|
Post by smartutza on Mar 3, 2006 19:56:39 GMT 3
:Dsa oftez pot? )
|
|
|
Post by Gloria LealZ on Mar 3, 2006 19:58:07 GMT 3
Poti. ;D
|
|
|
Post by d4ng3rz0n3 on Mar 3, 2006 19:58:40 GMT 3
Bine, am inteles ca de fapt nu i-ai dat parola de email. Te compatimesc ca ai putut avea o incredere asa de mare intr-o persoana care nu merita nici ... (ma abtin de la acuze, oricum ar fi mult prea blande). Insa e clar un lucru: nu e vina ta ca ti-a citit informatiile confidentiale. Nu avea nici un drept. Un sfat, Razvane (daca tu crezi ca te ajuta pe viitor): pune o parola de genul "nve734hnaisdyv873n39i78", pe care sa n-o stii nici tu . P.S.: Stiu ca e tragic, nu-mi vine deloc sa rad.
|
|
|
Post by Gloria LealZ on Mar 3, 2006 19:58:41 GMT 3
Nu ca n`ai avea ceva interesant de zis ci.. s`ar complica si mai mult si inca citeste paginile anterioare .. ca am ramas in urma Edit: post pt smarta Edit 2: citesc*
|
|
|
Post by smartutza on Mar 3, 2006 19:59:14 GMT 3
:Diupi merci merci haida smile 2all
|
|
|
Post by smartutza on Mar 3, 2006 20:00:47 GMT 3
;Ddaca dai smartei exalt te iert hihihihihihi
|
|
|
Post by Gloria LealZ on Mar 3, 2006 20:03:02 GMT 3
Bine, am inteles ca de fapt nu i-ai dat parola de email. Te compatimesc ca ai putut avea o incredere asa de mare intr-o persoana care nu merita nici ... (ma abtin de la acuze, oricum ar fi mult prea blande). Insa e clar un lucru: nu e vina ta ca ti-a citit informatiile confidentiale. Nu avea nici un drept. Un sfat, Razvane (daca tu crezi ca te ajuta pe viitor): pune o parola de genul "nve734hnaisdyv873n39i78", pe care sa n-o stii nici tu . P.S.: Stiu ca e tragic, nu-mi vine deloc sa rad. Ai dreptate. In primavara trecuta, acum 1 an, Alina a zis din prima clipa.. " Razvane.. ai grija la brudi ". Eu nu.. n`am ascultat`o. Dimpotriva, m`am certat cu ea de cateva ori.. ca sa`l apar pe Vlad. Si m`am certat foarte foarte nasol.. pentru Vlad, pentru speranta mea ca e un om cu suflet mare si un prieten drag si adevarat. Sunt prost. Recunosc.
|
|
Roni-Lya-DA-GZ
#TriviaShelter
We ride together, we die together !
|
Post by Roni-Lya-DA-GZ on Mar 3, 2006 20:03:50 GMT 3
Arthur , vad ca esti prezent pe aici ca ai cenzurat un post, de ce nu raspunzi DE CE L-ATI SUSPENDAT PE VLADRIZ ? eu inca astept raspuns la intrebarea asta.
Mk
|
|
|
Post by Gloria LealZ on Mar 3, 2006 20:04:57 GMT 3
pentru ca "regulamentul ala...hai sa fim seriosi". De`aia.
|
|
|
Post by d4ng3rz0n3 on Mar 3, 2006 20:05:50 GMT 3
Ei, e buna si intuitia feminina la ceva, nu numai sa ne enerveze pe noi. Sa revenim la topic: in caz ca nu au vazut organizatorii pana acum, sa-mi explice si mie de ce este descalificat Vlad_riz. E nevoie sa mai postez de 100 de ori?
|
|
|
Post by shickboy on Mar 3, 2006 20:10:49 GMT 3
Eu (shickboy`=benjamin18) nu voi mai evolua la acest concurs daca vlad nu va putea juca .... si am sa vorbesc cu thunderss sa vad daca ar fi de acord cu o rejucare a meciului(asta in cazul in care domnii arbitrii ar fi de acord ) multumesc!
|
|
|
Post by AxinTe on Mar 3, 2006 20:13:39 GMT 3
Alina, parerea mea e ca nu se merita sa vii in Romania doar pentru o prostie de genul asta..
|
|
|
Post by ArthurW on Mar 3, 2006 20:30:47 GMT 3
Acum ca să lămuresc once and for all -- sper -- întrebarea cu descalificările. Problema descalificării lui Mihai a fost clară, şi "stated explicitly in the Rules". Referitor la Vlad Rizoiu ... chiar şi la ora asta mă tot gândesc ... cred că în viaţa mea nu am fost pus pe decizii în astfel de cazuri ... ba chiar e vina mea că nu am redactat regulamentul concursuri suficient de detaliat şi de explicit pentru a nu apărea interpretări ale sintagmei "CA ATARE" (din "Regulamentul se va respecta ca atare"). Regulamentul zice aşa: "În cazul în care un jucător trişează, acest jucător va fi pedepsit în ordine prin avertizare, kick, ban. În ultima instanţă, se poate ajunge chiar la excluderea jucătorului din echipă pe restul întregului campionat.", prin trişare înţelegându-se "orice mod de trişare (folosirea unui script, copy/paste cu mausul, comunicarea răspunsului pentru jucătorii aflaţi pe canal de către un spectator etc.)". Acest regulament trebuie luat ca atare! Acum ... întrebarea pe care trebuie să mi-o pun ... a trişat oare Vlad însuşi în timpul meciului într-o aşa manieră încât să fie exclus totalmente? Hmm... În primul rând regulamentul nu specifică nicăieri punerea problemei trişatului după desfăşurarea unui meci, darămite la 3-4 săptămâni după aceasta. Regulamentul stipulează un singur lucru valabil pe tot parcursul campionatului: "Nu este permisă afilierea unui jucător la două echipe pe timpul concursului. Dacă se va dovedi acest lucru, acel jucător va fi exclus din concurs." Acel verb la viitor semnifică faptul că oricând pe parcursul campionatului se poate considera verificarea afilierii unui jucător la mai multe echipe. Această clauză s-a aplicat asupra lui Mihai. Dar conform luării ca atare a regulamentului nu îl pot acuza pe Vlad Rizoiu de nimic. În consecinţă, se revocă descalificarea lui vlad_riz.
|
|
|
Post by subzero39 on Mar 3, 2006 20:31:54 GMT 3
Buna seara! Rog si eu pe cineva sa isi faca mila de mine si sa imi faca un rezumat la ultimele 5-6 pagini pls.
|
|
|
Post by Gloria LealZ on Mar 3, 2006 20:33:44 GMT 3
Bravo Arthur.
|
|