|
Post by menytta on Dec 18, 2005 17:34:38 GMT 3
Propun: - un meci de 2 echipe, ( formate aleator) intre liderii echipelor selectate pentru chall. -un meci , in spiritul craciunului format dintr-o echipa de fete si una de baieti. Regula principala sa fie acceptarea doar a nickurilor care sa reprezinte craciunitze si craciunei:) ;D
|
|
Ratonu
#Rotrivia
Leader
|
Post by Ratonu on Dec 18, 2005 17:45:51 GMT 3
Interesant... dar chiar de Craciun?
|
|
Roni-Lya-DA-GZ
#TriviaShelter
We ride together, we die together !
|
Post by Roni-Lya-DA-GZ on Dec 18, 2005 18:45:37 GMT 3
Io nu vreau sa fiu carcotas..si nici sa nu sar in capul unora care au idei(spre deosebire de mine), dar sunt roman si romanul critica inainte de a face... Ideea cu meciurile astea 2 amicale mi se par cam .. rasuflate...scuzati`mi termenul . Au mai fost si la chalul trecut si mie unu nu mi se par prea interesante. Aia cu liderii...e cam restrictiva.. numa liderii .. nu place la mine Aia cu fete si baieti .. pai .. daca la chalul trecut mai exista o eLpaCo.. o donshoara a abate cursul unui rau..si mai ales o zgatie.. ..acu...nush dak mai facio echipa competititva de fete..adik sa iasa amuzant..sunt prea multe orgolii ca sa iasa ceva interesant..noah asta cred eu..poate aberez si sigur aberez... Si inca ceva..e craciun ma! .. io de exemplu stiu ca am sa`mi petrec craciunu la calculator..dar na totusi..sa joci trivia de craciun? wtf.. numa io sunt asa nebun ma..de craciun si de revelion trivia..deci totusi tanti carmen..tu de ex de craciun nu te duci pe la rude etc etc?..stai si pierzi vremea la meciuri de trivia? .. sa fim normali totusi dependenta dependenta dar totusi:D brudi(de meserie roman)
|
|
|
Post by zorzo on Dec 18, 2005 19:07:18 GMT 3
Eu n`am timp de craciun sa stau pe mirc. Si cred ca orice om normal nu sta sa joace trivia de craciun.
Zorzo
|
|
|
Post by menytta on Dec 18, 2005 19:35:20 GMT 3
exista prima zi de craciun, a doua cred si da-o-ncolo nu mergi non-stop in vizite ca se satura lumea si te mai trimit si acasa:)..deci! se poate juca:P fete cu baieti nu prea cred sa fi fost meci, ideea e sa fie amuzant cu nickuri deosebite:).. in fine..mie personal imi place ideea.
|
|
Roni-Lya-DA-GZ
#TriviaShelter
|
Post by Roni-Lya-DA-GZ on Dec 18, 2005 20:21:16 GMT 3
DEcat sa joc trivia De CRACIUN! MAI BINE MA IMPUSC Parerea mea MAI Bine Melg cu `UDNILOC JOKe daa
|
|
|
Post by zorzo on Dec 18, 2005 20:52:26 GMT 3
facem ca aia din premier league.. etapa pe 1 ianuarie
|
|
|
Post by souljalikeme on Dec 18, 2005 21:36:26 GMT 3
Facem si de pashte daca e. Ca la cat o sa tina chalu asta... oricum nu inteleg de ce e pus la fun topicu asta , e ceva de ras ?
|
|
Roni-Lya-DA-GZ
#TriviaShelter
|
Post by Roni-Lya-DA-GZ on Dec 18, 2005 21:42:00 GMT 3
Este ceva de ras...ideea in sine:D
brudi
|
|
|
Post by zorzo on Dec 18, 2005 21:46:58 GMT 3
baieti vs fete rullz
|
|
Roni-Lya-DA-GZ
#TriviaShelter
|
Post by Roni-Lya-DA-GZ on Dec 18, 2005 21:55:02 GMT 3
insa nu de craciun ;d
|
|
|
Post by oRhe on Dec 18, 2005 22:14:08 GMT 3
Menytta, in legatura cu ultimul tau post, intradevar gasesti spatiu liber, insa nu ii gasesti pe toti deodata! O sa fie nevoie de 15 fete si 15 baieti maxim corecT? nu prea cred ca o sa-i prinzi pe toti acasa in zilele de craciun/revelion.
|
|
|
Post by zorzo on Dec 18, 2005 22:40:11 GMT 3
si cum sa se aleaga ma ? hahaha
|
|
|
Post by souljalikeme on Dec 18, 2005 22:50:21 GMT 3
Dupa cat de bun are scriptu fiecare, mi se pare cel mai bun criteriu. Nu de alta da` sa fiu si eu calificat ptr meci.
|
|
Roni-Lya-DA-GZ
#TriviaShelter
|
Post by Roni-Lya-DA-GZ on Dec 19, 2005 9:17:21 GMT 3
Eu propun un meci intrte cei cu script si cei fara script asa pe sincer brudi
|
|