Roni-Lya-DA-GZ
#TriviaShelter
We ride together, we die together !
|
Post by Roni-Lya-DA-GZ on Jan 22, 2006 5:35:05 GMT 3
Lili, n`ai avut deloc o prestatie dezastroasa. Chiar eram curios aseara de o chestie. Suntem o echipa care a avut 5 jucatori cu peste 100 de puncte. Bineinteles, exceptand trivi-jr din discutia asta.. pentru ca ei au jucat mult timp pe intrebarile de la chalul vechi, intrebari pe care si noi le visam ( i`am trecut pe ei pentru ca au facut punctaje f. mari ). Avand in vedere lagul ( imens.. am inteles ca rds a fost imputit ieri.. si meciul nostru a inregistrat cel mai mare lag de pana acum ), faptul ca nu se putea copia din cauza lui, intrebarile ( care au fost mult mai dificile decat la alte meciuri pe care le`am vizionat ), jucatorii adversi ( ratonu, drop, patrick, jody, adinuta.. sunt jucatori foarte foarte buni ), faptul ca noi am reusit sa avem 5 oameni cu 100 de puncte, spune multe despre valoarea echipei pe care am reusit sa o construim. Nu sunt mare fan rotrivia si nici nu`i iubesc prea mult dar mi`ar placea o finala cu ei. Sincer sa fiu, cred ca au potential sa ajunga acolo ( daca si netul confidei o sa fie ok ). Despre noi... am aratat ca celelalte echipe ar cam trebui sa se teama Gloria
|
|
|
Post by suparich on Jan 22, 2006 10:54:14 GMT 3
Felicitari echipelor! felicitari castigatorilor! sindicatu no 1, exact cum asteptam:) }{ abso si congr again...nu mi se pare ca au fost intrebari mai dificile ca in restu challurilor (exceptand challu nostru:))..bafta all in continOare:)!
|
|
Roni-Lya-DA-GZ
#TriviaShelter
|
Post by Roni-Lya-DA-GZ on Jan 22, 2006 11:45:10 GMT 3
..nu mi se pare ca au fost intrebari mai dificile ca in restu challurilor (exceptand challu nostru:)) Nu au fost mai dificile in meciul nostru. Nu doar. Sunt mai dificile incepand de ieri. Zice scutierul lui don arturo ca INTRE ULTIMUL MECI SI MECIURILE DE IERI s-au mai bagat intrebari cu literele ebraice si cele grecesti (literele corespunzatoare cifrelor de la 1-22, respectiv 1-24) + un set de intrebari de la un canal care nu le trimisese pana acum (altfel nu-mi explic aparitia intrebarilor educative din biblie de genul "cu ce trebuie sa ne imbracam? - cu cristos"). Vorba cuiva intelept, is numai din vechiul testament, sa bage si din al' nou! Multumiri organizatorilor ca ne ofera conditii egale. Gata ma duc sa ma imbrac, e frig frig frig asa, dupa cum ma invata biblia Altagracia del Toro
|
|
Roni-Lya-DA-GZ
#TriviaShelter
|
Post by Roni-Lya-DA-GZ on Jan 22, 2006 12:07:48 GMT 3
Inca se mai accepta intrebari ? Hmmm nu prea e normal. Hai ca m-am trezit si eu acu am mai facut 100 mi le acceptati si mie ? Da` nu sunt din biblie asa ca poate nu le primiti... Parca a fost un termen si pentru asta ? de ce sa fim noi si Kanal primi cobai pe care s-a bagat biblie ? De ce , de ce , de ce ? Fel si fel de intrebari dar din pacate nu sunt fel si fel de raspunsuri. Raspunsurile nu sunt deloc. Makaveli
|
|
|
Post by guardiangel on Jan 22, 2006 12:18:01 GMT 3
Are dreptate Maka:( La meciul nostru cu Albatros am avut niste intrebari care au fost cel putzin criminale. Nu numai ca dificultate ci si ca raspunsuri. Probabil cele 100 de intrebari adaugate ulterior termenului de "valabilitate" al ofertei au fost facute eronat... oricum nu prea conteaza asta, dar conteaza faptul ca am avut cel putzin 8 intrebari cu raspuns gresit (numarate) si am avut si 1 intrebare care nu a avut raspuns. Mie nu mi se pare acceptabil ca la o competitzie de o asemenea anvergura, implicand ce mai buni jucatori dintre cei mai buni din atat