Roni-Lya-DA-GZ
#TriviaShelter
We ride together, we die together !
|
Post by Roni-Lya-DA-GZ on Feb 11, 2006 3:53:46 GMT 3
Ideea era sa se joace cu invite only nu sa o luati iar pe aratura cu presupuneri ... ca daca si daca ... Ce ziceti facem un poll ? Mk de vreme ce organizatorii nu se sinchisesc sa raspunda.. sa luam tacerea lor ca pe un "da". pls mihai fa pol ca abia astept sa votez ;D Altagracia
|
|
|
Post by dldd on Feb 11, 2006 7:49:58 GMT 3
BRAVO ANDREI PAVEL !!!!!!!!!! ....... Bine ca macar tu nu citesti forumul asta ca se interpreta ca de aia ai fi castigat la mustata ....
|
|
|
Post by dldd on Feb 11, 2006 7:51:26 GMT 3
P.S. O fi primit notice-uri
|
|
Roni-Lya-DA-GZ
#TriviaShelter
|
Post by Roni-Lya-DA-GZ on Feb 11, 2006 9:50:58 GMT 3
La mistouri ieftine si la comentarii suntem toti romanii buni dar la ceva constructiv niciodata. Jucati 150 pe canal. Dati notice in continuare !!! Eu nu fac nici un poll. (sa se sesizeze organizatorii daca vor). Sau alta idee buna, luati prin surprindere pe cei care au raspuns la unele intrebari punandu`le pe privat cand nu se asteapta (ma refer la brudi,arthur) sa vedeti daca mai stiu raspunsu ). Asta mi-a venit pe loc. Mk
|
|
|
Post by vlad_riz on Feb 11, 2006 11:26:46 GMT 3
eu n`am zis de la cine a primit!dar e clar pt mine ca a primit in prostie..ma rog sper sa inceteze..go pavel go pacat ca hanescu joaca tenis cum joaca tudi trivia
|
|
|
Post by mr_broody on Feb 11, 2006 12:57:36 GMT 3
balexis am zis..bahony mereu raspundea la 25 de sec dupa ce se punea o intrebare de care n`a auzit nimeni..nu se leaga nimeni de asta? apai m-am luat eu destul cred, a zis si mihai dar deh.. inchid toti ochii vad asta e.. asa e cand ai pile la arbitru . am fost prea subtila? hai sa mai incerc o data. brudi, vezi-ti de organizare si nu-i mai da notice-uri lui bahony. chiar ma asteptam sa incetezi dupa primul meci dar vad ca nu si nu tx anticipat Altagracia Ma amuza postul tau pentru simplul fapt ca ma stiu curat incepand de dupa etapa a doua..bahony habarnam de unde a stiut si cum a facut(dak urmarea careva logul se se observa ca la un moment chiar l`am avertizat la o intrebare mai ciudata la care daduse raspuns dupa vreo 15 secunde, printr`un notis de genu "cine ti`a dat notis?"..) ..sincer notice crek primesc 50 la suta din jucatorii acestui chal pt simplul fapt ca spectatorii nu se abtin si trimit notis..in cazul lui bahony eu unu stiu ce notisuri i`am dat in prima etapa..si stiu ca nu i`am dat in cea de a doua..ca el ma ruga sa ii dau pe final(cand lumea era disperata la diferentele alea) .. i don`t care..ca el s`a ofticat pe mine dupa.. asta e.. soarta.. o sa ne impacam noi .. oricum..bahony nu e un caz unic dak a primit notis in etapa a doua(de la altii nu de la mine) .. crek dak va chinuiti putin datzi exemple de 10-20 de jucatori suspecti .. so .. adik vorba aia..cum zicea mishu mai sus...poti presupune ca s`au primit notisuri de ambele parti..dar in timpul meciului e greu sa iti dai seama...adik si eu eram shocat cand mai dadeau cei de la neamt raspuns dupa 20 de secunde..i`am zis lu vlad pe un notis..iar el mi`a infirmat..so..nu am ce ii face sau nu am cum sa zic ca el a primit notis...la fel...am intrebat si pe bahony (la intrebarea cu raspuns rhapspdy ca acu` mi`am amintit) .. iar el mi`a infirmat...puteam face ceva? Asa ca o concluzie..usor sa acuzi..usor sa dai in cap..daaaaaaar foarte greu sa faci ceva..si nu ma pun in rama ca nush ce..dar pur si simplu..cand esti jucator intr`o echipa e usor sa dai in cap(si stiu asta si din experienta proprie pe cand eram membru in shelter sau rotrivia sau care o mai fi fost) .. e usor sa zici "baaaaaaa intrebarile sunt de kkt, organizarea sucks, toate sucks" .. da greu sa faci ceva.. fiecare are o parere...unu zice ceva legat de organizare altu zice altfel .. iar cei care organizeaza chestia asta tre sa impace si capra si varza riscand ca la un moment sa ii sara ori o parte in cap, ori alta.. P.S.: Iar o sa devin penibil si o sa zic ca ma retrag .. so .. renunt la tot ce tine de organizare.. tot ce am vrut a fost sa fac ceva bun..sa ajut..sa impac pe toata lumea..ca nu am reusit..asta e.. poate chiar nu pot sa fac asta sau poate pur si simplu nu am capacitatea sa fac asta..o sa rulez doar botul ca sa nu mai existe comentarii si ca sa raman cu o satisfactie si cu o mandrie dupa chalul asta..ca botul a mers d ela mine impecabil..in rest.. lipsa de respect te face sa iti pui multe ganduri .. si mi s`a dovedit inca o data ca nu pot castiga respectul ... pt ca poate asta e singura chestie care te mai motiveaza sa te bagi in organizarea unei chestii de astea.. un pic de respect...da discutii vor exista, dar respect minim pt faptul ca cineva .. sa zicem munceste pt binele vostru .. oricum . eu am trimis intrebrile facute lu arthur.. citez "fa`l sa creasca"(referitor la fisier) .. sper sa il faca sa creasca dupa ce termina cu examenele(luni) .. si numa bine..
