|
Post by oRhe on Dec 7, 2005 17:55:46 GMT 3
|
|
|
Post by menytta on Jan 12, 2006 3:16:56 GMT 3
Urez de acum bafta echipei Rotrivia (98% din trivioti va sustin);2 % vor ramane aceeasi... P.S. procentajul nu se poate stabili clar dar oricum aveti majoritatea sustinatorilor!
|
|
Roni-Lya-DA-GZ
#TriviaShelter
We ride together, we die together !
|
Post by Roni-Lya-DA-GZ on Jan 12, 2006 3:24:36 GMT 3
eu ii urez succes menyttei, in general Dagyda
|
|
Roni-Lya-DA-GZ
#TriviaShelter
|
Post by Roni-Lya-DA-GZ on Jan 12, 2006 3:31:56 GMT 3
Avai doamne bine e sa vezi cum nu te place nimeni. Se trezeste in mine un sentiment satisfacator ceva de speriat. Sa trec aia iar cu " valoarea unui om se masoara in inamicii pe care`i are " ? N`o trec, lasa ;D Da, bafta rotrivia, absolut toti tin cu voi. Aportul publicului o sa fie decisiv in aceasta confruntare, ca de altfel in toate meciurile. Eu personal tin cu cripta. Ei n`au nici suporteri, nici jucatori. Asa ca m`am decis sa fiu suporterul lor. Mult mai mult ma intereseaza meciul lor de debut.Fie vreme bunaaaaaa, fie vreme reaaaaaaa, cripta pana la moarte si dincolo de ea !!!!!! On Topic: Fac un apel la my mighty coechipieri. Sa`l lase pe BonoVox in timpul meciului si sa se axeze doar pe trivia. In rest.. facem ce ne taie capu`. Ca un pronostic, cred ca o sa castigam la aproximativ 300 de puncte. O sa fie drop-dead, confide & ratonu vs. shelter. Multa bafta vreau sa`i urez lui Ronaldo, in incercarea lui de a prinde un loc de titular. Inca nu m`am decis. Conteaza enrom si cat cititi + comportamentul vostru extra triviarist ( sau triviacist sau.. uateva ) Zorzo ( am uitat sa ma semnez )
|
|
|
Post by mefistokid on Jan 12, 2006 4:09:47 GMT 3
lol ce procente are menytta mor de ras Urez de acum bafta echipei Rotrivia (98% din trivioti va sustin);2 % vor ramane aceeasi... 98% fa procentual daca stii sa calculezi iei toti jucatori imparti frumos si vezi daca e 4% sh nu 2% sau dak e 60% in fine .... n`au nevoie de bafta shelter in meciu asta ...
|
|
Roni-Lya-DA-GZ
#TriviaShelter
|
Post by Roni-Lya-DA-GZ on Jan 12, 2006 8:01:44 GMT 3
Pls, sa dati acces lu Ratonu sau lu Peterr nu lu Bonovox ca o sa fie jale, ne da afara si de pe #BestTrivia Makaveli
|
|
Roni-Lya-DA-GZ
#TriviaShelter
|
Post by Roni-Lya-DA-GZ on Jan 12, 2006 8:03:54 GMT 3
Urez de acum bafta echipei Rotrivia (98% din trivioti va sustin);2 % vor ramane aceeasi... P.S. procentajul nu se poate stabili clar dar oricum aveti majoritatea sustinatorilor! Nu cred ca doar 2% au primit ban pe Rotrivia asa ca eu zic ca e procentaju nitel mai mare, cam ca lista banurilor de pe Rotrivia
|
|
Ratonu
#Rotrivia
Leader
|
Post by Ratonu on Jan 12, 2006 20:01:59 GMT 3
Urez de acum bafta echipei Rotrivia (98% din trivioti va sustin);2 % vor ramane aceeasi... P.S. procentajul nu se poate stabili clar dar oricum aveti majoritatea sustinatorilor! Multumim. Sper doar sa nu avem suporteri atat de infocati incat sa ne trimita mesaje private sau mai stiu eu ce in timpul meciurilor...
|
|
|
Post by d4ng3rz0n3 on Jan 13, 2006 23:48:23 GMT 3
Ratonu, eu ma declar un mare suporter de al tau si promit ca iti trimit notice la toate intrebarile, chiar daca se supara shelteristii. P.S.: ar fi culmea sa fie raspunsurile corecte in notice
|
|
Roni-Lya-DA-GZ
#TriviaShelter
|
Post by Roni-Lya-DA-GZ on Jan 14, 2006 0:29:28 GMT 3
Zorzonel apreciez chestia cu titularul si sa shtii ca citesc mult in ultimul timp am citit o nuvela sau nush ce era de m cartarescu + baltagul si mizerabili deci se puate spune ca sunt cult pls! deci deci e clar si menytta ma amuza mai rau ca animagus pe cuvant Rotrivia Bafta TIn cu voi in Procent de 99% iar 1 la suta o sa ramana la fel adica bonovox:( si mi-a placut ideea lu` makaveli in care zicea sa nu ii dam acces dar oricum leaderu ie ratonu deci ie clar ca astia au incercat sa nu-l puna shef ca ii dadea acces si era mai rau ca pe rotrivia ( caci azi au fost 130 de persoane si noah e greu sa banezi atata Acelasi Inteligent,citit,descurcaret(cum imi mai ziceti voi ) Din TotDeauna RiverWoods!! va iubesc si cred ca am aberat ma duc putin sa citesc cartea aia stai ca ii shtiam numele aaaa Nuvela aia de Mihai Eminescu(Sofism pls) gata scuze aberatii prea multe somnu` si alea si plictiseala deci clar Nb
|
|
Roni-Lya-DA-GZ
#TriviaShelter
|
Post by Roni-Lya-DA-GZ on Jan 14, 2006 0:46:18 GMT 3
dangerzone, go ahead roni, apreciez si ma duc sa termin de citit cartea scrisa de tine }{ teamu Dagyda
|
|
Roni-Lya-DA-GZ
#TriviaShelter
|
Post by Roni-Lya-DA-GZ on Jan 14, 2006 0:58:27 GMT 3
dagyyy}{ vezi sa te uiti putin la introducere(prefata,CE CULT SUNT ) vezi ca ie si poza mea pe acolo Ronaldo
|
|
|
Post by d4ng3rz0n3 on Jan 14, 2006 1:11:01 GMT 3
Eu m-as duce sa termin de scris cartea citita de roni. Ca sa aiba ocupatie si maine.
|
|
Roni-Lya-DA-GZ
#TriviaShelter
|
Post by Roni-Lya-DA-GZ on Jan 14, 2006 2:09:58 GMT 3
Ce sa ma mai fac...
Zorzo
|
|
Roni-Lya-DA-GZ