de multe echipe, sa existe asemenea lucruri. La concursul trecut a fost dat un ragaz de timp prin care jucatorii sa poata sa exerseze pe noile intrebari, sa apuce sa acumuleze cat de cat o baza minima de cunostintze. Ce intrebari sunt alea ma cu litera X din alfabetu` ebraic? Astea sunt intrebari din cultura generala.. astea sunt nijte intrebari care dupa mine ar trebui flushed. Intrebarile sunt mult mult mult mult prea dificile, si cred ca nu am exprimat in totalitate dificultatea intrebarilor cu aceasta propozitie. Nu sunt intrebari de cultura generale domne. Ce intrebare ie aia "Cu ce ar trebui sa ne imbracam? R: Cu Cristos". Ca sa nu mai mentzionez ca la un meci anterior, mi se pare ca al echipei Cellabela la tuate intrebarile cu scriitori la care raspunsul era din 3 cuvinte sa fie Elena din Ardeal raspunsul. Mi se pare incomprehensibil. Daca mie mi`ar fi venit la meci asemenea intrebari, m`as fi condamnat singur la lapidare. Muream pe scaun. In fine cred ca atz intzeles ca intrebarile sunt incomparabil de grele si de complicate fatza de cele de meciul trecut. FELICITARI Dinu, care dupa mine este o enciclopedie umana. Ce va fi va fi. Bafta ol in continuare
|
|
|
Post by mr_broody on Jan 22, 2006 12:26:12 GMT 3
Intrebarile din biblie nu sunt din vechoul testament sunt din biblia baptista :/
|
|
Roni-Lya-DA-GZ
#TriviaShelter
|
Post by Roni-Lya-DA-GZ on Jan 22, 2006 12:29:09 GMT 3
un p.s. asa.. nu am nimic impotriva intrebarilor grele sau considerate grele (daca ma uit la ele "ca mata-n calendar" sau nu, nu e relevant ), ci doar a celor gresite si/sau stupide (gasiti voi un sinonim mai putin dur pentru "stupid") si a faptului ca nu au rulat aceleasi intrebari in TOATE meciurile Altagracia
|
|
Roni-Lya-DA-GZ
#TriviaShelter
|
Post by Roni-Lya-DA-GZ on Jan 22, 2006 12:33:53 GMT 3
scutieru' lu' don arturo, citam din drop_dead doar, nu cunosc bibliile (dar nici nu le numesc "kkt"-uri). ca fapt divers, era o gluma. but this is not the point. ca orice incompetent incoltit, preferi sa nu vezi decat chestiile nesemnificative din 2-3 posturi (in cazul asta) care aduc in discutie o problema REALA. ca mana-dreapta (sau stanga) vad ca nu prea te descurci, poate ar trebui sa te rezumi la notice-uri Altagracia
|
|
|
Post by ArthurW on Jan 22, 2006 13:04:11 GMT 3
Ceea ce mi se pare stupid la întrebările din Biblie trimise de #Studenţii a fost că nici una din ele nu are trecută referinţa biblică. Adică o întrebare gen "Care e răsplata exercitării credinţei în Isus?" e ambiguă, dar dacă spui "Care e răsplata exercitării credinţei în Isus (Ioan 3:16)?" răspunsul este clar "viaţa veşnică". În privinţa întrebărilor apărute pe parcurs mi se pare normal să dau şansă canalelor care nu au trimis întrebări să trimită până la urmă, decât să fiu înjurat că "bă, Arthur, eu de ce nu am întrebări?!". Termenul l-am dat pentru un singur scop, să pot să mă uit peste ele în timp util, să le pot reedita, reformata etc. Chiar dacă timp nici aşa nu am avut suficient de îndeajuns, măcar am putut primi o mare parte din ele. Eu am şi rugat pe cei care trimit întrebări să se asigure că sunt formulate corect, sunt actualizate etc . . . dar multe fişiere au fost trimise aşa brut cum erau ca să dăm peste întrebări gen "Cu ce echipă ţine Hot][ce" sau "Cum îl cheamă pe Hot][ce" care e ca şi cum ar veni Ianţu la Vrei să fii miliardar să pună întrebarea "În ce zi a săptămânii s-a născut soacra lui verişorul primar al cumnatului lui colegul meu Gigi din generală? a) Luni b) Marţi c) Vineri d) Duminică" . . . e total absurd şi aberant.
