Roni-Lya-DA-GZ
#TriviaShelter
We ride together, we die together !
|
Post by Roni-Lya-DA-GZ on Mar 3, 2006 19:13:27 GMT 3
iti jur ca nu te-am jignit. faceam o analogie. daca te referi la faza cu retardat si idiot, nu te faceam pe tine asa, doamne fereste. vorbeam de motanul meu. era un exemplu, o analogie pt a sublinia faptul ca atunci cand nu intelegi, reactionezi total aiurea. imi cer scuze daca ai inteles gresit si sper sa intelegi ca nu am nimic cu tine. si nici cu ruzza. doar cu.. the idea of you, cel putin lately. nu-mi place cand sunt sustinuti "oamenii" ca brudi. atat. gnight all Altagracia
|
|
|
Post by d4ng3rz0n3 on Mar 3, 2006 19:14:31 GMT 3
Inca ceva brudi: nu poti spune "notice-ul e notice" intr-un meci care a fost decis la diferenta de 2 pts. Si e o forma de trisare ca oricare alta. Asa ca exclude-te singur din competitie pentru lipsa de impartialitate. Arbitrul da rosu indiferent ce spun jucatorii, da. Insa cine te-a ales pe tine arbitru?! La fotbal sunt selectionati arbitrii pe baza mai multor criterii, nu prin voluntariat. Si sunt din tari diferite de cele ale jucatorilor (vorbesc de meciurile internationale), ca sa nu se puna problema ca ar tine cu careva. Si cand se afla ca arbitrul a facut greseli este eliminat din competitie, nu? Pot zice ca esti anti-shelter pentru ca te-ai certat cu ei si nu mai faci parte din echipa. Altfel de ce ai fi violat corespondenta liderului pentru a obtine informatii pe care sa le folosesti impotriva lor?
|
|
Roni-Lya-DA-GZ
#TriviaShelter
|
Post by Roni-Lya-DA-GZ on Mar 3, 2006 19:16:12 GMT 3
Si mie imi convine, Alina, si asa eram plictisit de chalu asta in care vom lua bataie cu 600 de puncte diferenta. Am dedicat prea mult timp unui chal care nu merita asta in nici un caz. Sper ca urmatorul sa fie cu reguli k-lumea si sa aibe cine sa le aplice. Si faza cu ip-u vedeti ca nu a fost o exagerare din partea mea ? Am cerut ceva ce putea salva acest chal dar din pacate voi nu ati votat. (si aici nu ma refer numai la cazul meu ci la restu... se stiu ei fiecare in parte ) Mk
|
|
|
Post by d4ng3rz0n3 on Mar 3, 2006 19:17:48 GMT 3
Sustin intrebarea lui Makaveli. De ce este eliminat vlad_riz?! Regulamentul spune ca jucatorul care joaca la mai mult de o echipa este descalificat. A jucat vlad_riz la alta echipa decat la P-Neamt?!
|
|
|
Post by vlad_riz on Mar 3, 2006 19:20:02 GMT 3
deh ma..nu merit..m`am spetit muncind sa fac o figura frumoasa...dar deh
|
|
Roni-Lya-DA-GZ
#TriviaShelter
|
Post by Roni-Lya-DA-GZ on Mar 3, 2006 19:21:04 GMT 3
vladriz, i-ai dat cumva parola de la mailu tau lu brudi si a aflat ca ai jucat la alta echipa ? atunci n-am ce sa fac... nu trebuia sa-i dai parola of Mk
|
|
Roni-Lya-DA-GZ
#TriviaShelter
|
Post by Roni-Lya-DA-GZ on Mar 3, 2006 19:23:14 GMT 3
Astept un raspuns de la arthur care este mult mai cerebral si mult mai cu bun simt decat celalalt arbitru. De ce a fost eliminat vlad_riz ? Sper ca nu cer prea multe
Mk
|
|
|
Post by Fr0z3nas|c3 on Mar 3, 2006 19:27:33 GMT 3
Sunt profund scandalizata de halul in care a ajuns acest chal si intentionez sa iau masuri ca sa nu se mai repete. In ceea ce priveste retragerea noastra din concurs: de ce sa le dam tuturor satisfactia asta? Avem o echipa omogena si ne putem descurca. Sa nu le stricam celor - putini, totusi - care au ramas in echipa bucuria de a se clasa printre primii (poate chiar primii). Imi pare rau pentru tine, Mihai. Imi exprim solidaritatea prin indemnul la lupta! Sa castigam si sa iti dedicam tie victoria, pentru ca ne-ai ambitionat sa facem o figura frumoasa si fara cel mai rapid om pe care il avem.
