|
Post by vlad_riz on Feb 12, 2006 10:30:31 GMT 3
ihim am auzit si eu de cum cerea notice bahony si ca cineva are logu` cu totu cu notice..pe mine ma deranjeaza faptul ca tot ei ne acuzau..bahony lupul moralist..pai cu ce te fute ma grija daca suntem la aceeasi sala?unde furam?ia ban pe ....ui ca m`am enervat de dimineata cu desteptu asta
|
|
|
Post by vlad_riz on Feb 12, 2006 10:31:20 GMT 3
cu tot cu *
|
|
Roni-Lya-DA-GZ
#TriviaShelter
We ride together, we die together !
|
Post by Roni-Lya-DA-GZ on Feb 12, 2006 12:52:58 GMT 3
arthur, brudi faceti poll-ul ala odata? sau mai bine, aplicati direct. pretty please? Altagracia
|
|
Roni-Lya-DA-GZ
#TriviaShelter
|
Post by Roni-Lya-DA-GZ on Feb 12, 2006 12:55:44 GMT 3
promit ca daca nu rezolvati, ma apuc si eu sa dau notice-uri. la deruta :> ca daca nu incercati sa opriti "fenomenul", inseamna ca il incurajati Altagracia
|
|
|
Post by vlad_riz on Feb 12, 2006 15:02:33 GMT 3
stii ce cred?daca unii doresc sa ajute pe cineva in timpul unui meci..cu siguranta o vor face..chit ca le zic pe prv chit ca stau langa ei la meci chit ca vorbesc la microfon sau vb la tel..se poate face...nu putem sau nu se pot lua masuri pt a se impiedica asta..totu tre sa vina din partea jucatorilor..sa se abtina si sa fie corecti...sa ne bazam pe spiritul lor de fair-play..desi pana acu nu a ajutat
|
|
|
Post by balexis on Feb 12, 2006 16:22:11 GMT 3
eu am tipat dupa prima etapa ca notice sux... si ca e de tot rahatul si bla bla... nu m-a bagat nimeni in seama. acum, la mai bine de o saptamana dupa meciu ala, care e foarte posibil sa fi fost decis de un notice, inca se face valva pe tema asta. si stiti prea bine ca va agitati degeaba si nu o sa rezolvati sau demonstrati nimic. trivia sux
|
|
Roni-Lya-DA-GZ
#TriviaShelter
|
Post by Roni-Lya-DA-GZ on Feb 12, 2006 16:51:59 GMT 3
Faptul ca am pus noticeul ala n`are legatura cu meciul kanal-neamt. L`am pus din motive de pufuleti si uite brudi nu e brudi. Aflasem ca`l amuza rau Altagracia, asa ca am zis sa ma amuz si eu pe seama lui.. si tot asa. Simbioti alea alea.. trivia sux !
GZ
|
|
|
Post by vlad_riz on Feb 12, 2006 20:44:32 GMT 3
trivia rulz..4 me
|
|
Roni-Lya-DA-GZ
#TriviaShelter
|
Post by Roni-Lya-DA-GZ on Feb 12, 2006 20:57:21 GMT 3
curat murdar.. unde-i poll-ul ? Altagracia
|
|
Roni-Lya-DA-GZ
#TriviaShelter
|
Post by Roni-Lya-DA-GZ on Feb 13, 2006 9:03:17 GMT 3
se face amandoi ca nu vede ;D curat constitutional, da` umflati-l (a se citi ce conteaza daca e corect, noi = brudi + arthur pentru neinitiati, facem cum ne convine noua mai mult sa putem avantaja pe cine vrem ) hail!
lya
|
|
|
Post by mr_broody on Feb 13, 2006 9:10:19 GMT 3
io ma fac ca nu vd pt ca nu ma mai priveste..cum am zis ma ocup doar de bot..iar pe arthur nu vreau sa`l scuz eu, dar azi are ultimu examen si sincer..nu crek are timp sa intre pe forum pana in dupa-amiaza asta..cand o intra el va lua el o decizie..sa stiu si eu pe ce canal sa bag botul .. o zi buna&buna diminetaa
|
|
Roni-Lya-DA-GZ
#TriviaShelter
|
Post by Roni-Lya-DA-GZ on Feb 13, 2006 10:54:33 GMT 3
mr brudy ai dormit bine???
Rw
|
|
|
Post by mr_broody on Feb 13, 2006 15:38:27 GMT 3
Am dormit senzational..mirific..incredibil de bine...multumim?(serios chiar am dormit senzational)
|
|
|
Post by mr_broody on Feb 13, 2006 15:38:46 GMT 3
multumit*
|
|
|
Post by mr_broody on Feb 13, 2006 15:45:27 GMT 3
O mare rugaminte: va rog frumos...sa nu mai programati toate meciurile sambata..ca dak netu vostru face figuri duminica nu inseamna ca atunci e ziau de mers prost..inseamna ca avetzi un net prost!!!..pur si simplu...de ex sambata e cea mai incarcata zi..deci evident sambata va merge mai prost...si dak va rog in privat sa va modificati data meciului sa nu mai ziceti ca "noi am fost primii care am programat meciu"(aviz Menytta)..ca nu putem sta de la 12 juma la 22 sa avem grija de bot&meciuri si dupa aia weber sa mai faca si statistici..adik de ex duminica am lasat botul singurel si ori a intrat in ping timeout inainte de meci, ori l`a inchis altcineva(de weekendul viitor botul dak va pica va pica doar in ping timeout) .. pur si simplu..nici calculatoru meu nu mai rezista..duminica a ajuns la 80 de grade in timnpul meciului apropos cu studentele...
So....de acu 3 meciuri pe zi .. dak vad 4 meciuri si va zic in privat..atunci duceti`va si negociati alta data(cu ocazia asta vreau sa multumesc dagydei pt atitudinea aratata cand i`am zis despre chestia asta..si sper ca o sa modifice data ;d ) ...
|
|