|
Post by Fr0z3nas|c3 on Jan 16, 2006 0:39:28 GMT 3
Hello people! Revin si eu pe forum ca sa urez mult succes tuturor in primul meci. Abia astept sa vad cum se vor desfasura ostilitatile. Nici n-as paria pe vreo echipa ca va castiga detasat. Ar fi posibil sa pierd pariul. In orice caz, va fi un meci "curat". Am incredere in faptul ca jucatorii vor da dovada de fair-play.
|
|
FanBebeluse
#trivi-jr
Leader
Shake that thing
|
Post by FanBebeluse on Jan 16, 2006 0:54:43 GMT 3
Scriu aici ca aici imi vine ... nu ca ar avea legatura cu meciul, dar vine omul de acasa si zice sa mai arunce un ochi pe forum, si rade .. in hohohohohohote:) 1. Zorzo, la faza cu menytta ... .. am vazut ca m-ai adus in discutie, pls .. abia uitasem de "intamplarea" tragica careria ii datorez putinele fire albe de par pe care le am (pe burta). 2. "Pls, sa dati acces lu Ratonu sau lu Peterr nu lu Bonovox ca o sa fie jale, ne da afara si de pe #BestTrivia Makaveli" Rad, si plang, rad ... si rad si rad si rad ... doamne =)) Good one!
|
|
Roni-Lya-DA-GZ
#TriviaShelter
We ride together, we die together !
|
Post by Roni-Lya-DA-GZ on Jan 20, 2006 15:54:08 GMT 3
bai ajtia din shelter... sa batem ?
Gloria
|
|
Roni-Lya-DA-GZ
#TriviaShelter
|
Post by Roni-Lya-DA-GZ on Jan 20, 2006 16:10:00 GMT 3
Trebuia sa programezi meciu duminica dimineata cand joaca Sharapova ca sa pot sa scriu si eu mai corect si mai r/d . Ce sa-ti raspund, asta depinde de forma in care se afla bucataru, sa nu ne dea mancare stricata ca e jale Makaveli
|
|
Roni-Lya-DA-GZ
#TriviaShelter
|
Post by Roni-Lya-DA-GZ on Jan 20, 2006 22:15:03 GMT 3
si totusi bucatarul nu se arata:( cand are omu nevoie de el nu si nu phai ce uameni
R pls
|
|
Roni-Lya-DA-GZ
#TriviaShelter
|
Post by Roni-Lya-DA-GZ on Jan 21, 2006 1:18:40 GMT 3
ne de pui sa facem gripa aviara.. scriu nalbandian doar cu 6 cps dupa aia
Gloria
|
|
|
Post by mr_broody on Jan 22, 2006 0:05:02 GMT 3
896-527 pentru triviashelter...
Felicitari ambelor echipe pt ca o jucat frumos..pacat de lagul care a fost mai tot timpul meciului si na.. wd all
|
|
Ratonu
#Rotrivia
Leader
|
Post by Ratonu on Jan 22, 2006 0:10:05 GMT 3
Felicitari tuturor participantilor, cu plusuri pentru satinee, sdd, adinutzaa si Drop-Dead! Cred ca a fost un meci frumusel si sunt multumit (as spune chiar mandru) de echipa in general.
|
|
Roni-Lya-DA-GZ
#TriviaShelter
|
Post by Roni-Lya-DA-GZ on Jan 22, 2006 0:12:50 GMT 3
Cu ocazia asta cred ca v`ati lamurit ( aviz " zeilor " ) cine e sindicatu. Multumesc pentru atentie.
Gloria
|
|
Roni-Lya-DA-GZ
#TriviaShelter
|
Post by Roni-Lya-DA-GZ on Jan 22, 2006 0:16:58 GMT 3
Dap si pacat de lag, noroc ca a mers la " 30 " ala :"> . Nu vreau sa ma apuc sa felicit pe toti ca prea e cliseu " bravo rotrivia meci frumos bla bla " .. vreau sa felicit pe unii din cei mai buni jucatori de trivia: sindicatu, sdd si makaveli. De asemenea wd santinee }}}{{{ care cu lagul avut tot a terminat in primii 8. Probabil ca daca avea net se batea cu Marius pentru primul loc. Bravo Shelter, un meci mare facut impotriva unei echipe extrem de valoroase. Gloria
|
|
Ratonu
#Rotrivia
Leader
|
Post by Ratonu on Jan 22, 2006 0:25:23 GMT 3
Uh... o confuzie la mine, voiam sa zic sindicatu in loc de satinee... In fine, asta conteaza prea putin, oricum toti jucatorii merita felicitati. Sper ca rotriviacii sa nu fie prea dezamagiti de aceasta infrangere; eu cred ca ne-am prezentat foarte bine in conditiile date (absenta BonoVox, net groaznic confide...) si ca, oricum, victoria adversarilor este meritata.
|
|
jody3
#Rotrivia
|
Post by jody3 on Jan 22, 2006 0:37:53 GMT 3
Felicitari TriviaShelter pentru victorie! Bravo sindicatu si sdd! }{}{}{}{}{}{}{}{} toata echipa rotrivia! A fost un meci frumos.
|
|
Roni-Lya-DA-GZ
#TriviaShelter
|
Post by Roni-Lya-DA-GZ on Jan 22, 2006 1:37:04 GMT 3
felicitari all for trying, felicitari echipei Tiviashelter ca a si castigat, pareri de rau pt conditiile groaznice in care au trebuit sa joace unii, scuze ca i sucked si iarasi felicitari si mii de multumiri membrilor echipei mele. celor care au jucat si celor care nu au jucat. eu sunt fericita ca am venit aproape toti. asta a insemnat enorm, nu stiu daca va dati seama :-*multi multi pt colegi Altagracia
|
|
emineasca
#Rotrivia
Mandra Buburuzza
|
Post by emineasca on Jan 22, 2006 2:16:45 GMT 3
wow super meci ati jucat toti. felicitari castigatorilor, in special sindicatu ( wd!!! ). rotriviacii ati jucat super toti . imi pare rau ca nu v-am ajutat nah.. u know me . }{}{}{ all
|
|
|
Post by Fr0z3nas|c3 on Jan 22, 2006 2:39:40 GMT 3
Da, Alina, si normal ca s-a prezentat toata echipa la meci si asta din mai multe motive (parerea mea): 1) suntem (inca imi place sa cred asta) una dintre cele mai unite echipe; 2) nu puteau sa rateze o astfel de infruntare, cu cea mai importanta adversara din grupa; 3) ce naiba poti sa faci afara pe gerul asta?
Mie mi-a placut cam totul la meciul asta, in afara de excesul de intrebari din domenii total necunoscute mie (de exemplu: religie, capitale, fotbal de divizia -1) si de prestatia mea dezastruoasa. Felicitari tuturor si ma astept sa ne descurcam si mai bine data viitoare.
|
|