|
|
Roni-Lya-DA-GZ
#TriviaShelter
|
Post by Roni-Lya-DA-GZ on Mar 3, 2006 19:33:42 GMT 3
Sunt profund scandalizata de halul in care a ajuns acest chal si intentionez sa iau masuri ca sa nu se mai repete. In ceea ce priveste retragerea noastra din concurs: de ce sa le dam tuturor satisfactia asta? Avem o echipa omogena si ne putem descurca. Sa nu le stricam celor - putini, totusi - care au ramas in echipa bucuria de a se clasa printre primii (poate chiar primii). Imi pare rau pentru tine, Mihai. Imi exprim solidaritatea prin indemnul la lupta! Sa castigam si sa iti dedicam tie victoria, pentru ca ne-ai ambitionat sa facem o figura frumoasa si fara cel mai rapid om pe care il avem. Asa am zis si eu, abia acum incepe show-ul Mk
|
|
Roni-Lya-DA-GZ
#TriviaShelter
|
Post by Roni-Lya-DA-GZ on Mar 3, 2006 19:34:03 GMT 3
nu ca nu ne retragem, am zis ca ma retrag Eu daca nu se retragea brudi. because it's personal. si oricum nu-i mare pierdere. bafta, warriors Altagracia
|
|
|
Post by d4ng3rz0n3 on Mar 3, 2006 19:39:53 GMT 3
Ba da, Alina, ar fi o pierdere pentru echipa. Fiecare om conteaza, indiferent daca a obtinut un punct sau 500 pe meci. Valoarea lui nu se masoara strict cantitativ.
|
|
|
Post by Gloria LealZ on Mar 3, 2006 19:49:07 GMT 3
/me back
Deci ca sa lamurim cu Vlad .. ca probabil vin unii si zic " bou zorzonel ca i`a dat parola ". Eu tineam la el ca la un frate. De`aia i`am dat parola de pe MYX... ca sa`l ajut intr`o problema personala. Ce`a facut el? A verificat unde se mai potriveste parola aia........... Acum.. tot eu sunt ala care trebuie invinuit de ceva? ruzza ? hello baby ? Zi`mi tu ruzza.. probabil ca tie treburile astea ti le pare .. imposibile. Sentimentul asta uman ti se pare imposibil.. de`aia am inteles ca [censored by ArthurW] No offence.. dar nu ai cum sa`mi intelege frustrarea. Te depaseste.. ca si altele.
EDIT : Răzvan, sincer nu cred că Sorana ţi-a făcut ceva ca să îi poţi adresa o asemenea replică.
|
|
|
Post by Gloria LealZ on Mar 3, 2006 19:52:54 GMT 3
A..... si ca sa lamurim discutia asta o data pentru totdeauna... nu il amenint cu nimic violent pe Vlad.. din simplu motiv ca a fost un om la care mai demult am tinut. Nu aveam ochii deschisi. N`as putea sa`i fac nici un rau, cu atat mai putin fizic. E chestie de moralitate, daca stii ce`i aia, ruzza. Asa ca, domnisoara Soarana, dintre noi 2 .. se pare ca eu sunt cel care ii vrea binele lui Vlad. Nu vreau sa`l vad peste 15 ani intr`o puscarie, pentru ca a intrat peste oameni in casa si peste colegii de munca, furandu`le bunuri.
|
|
|
Post by smartutza on Mar 3, 2006 19:53:09 GMT 3
citesc si tac
|
|
|
Post by Gloria LealZ on Mar 3, 2006 19:54:54 GMT 3
Mai bine.
|
|