Roni-Lya-DA-GZ
#TriviaShelter
We ride together, we die together !
|
Post by Roni-Lya-DA-GZ on Mar 3, 2006 18:50:18 GMT 3
peterr, si motanul meu toarce si e in al noualea cer cand il fac retardat si idiot. asa-i cu astia care nu inteleg. distractie placuta in continuare. Altagracia
|
|
|
Post by vlad_riz on Mar 3, 2006 18:50:27 GMT 3
ma bucur ca pot juca in meciu urmator benji si svenn..meritau sincer..vreau doar sa stie brudi..daca eu vreau sa joc..voi juca! si nu va veti da voi seama vb lu razvan..dar nu o sa o fac din respect pt deciziile luate de organizatori. bine ca nu au fost sterse pctele.altceva de zis nu mai am ca`s la ora de tic si o sa ma prinda profu
|
|
|
Post by vlad_riz on Mar 3, 2006 18:50:59 GMT 3
tic=tehnologia informatiei si comunicarii
|
|
|
Post by d4ng3rz0n3 on Mar 3, 2006 18:54:03 GMT 3
Din punct de vedere legal, Yahoo messenger sau o casuta de mail pe yahoo sau gmail este pusa la dispozitie de un tert (furnizor de servicii pe care e posibil sa-l platesti). Nimeni nu are dreptul sa intervina in acea comunicatie sau s-o intercepteze. Citirea unui mail inseamna violarea corespondentei. Insa la inregistrare sunteti, de regula, atentionati:„Contul dumneavoastra de e-mail va fi protejat prin intermediul unei parole. Va sfatuim sa nu dezvaluiti nimanui aceasta parola. Noi nu suntem raspunzatori pentru consecintele dezvaluirii parole." Prin urmare, daca ati dat de bunavoie parola altcuiva, nu-l puteti da in judecata pentru violarea intimitatii. Sorry, Alina, nu prea ai ce-i face.
|
|
|
Post by vlad_riz on Mar 3, 2006 18:57:02 GMT 3
pot sa zic lol?eh ce conteaza eu tot zic..LOL!
|
|
|
Post by Peterr on Mar 3, 2006 19:00:40 GMT 3
Deja intreci masura, Alina. Jignesti gratuit o persoana pe care nu o cunosti (Eu). Termina circul asta de doi bani. Ai de gand sa faci ceva? OK! Posturile inutile, lipsite de logica si total amuzante pentru persoanele care n-au ce face la ora asta nu ajuta la nimic. Astept sa vii in tara, sa deschizi dosar penal pe acuzatia ca brudi a furat un program software modificat de o persoana fizica (Gif2D/ArthurW) fara acordul proprietarului (Khaled Mardam-Bey). De asemenea sa fie cap de acuzare si faptul ca a incalcat intimitatea lui Razvan prin citirea corespondentei electronice private. Cu siguranta o sa fie nasol de brudi...
|
|
Roni-Lya-DA-GZ
#TriviaShelter
|
Post by Roni-Lya-DA-GZ on Mar 3, 2006 19:02:39 GMT 3
danger, nu-i aia baza. si oricum paragraful zice - e vorba de furnizorul de servicii, nu de cel care face abuzul. si te asigur ca AM ce face si m-am documentat bine, altfel nu ma apucam sa fac afirmatii aiurea. Altagracia
|
|
Roni-Lya-DA-GZ
#TriviaShelter
|
Post by Roni-Lya-DA-GZ on Mar 3, 2006 19:03:48 GMT 3
peterr, brudi intelege ce zic, si stie el mai bine ce zic tu nu faci decat sa te bagi aiurea. Altagracia
|
|
|
Post by vlad_riz on Mar 3, 2006 19:04:53 GMT 3
asia
|
|
|
Post by vlad_riz on Mar 3, 2006 19:05:44 GMT 3
si totusi e o buna invatatura de minte pt organizatori...si urmatorii vor sti sa puna toate aceste reguli..sper
|
|
|
Post by d4ng3rz0n3 on Mar 3, 2006 19:06:44 GMT 3
Propun o tema de gandire pentru organizatori: cum evaluati gradul de incredere in sursele de obtinere a informatiilor despre trisori? Sa zicem ca cineva da in mod "accidental" parola email-ului unuia dintre voi. Intrati si descoperiti mai multe email-uri "plantate" care ii incrimineaza pe cei mai buni jucatori, cum ca ar fi participat fiecare la mai multe meciuri, la multe alte echipe mai slabe. Sincer, oricine poate face asa ceva. Nu e greu sa acuzi in dreapta si-n stanga. Va garantez ca as putea elimina 100 de jucatori in 2 zile, nu neaparat folosind probe false cum ar fi niste emailuri. Ce-ar fi sa ma apuc sa ii acuz pe toti, ca poate tine? Am divagat prea mult de la subiect. Vreau doar sa precizez ca proba obtinuta in acest caz nu poate fi admisa datorita incorectitudinii obtinerii ei. E greu sa fii impartial, dar daca tot vrei sa fii arbitru, Brudi, nu-ti mai bate joc de participanti replicandu-le ca "regulamentul nu spune multe, dar hai sa fim seriosi". Regulamentul trebuie respectat intocmai, altfel degeaba mai jucam. Un concurs fara nici o regula, in care castiga cei care joaca mai "murdar" nu-si are sensul. Se pierde toata distractia. Asta conteaza mai mult decat orice altceva la chal: sa te simti bine masurandu-ti fortele cu cei mai buni.
|
|
Roni-Lya-DA-GZ
#TriviaShelter
|
Post by Roni-Lya-DA-GZ on Mar 3, 2006 19:07:36 GMT 3
cat despre intrecut masura, tu esti cel care face asta luandu-i apararea unuia ca el, stiind ce a facuit. habar nu ai ce vorbesc eu si incepi sa vorbesti de lipsa de logica. in alta ordine de idei, nu-mi mai pune in carca afirmatii pe care nu le-am facut, 4 pe post mai exact. nu te-am jignit eu, te jignesti singur asociindu-te cu unul ca el. Altagracia
|
|
Roni-Lya-DA-GZ
#TriviaShelter
|
Post by Roni-Lya-DA-GZ on Mar 3, 2006 19:09:22 GMT 3
Ok, hai ca deviem de la subiect. Intreb pentru a 1289120812054214124120-a oara. DE CE A FOST ELIMINAT VLAD_RIZ ? Hai ca imi pierd rabdarea daca nu mi se raspunde si acum. PS: Wow cat puteti scrie cand omu doarme 2 ore dupa-amiaza ))) Mk
|
|
|
Post by Peterr on Mar 3, 2006 19:09:35 GMT 3
Repet pentru a n-sprezecea oara: Nu ii iau apararea lui Broody.
Si ca raspuns la ceea ce a zis Danger_Zone, si in cazurile de arbitraj sportiv, toate probele care incrimineaza un jucator sunt acceptate, indiferente de modul in care au fost obtinute. Modul in care au fost obtinute informatiile/probele respective reprezinta alt caz.
|
|
Roni-Lya-DA-GZ
#TriviaShelter
|
Post by Roni-Lya-DA-GZ on Mar 3, 2006 19:09:39 GMT 3
pt peterr mai sus. danger da.. acelasi lucru l-am zis si eu, la analogia cu mandatul. dar crezi ca-i pasa cuiva? e o decizie care convine tuturor
|
|