Roni-Lya-DA-GZ
#TriviaShelter
We ride together, we die together !
|
Post by Roni-Lya-DA-GZ on Mar 3, 2006 21:10:59 GMT 3
p.s. lya mai sus :">
|
|
|
Post by ArthurW on Mar 3, 2006 21:11:02 GMT 3
Sorry ... abia acum am dat F5 ... deci dacă ambele echipe sunt de acord privind rejucarea meciului, eu nu am nimic împotrivă.
|
|
|
Post by shickboy on Mar 3, 2006 21:13:23 GMT 3
arthur multumesc.... acum sa vad daca thunderss va fii de acord
|
|
FanBebeluse
#trivi-jr
Leader
Shake that thing
|
Post by FanBebeluse on Mar 3, 2006 21:18:26 GMT 3
Ok, am lecturat paginile care s-au scris, am zambit, m-am minunat .. dar nu pot sa inteleg ceva. Deci: (urmeaza concluzia pe care am tras-o din unele chestii citite) sa zicem ca pot sa inteleg ca ai vrea sa citesti mailul altcuiva ca sa vezi cine stie ce chestie (sau sa zicem ca as intelege, daca citesti mailul persoanei iubite ca esti gelos, sau sa verifici mailul unui subaltern sa vezi daca isi face treaba, sau unuia cu care faci afaceri sa vezi daca te trage in piept, etc ... exemple in care ai avea OARECUM ceva de aflat din mailul lui). De asemenea sa zicem ca pot sa inteleg si ca esti deajuns de "ciudat", sa nu zic altfel, incat sa te apuci sa citesti logurile de pe oarecare canale pentru a vedea ce se vorbeste de tine, sau sa vezi cine stie ce vrea bibilica ta sa vada. DAR ... ceea ce nu pricep eu ... cum poti sa iti inchipui ca afland ceva din ceea ce ai citit in modul asta, poti sa tragi pe cineva la rasundere (mai ales in public, pe un forum) si sa te astepti sa nu iti sara lumea in cap? Adica totusi, cred ca e la mintea cocosului ... oare ce vroiai sa se intample? Sa zica lumea bravo mah, daca nu aveai parola aia noi ramaneam ca fraierii si nu stiam ce-a facut? Sincer nu pot sa zic ca ma bucur de ceea ce a facut, probabil ca daca facea in vreun meci de-al nostru as fi reactionat altfel, dar asta doar la modul ca l-as fi mustrat personal intr-un privat, in schimb felul in care ai aflat nu se scuza decat daca aflai ca a omorat pe cineva ca sa ii ia locul in echipa ... (culmea, legal, nici asa nu se scuza). Ciudat, chiar nu pricep, ce ... cum ... daca gandesc unii oameni. P.S. in ce meci cu trivi ai jucat anul trecu maka?
|
|
FanBebeluse
#trivi-jr
Leader
Shake that thing
|
Post by FanBebeluse on Mar 3, 2006 21:19:25 GMT 3
P.S. 2 - am dat exalt avatarului
|
|
|
Post by vlad_riz on Mar 3, 2006 21:25:07 GMT 3
sunt foarte fericit pt decizia luata..altceva nu mai am de zis
|
|
|
Post by AxinTe on Mar 3, 2006 21:28:55 GMT 3
wb vlad_riz bafta tristule!
|
|
|
Post by shickboy on Mar 3, 2006 21:32:15 GMT 3
eu sunt cel mai fericit ca a luat tzeapa .... sper sa facem un meci mare cu albatross sa aratam ca ne-am fii descurcat si fara maka}{}{ ...... vlad }{}{ .... dar totusi cred ca asta am putea demonstra doar in meciul cu studentii daca va fii thunderss & co de acord
|
|
|
Post by addart on Mar 3, 2006 21:35:20 GMT 3
"În cazul în care un jucător trişează, acest jucător va fi pedepsit în ordine prin avertizare, kick, ban. În ultima instanţă, se poate ajunge chiar la excluderea jucătorului din echipă pe restul întregului campionat." In cazul un jucator triseaza nu se refera la 1 jucator.. ci oricare dintre jucatori. Deci pot fi si 2 in acelasi caz, in aceeasi culpa. Liderul de la P-neamt recunoaste ca l-a convins pe MK sa joace pt echipa lui. Asta nu este tot o forma de trisat? Din pacate am stat sa citesc milioane de pagini.. desi nu mai particip la acest chall. De aceea cred ca pot sa fiu destul de obiectiv. Nu fac eu regulile dar mi se pare evident ca vlad_riz a gresit grav in acest caz. A trisat aducand un alt jucator in echipa. Regulamentul este ambiguu.. dar asta nu da dreptul de a interpreta fiecare virgulita. Ce e evident si recunoscut ramane asa. Am tot evitat sa raspund pe acest forum. Nu imi plac discutiile inutile si nici modul in care se discuta. Fiecare om are o personalitate si reactioneaza in felul sau. Asa ca oricarei actiuni i corespunde o contraactiune mult peste asteptarile