|
Post by vlad_riz on Jan 22, 2006 15:35:38 GMT 3
ce blasfemie
|
|
Roni-Lya-DA-GZ
#TriviaShelter
We ride together, we die together !
|
Post by Roni-Lya-DA-GZ on Jan 22, 2006 15:37:38 GMT 3
Si anume ?
Gloria
|
|
Roni-Lya-DA-GZ
#TriviaShelter
|
Post by Roni-Lya-DA-GZ on Jan 22, 2006 15:40:19 GMT 3
lasati-ne sa ne pregatim pentru champions league PS:razvan zici ca ai jucat prost atuncea de ce ai facut 100 de puncte si lily la fel eu la 30 de puncte ce sa mai zic:) R
|
|
Roni-Lya-DA-GZ
#TriviaShelter
|
Post by Roni-Lya-DA-GZ on Jan 22, 2006 17:08:06 GMT 3
no i sucked.. now really.. hai mai .. 12 intrebari raspunse am raspuns la cele la care nu m-am lasat influentata de restul. ca in afara de faptul ca raspunsurile la multe nu le stiam.. si la unele din cele la care stiam raspunsul ma luam dupa altii si scriam prost eh.. only my fault . viteza de tastare.. tinde la 0.. corectitudinea.. mda.. no comment.. de ciopaiat nuj sa ciopaiez.. lag.. rds rullz yesterday la mine, dar toti au avut lag imens.. valurile.. of.. pe scurt i sucked .. noroc de team ca rulled! big big pentru teamu nostru ly|a
|
|
Roni-Lya-DA-GZ
#TriviaShelter
|
Post by Roni-Lya-DA-GZ on Jan 22, 2006 17:09:01 GMT 3
lag rullz yesterday? mda.. prezent la trecut.. i`m smart
|
|
Roni-Lya-DA-GZ
#TriviaShelter
|
Post by Roni-Lya-DA-GZ on Jan 22, 2006 18:10:06 GMT 3
influentata de restul explicitez sa nu se inteleaga gresit. intrebare din embriologie. nu mai stiu exact cum suna, oricum raspunsul era zigotul. ei, ca om care da examen la embriologie, ar fi trebuit sa am mai multa incredere in cunostintele mele. eu in schimb, nu. scrie lumea zoogamet, tup si eu cu zoogamet, desi stiam ca e o prostie. gamet e una, celula-ou e alta. in fine. intrebare : ce limba se vorbeste in nu stiu ce tara. scriu araba, nu dau enter. de ce? nu stiu. scrie lumea franceza, tup si eu cu franceza. raspunsul? araba. si au mai fost cazuri. la asta m-am referit cand am scris ca m-am luat dupa restul, respectiv m-am lasat influentata de restul. nu ca m-a derutat o anumita persoana
|
|
amundi
#concurs
Leader
|
Post by amundi on Jan 22, 2006 20:15:59 GMT 3
Totusi daca se pun referintele biblice se poate cauta in biblie repede nici asa nu ar fi asa corect
|
|
amundi
#concurs
Leader
|
Post by amundi on Jan 22, 2006 20:16:17 GMT 3
sau google ma rog..
|
|
Roni-Lya-DA-GZ
#TriviaShelter
|
Post by Roni-Lya-DA-GZ on Jan 22, 2006 22:38:58 GMT 3
Nici nu ma sinchisesc sa caut raspunsu la asemenea intrebari de toata jena. Daca am ajuns sa credem tooate aburelile scrise in biblie si sa o luam ca pe cultura generala atunci am ajuns rau !!! (in general ma refer) ...
Makaveli
|
|
Roni-Lya-DA-GZ
#TriviaShelter
|
Post by Roni-Lya-DA-GZ on Jan 23, 2006 23:53:11 GMT 3
Bag **** in toate bibliile si toate traducerile din biblie si toate intrebarile si tot.. la revedere parca era vorba sa te intorci in umbre.. sa pleci.. sa ne lasi etc. ce functie ai tu in chalul asta ma rog? in afara de ghimpe in coaste. ca n-am vazut sa faci altceva decat critici la adresa jucatorilor, injuraturi, critici aiurea la adresa lui arthur, injuraturi la adresa bibliei, smite-uri (asta e lucrul cel mai inteligent facut de tine), laude la adresa unor echipe pe care insa le numesti "de manelisti si de mai nu-stiu-ce"- ca sa se vada cata marinimie emani tu de acolo din jiltul tau, pozari in "mr. right" si "lup moralist" in conditiile in care tu dai notice jucatorilor in timpul chalului, bagari si scoateri de whatever, si as putea continua in linia asta. n-ai scoala, n-ai o carte de citit, ceva? ai ca unic scop in viata incercarile de a stressa cat mai mult? sper sa iti dai seama cat de penibil esti si sa te intorci in vizuina ta. spare us. sayonara Altagracia
|
|