|
Post by zorzo on Dec 19, 2005 15:09:54 GMT 3
Nu ma.. fetele cu script vs. baietii fara script, toti cu nickurile alese in spiritul sarbatorilor.
|
|
FanBebeluse
#trivi-jr
Leader
Shake that thing
|
Post by FanBebeluse on Dec 19, 2005 20:56:36 GMT 3
Cateva cuvinte am de spus: sarmale, friptura, vin, cozonac, vin, bere, whiskey, prajituri, somn (cad greu la stomac celelalte, trebe odihna), vin (rosu), femei("+e" dupa caz), tutun printre celelalte, artificii, prieteni, nedormit, bere, vin si lista ar continua in acelasi stil. Intrebare: unde in lista asta sa mai bag trivia? Concluzie ... "get a life" ... Alte cuvinte: familie, sarbatori, copii, parinti, iubite/iubiti, animalute de casa doritoare de atentie, prieteni care nu i-am vazut de mult timp, liniste, pace, odihna. Intrebare: unde bagam trivia? Doamne, daca nici de Craciun (nu vroia shiftul sa se apese la "c") nu vrei pauza de la net, irc, forumuri si alte dependinte (dependente dupa caz) ... ma repet ... get a life. Daca am jignit pe cineva, e bine, inseamna ca se simte cu musca pe caciula si poate isi aduce aminte ca are o mama, un tata, un frate sau o sora, un prieten bun cu care sa stea sa chefuiasca, un caine cu care sa se joace sau o pisica sa ii toarca in brate la caldura sobei.
Edit: scrisesem "caltura", eram socat probabil si de aceea ... apreciez ca nu a sarit nimeni ca ars cu vreo replica ironica sa ma corecteze }{ ol
|
|
|
Post by oRhe on Dec 19, 2005 22:58:40 GMT 3
de acord, cu exceptia fazei cu soba, am calorifere
|
|
|
Post by dagyda on Dec 20, 2005 10:29:50 GMT 3
subscriu..mai multe nu pot adauga pt ca sunt inca in stare de soc
|
|
|
Post by zorzo on Dec 20, 2005 18:03:13 GMT 3
Cred ca teava de retur are ceva probleme. La calorifer bineinteles.
Zorzo
|
|
Roni-Lya-DA-GZ
#TriviaShelter
We ride together, we die together !
|
Post by Roni-Lya-DA-GZ on Dec 20, 2005 21:33:11 GMT 3
Soba,Calorifer EU AM CENTRALA haha v-am batut:)))
EDIT: Luci Ronaldo a uitat sa se semneze:P
|
|
|
Post by zorzo on Dec 20, 2005 22:24:55 GMT 3
ai pe dracu sa te ia =))
Zorzo
|
|
Roni-Lya-DA-GZ
#TriviaShelter
|
Post by Roni-Lya-DA-GZ on Dec 20, 2005 22:38:26 GMT 3
aww:(
|
|
FanBebeluse
#trivi-jr
Leader
Shake that thing
|
Post by FanBebeluse on Dec 21, 2005 13:08:23 GMT 3
Eu am un butoi ruginit in care tinea vecinu zmoala, il pun in mijlocul camerei si ard 2-3 vreascuri, atmosfera e romantica. :/
|
|
|
Post by menytta on Dec 28, 2005 15:16:34 GMT 3
Ati avut dreptate!Era o aiureala propunerea. Sarbatori cu multe bucurii si distractie.LA MULTI ANI!
|
|
Roni-Lya-DA-GZ
#TriviaShelter
|
Post by Roni-Lya-DA-GZ on Dec 28, 2005 15:24:47 GMT 3
rofl
|
|
Roni-Lya-DA-GZ
#TriviaShelter
|
Post by Roni-Lya-DA-GZ on Dec 28, 2005 15:37:26 GMT 3
Idem
|
|
|
Post by Fr0z3nas|c3 on Dec 30, 2005 3:38:36 GMT 3
A trecut Craciunul si am revenit si eu pe net. S-a facut vreun meci din ala, amical, dupa cum s-a propus? ;D Nu mai repet si eu ca ideea e mai mult decat proasta. Altceva m-a shocat: discriminarile care se fac intre baieti si fete. Vreti sa insinuati ca fetele nu sunt in stare sa bata baietii la un chal? Nu zic de lideri ;D, ca n-am prea vazut, dar asa, in general, de unde si pana unde ideea ca trivia nu e de fete si ca ar avea nevoie de script (nici pana in momentul de fata n-am vazut unul, poate ma voi lamuri pe viitor) ca sa castige? P.S.: Si chiar eu laudam shelterul ca nu face discriminari .
|
|
Roni-Lya-DA-GZ
#TriviaShelter
|
Post by Roni-Lya-DA-GZ on Dec 30, 2005 9:58:13 GMT 3
Daca o sa citesti ce s`a scris pana atunci, vei vedea ca e o simpla gluma. Da` en fine hai sa exageram ca`s animozaitati ranite din trecut.
|
|
|
Post by Fr0z3nas|c3 on Dec 30, 2005 19:25:27 GMT 3
Toata sectiunea asta a forumului e o gluma. Ar trebui sa fiu nebuna sa iau pe cineva in serios. Fiecare interpreteaza cum vrea. Mi-ar trebui 500 de ani ca sa explic fiecaruia ce am vrut sa zic de fapt, asa ca va las cu prima impresie.
|
|