oricui. Am decis totusi sa raspund si ma abtin sa nu cataloghez pe toti cei care au scris intr-un anume fel. (desi peste un an de zile.. cand vor fi uitat problema toti s-ar gratula in acest mod). Nu e prima data cand broody este numit intr-un anume fel.. se intampla asta de luni bune (deja). Poate numai pt modul de a gandi asa despre o persoana (de multa vreme) trebuia schimbata o anumita parola. Cred ca facand aceasta problema publica... arbitrul si-a pus singur cenusa in cap. E incorect si imoral sa atentezi macar la intimitatea altcuiva. Deci e o greseala mare iar decizia de a se retrage din moderarea concursului este cat se poate de corecta chiar daca nu ar avea legatura cu viata particulara a lui broody. Cei care au fost prezenti in sala din care a tastat MK cred ca au personalitatile lor proprii si personale. Aveau tot dreptul ( ca si componenti ai echipei) sa protesteze la decizia liderului. Nu au facut-o. Au fost de acord cu modul de trisare in cele din urma. Nu trebuie sa scrie ca sunt complici (in regulament) ca sa iti dai seama ca au luat parte la actiunea de a trisa. O sanctiune li se cuvine si lor. Rejucarea meciului este discutabila. MK este un jucator bun care a suplinit mai mult ca sigur pe unul sub valoarea lui. Nu vad de ce unei echipe care a trisat (pentru ca asta a facut) i-ar mai trebui acordata inca o sansa doar pt ca ACUM doresc sa rejoace corect. Puteau sa faca asta de prima data. Si va rog frumos nu ma injurati.. ca nu merit Eu am luat ban in acest concurs pt ca s-a repetat intrebarea si am dat un Up arrow. M-am retras pt ca nu suport ideea de a fi considerat (fie si numai pt ceea ce am facut) trisor. Multa bafta in continuare tuturor echipelor. Si incercati sa fiti un pic mai atenti la ceea ce spuneti.. Mereu va fi cineva ranit (in orice mod e posibil) chiar si daca nu doriti asta. orevoar
|
|
|
Post by vlad_riz on Mar 3, 2006 21:47:37 GMT 3
ai interpretat cum ai vrut tu ce s`a scris aici..eu am zis ca m`am simtit prost imediat dupa acel meci..nu rejucam dupa parerea mea nimic..nu crek se poate
p.s. }{ axinte }{}{}{ bj
p.s. albatross se retrage din concurs :
[20:42:57] <Christmas_> aha [20:42:57] <Christmas_> da nu mai participam [20:44:24] <alea> pai de ce? [20:45:30] <Christmas_> m-am saturat eu de mr_broody de-aia
|
|
|
Post by shickboy on Mar 3, 2006 21:49:02 GMT 3
eu am intrebat pur si simplu arbitrul daca pot vorbi cu thunderss pentru rejucarea meciului.....daca nu era de acord NU cred ca aveam motive sa`i reprosez ceva...deci...inca odata meciul se va rejuca numai daca arbitrul si cealalta echipa vor fii de acord....nu ca asha vrea p-neamt... multumesc...si totusi si UP`ul este un mod de a trisa No offence
|
|
|
Post by vlad_riz on Mar 3, 2006 21:49:23 GMT 3
poate vorbeste cineva cu christmas si se razgandeste..dar nu crek..trist
|
|
|
Post by addart on Mar 3, 2006 21:52:48 GMT 3
normal ca este o parere personala. Nu sunt oficial in concurs, nu? Dar nu cred ca se poate sterge cu buretele o infractiune doar pt ca nu este arbitrul corect. Si doar de asta am comentat.. pt ca am citit tot ce s-a scris. Nu mi se pare normal sa anulezi o actiune care a avut loc ca si cum nu ar fi existat. Si daca vrei sa joci... oricum vei juca (in aceeasi situatie MK)
|
|
Roni-Lya-DA-GZ
#TriviaShelter
We ride together, we die together !
|
Post by Roni-Lya-DA-GZ on Mar 3, 2006 21:53:26 GMT 3
loool.. deci rullz!!!! one thing is good.. everyone is sick of brudi and wants him OUT! brudiletz mama.. daca pana si christmas s-a saturat de tine.. e jale noah.. felicitari acum brudi pentru stricarea unui campionat de trivia.. pentru restul te-am felicitat in postul precedente.. ei asta e.. se mai inseala omul.. am fost fraiera sa am incredere in tine.. vina mea si doar a mea. cu mult respect pentru talentele lui brudi, lya
|
|
|
Post by shickboy on Mar 3, 2006 21:54:51 GMT 3
christmas ce vroia?? ca eu tu si svenn sa numai jucam (nu laud pe nimeni) nu conteaza daca joaca sau nu...noi ne prezentam la meci }{}{ uratule (vlad)
|
|