on Mar 3, 2006 22:09:11 GMT 3
sper ca, christmas sa se razgandeasca....
|
|
|
Post by Gloria LealZ on Mar 3, 2006 22:11:28 GMT 3
vorba lyei.. daca si christmas s`a saturat.. e clar
|
|
|
Post by addart on Mar 3, 2006 22:12:26 GMT 3
Si eu sunt de parere ca vladriz merita a 2-a sansa (normal ca a castigat multe puncte de simpatie prin faptul ca a recunoscut). Dar dupa ce va primi o sanctiune
|
|
|
Post by vlad_riz on Mar 3, 2006 22:19:10 GMT 3
da nu`i chiar o gaura de care am profitat dar e un mod de a spune
|
|
|
Post by vlad_riz on Mar 3, 2006 22:19:51 GMT 3
o sanctiune mare pt mine e faptul ca voi ramane fara al 4lea meci si unii joaca si 5..o sa am un loc caldut in clasamentul individual
|
|
|
Post by addart on Mar 3, 2006 22:20:30 GMT 3
Invata`i si pe unii colegi de`ai tai cum se poarta o disputa. La inceputul ch am discutat cu acesti colegi ai mei sa nu postam. Singurul care era abilitat sa o faca era liderul echipei. Ceea ce spun eu aici nu are legatura cu echipa mea pt ca eu nu mai particip la acest concurs. Si nu trebuie generalizat... As spune (din ceea ce am vazut eu pe forum) ca noi chiar am respectat pactul - nu am cunostinta daca altcineva in afara de liderul Tmax si de doriath a mai postat pe aici - Colegii de ch cred ca ai vrut sa spui
|
|
|
Post by shickboy on Mar 3, 2006 22:21:28 GMT 3
/notice vlad_riz sper sa intri in primii 10 meriti din plin }{}{}{
|
|
|
Post by vlad_riz on Mar 3, 2006 22:21:54 GMT 3
asia ms }{}{
|
|
|
Post by shickboy on Mar 3, 2006 22:24:26 GMT 3
addart parerea mea e ca nu trebuia sa te retragi pentru un Up....oricum e decizia ta si o respect...nu stiu prea multe despre tine dar din cate am auzit esti un jucator extraordinar....
|
|
|
Post by addart on Mar 3, 2006 22:27:32 GMT 3
...care are si el un statut si o personalitate (jucatorul din mine, adica) Merci pt aprecieri. Nu-s chiar asa de extraordinar. Colegii mei sunt
|
|
|
Post by ArthurW on Mar 3, 2006 22:28:20 GMT 3
Beni, Adu nu e doar jucator extraordinar... dar e si OM
|
|