|
|
Roni-Lya-DA-GZ
#TriviaShelter
|
Post by Roni-Lya-DA-GZ on Jan 22, 2006 13:19:46 GMT 3
Mai bine din biblia satanica, sa poata face RiverWoods 20 de cps
Gloria
|
|
Roni-Lya-DA-GZ
#TriviaShelter
|
Post by Roni-Lya-DA-GZ on Jan 22, 2006 13:22:55 GMT 3
am facut eu 500, pot sa le trimit pt meciurile de maine? Tu madre
|
|
|
Post by ArthurW on Jan 22, 2006 13:25:01 GMT 3
Intrebarile din biblie nu sunt din vechoul testament sunt din biblia baptista :/ Vlăduţ, fac o mică observaţie, Biblia este una. Ceea ce numeşti tu "Biblia baptistă" este practic Biblia tradusă de Dumitru Cornilescu, ediţia 1921, reeditată prin anii '80, respectiv în anumite congregaţii se foloseşte Biblia Cornilescu Revizuită, editată de Gute Botschaft Verlag (Dillenburg, Germania), ediţiile 1989, 1990, 1991, 1996. Toate cultele (neo)protestante de limba română folosesc una din ediţiile Bibliei Cornilescu. Diferenţa dintre Biblia Cornilescu şi Biblia Sinodală (a.k.a. ortodoxă) se reduce în mare parte la două aspecte majore: 1) BC foloseşte pentru Vechiul Testament textul masoretic ca sursă, iar BS foloseşte Septuaginta. Textul masoretic fiind ebraic, Septuaginta fiind greacă, apar desigur diferenţe la ortografii (ex. Metusala [BC] - Matusalem [BS]). 2) Scripturile ebraice din BC conţine doar canonul oficial de 39 de cărţi de la Geneza la Maleahi, pe când BS mai conţine textele apocrife ("necanonice, dar bune de citit" spune Biserica Ortodoxă). Ar mai fi diferenţa de exprimare, de vreme ce BS tinde a fi mai conservatoare, tradiţionalistă, riguroasă şi pune accent pe păstrarea solemnităţii limbajului religios, şi astfel nici măcar ediţiile noi ale BS nu prezintă o evoluţie prea accentuată a limbajului. Dar ca idee în mare parte (99%) cele două traduceri coincid.
|
|
Roni-Lya-DA-GZ
#TriviaShelter
|
Post by Roni-Lya-DA-GZ on Jan 22, 2006 13:30:56 GMT 3
Amin
Gloria
|
|
|
Post by Fr0z3nas|c3 on Jan 22, 2006 14:47:16 GMT 3
Raman la parerea mea ca am jucat prost. Nu ma consolez cu faptul ca avem in echipa jucatori mult mai buni decat mine. Nici daca as fi fost vedeta la echipa 'zombieclownistudiindwhiskyinfundulcanalului', cu cel mai mare punctaj, nu m-as fi simtit multumita. Am jucat prost ca nu am stiut sa raspund la multe intrebari, nu am putut scrie corect raspunsurile si am avut lag. Nu dau vina pe nimeni in afara de mine.
P.S.: De ce nu a jucat Yoda_Master?
|
|
Roni-Lya-DA-GZ
#TriviaShelter
|
Post by Roni-Lya-DA-GZ on Jan 22, 2006 14:55:32 GMT 3
Pentru ca au jucat altii.
Gloria
P.S. : Cel care a jucat cu adevarat prost, am fost eu.
|
|