|
|
|
Post by vlad_riz on Feb 11, 2006 13:31:41 GMT 3
ok daca tu zici..ca pana acu n`ai zis vreodata clar din ce`mi amintesc ca nu i`ai dat notice..o sa tac pana la proba contrarie..nu te mai retrage ca nu are sens..altcineva oricum nu s`ar ocupat esti destul de bun acolo unde esti
|
|
|
Post by vlad_riz on Feb 11, 2006 13:33:53 GMT 3
nu s`ar ocupa*
|
|
|
Post by mr_broody on Feb 11, 2006 15:51:04 GMT 3
Pentru ce sa ma bag in seama dak nimeni nu o zis nimic? Mi se pare normal ca atunci cand nu ai facut nimic si nu esti atacat sa nu te bagi singur in seama..altagracia a spus o chestie evident e normal sa ma apar..si am zis..asa cum am recunoscut in prima etapa ca am dat notis recunosc si acum ca in a doua nu am mai dat notisuri cu raspunsuri si alte alea ci doar notisuri de incurajari si de cele mai multe ori cu anumite indicatii pt liderii echipelor...
|
|
Roni-Lya-DA-GZ
#TriviaShelter
|
Post by Roni-Lya-DA-GZ on Feb 11, 2006 16:53:50 GMT 3
recunosc si acum ca in a doua nu am mai dat notisuri cu raspunsuri si alte alea Asta imi aminteste de o faza cu un coleg din generala. Isi uitase omu` caietu` acasa ( chipurile ) si a trantit profesoarei o replica de genu` " recunosc ca mi`am facut tema dar mi`am uitat caietul " GZ
|
|
|
Post by vlad_riz on Feb 11, 2006 16:54:56 GMT 3
hahahah lol ) si ce a patit tristul?
|
|
Roni-Lya-DA-GZ
#TriviaShelter
|
Post by Roni-Lya-DA-GZ on Feb 11, 2006 16:59:56 GMT 3
a devenit mistoul scolii
GZ
|
|
|
Post by vlad_riz on Feb 11, 2006 17:18:21 GMT 3
wow cul.crek era mandru
|
|
Roni-Lya-DA-GZ
#TriviaShelter
|
Post by Roni-Lya-DA-GZ on Feb 12, 2006 3:37:33 GMT 3
ok, brudi deci te stii curat incepand de la etapa a doua, foarte frumos stii de asemenea (lucru pe care eu nu-l stiam, am observat doar la bahony (l-am urmarit ca sa vad daca ii dai notice-uri si de data asta, scuze daca m-am inselat) de aia l-am adus in discutie) ca in jur de 50 de jucatori au primit notice ?? great. si ca organizator de ce nu incerci sa indrepti lucrul asta (nici nu mi s-a parut ca te-ar deranja in vreun fel)? in schimb tu te retragi din organizare. no offence dar asta spune multe despre corectitudinea ta. rog pe arthur sau pe brudi (daca s-a razgandit iarasi in legatura cu demisia) sa arunce un ochi peste propunerea lui mihai si sa faca un poll, sau de ce nu, sa o aplice direct, ca nu toate trebuiesc votate, vorba voastra . macar daca n-aveti de gand sa fiti corecti, sa salvati aparentele. tx Altagracia
|
|
Roni-Lya-DA-GZ
#TriviaShelter
|
Post by Roni-Lya-DA-GZ on Feb 12, 2006 9:51:17 GMT 3
[13:46] -> -Bahony- cine ti`a dat notis? [13:46] -Bahony- nimeni..am ghicit ... [14:03] -Bahony- mai da mah cate un notis..ce dreaq=)) [14:10] -Bahony- mai da ban la astia de la op=neamt..k e furt clar [14:23] -Bahony- mersi fain:) [14:30] -Bahony- ce prost is..stiam [14:35] -> -Bahony- regruparea ma! [14:36] -> -Bahony- citeste mai rapid nenicule! [14:37] -Bahony- nu prea pot mah..meciu trecuta am stiut mai multe [14:37] -> -Bahony- e evident ma..io le citesc instant..hai si tu! [14:40] -> -Bahony- vezi 3 cuvinte zi cu elena ma! [15:32] -Bahony- te implor [15:32] -Bahony- helpo etc.
Acu` nujtu daca brudi a dat notice dupa etapa a 7`a, dupa etapa a 50`a sau dupa al 40`lea pufulete, dar a dat si.. trageti voi concluzia de mai sus. -> e evident cine e, da? Cat despre Bahony... ma abtin sa fac orice fel de comentariu. Imi plac unii cum pozeaza in mr. corectitudine, dupa care vin p`aici si tin lectii de morala + exprimari de pareri cu tenta de topor.
GZ
|
|