Roni-Lya-DA-GZ
#TriviaShelter
We ride together, we die together !
|
Post by Roni-Lya-DA-GZ on Feb 13, 2006 15:50:20 GMT 3
Mai sunt si exemple, ca echipa noastra, unde nu putem juca in timpul saptamanii ( vineri ) sau duminica. Timpul nu ne permite si de`aia fac tot posibilul sa fie sambata. Dar o sa vorbesc cu colegii mei si o sa le explic ca brudi are nevoie de un ventilator nou ca sa putem juca meciurile. Brb, m`am dus. Mniam.
GZ
|
|
|
Post by mr_broody on Feb 13, 2006 15:58:49 GMT 3
Ma ok .. eu am explicat clar.. nu fac figuri..calculatoru la draq o sa reziste el .. da` sunt si eu om .. crede`ma ca e mai obositor sa stai sa ai grija de botu ala si de meci decat sa stai sa joci .. adik si duminica..ce naiba sa ii fac..dak eu stateam pe pat si ma suna weber .. "bai vlad vezi ca a picat chal in ping timeout" .. pfffff..si netu mergea .. adik mircul celalat statea bine merci . asa ca.. eu am facut o rugaminte...dak se poate..nu va oblig..am zis de menytta ca m`a deranjat atitudinea ei "noi am fost primiiii" .. ma abtin...o incercare macar..nici la nivelul spectacolului nu e la fel sa fie 4 meciuri pe zi .. in fine..am rugat..vretzi sa bagatzi in seama bine .. nu vretzi tot la fel ..
|
|
Roni-Lya-DA-GZ
#TriviaShelter
|
Post by Roni-Lya-DA-GZ on Feb 13, 2006 16:43:36 GMT 3
In fine, un campionat cu asta nu se face in functie de rezistanta ventilatorului. Si nu, nu am fost ultimii care am asezat data, dar ma rog. N`am chef de discutii inutile si posturi fara rost. Il punem vineri si gata ca mi s`a acrit.. cand ma gandesc ce eforturi am facut sa pot intra miercuri sa vorbesc cu vlad_riz.. noah poate tocmai de`aia . En fine, e liber vineri ? GZ
|
|
Roni-Lya-DA-GZ
#TriviaShelter
|
Post by Roni-Lya-DA-GZ on Feb 13, 2006 16:45:16 GMT 3
E liber. O sa vorbesc cu vlad_riz si o sa incerc pentru vine, ca sa`ti fac tie pe plac. Zicea cineva f. bine.. trivia sux !
GZ
|
|
|
Post by balexis on Feb 13, 2006 17:28:19 GMT 3
is putin depasit de situatie... ca mai mereu de fapt. dar de ce sa vorbesti cu vlad_riz? astia nu sunt la noi in grupa? sau valoarea l-a propulsat leader la mai multe echipe?
|
|
Roni-Lya-DA-GZ
#TriviaShelter
|
Post by Roni-Lya-DA-GZ on Feb 13, 2006 18:08:19 GMT 3
aaaaaaa pardon.. vlad_first voiam sa zic.. ma incurc in atatia vlazi GZ
|
|
|
Post by vlad_riz on Feb 13, 2006 20:57:50 GMT 3
trist!
|
|
|
Post by balexis on Feb 15, 2006 15:17:54 GMT 3
se termina din dragoste bre...
|
|
Roni-Lya-DA-GZ
#TriviaShelter
|
Post by Roni-Lya-DA-GZ on Feb 17, 2006 16:44:47 GMT 3
cu media de cps a celor din echipa noastra ce s`a intamplat ?
GZ
|
|
Roni-Lya-DA-GZ
#TriviaShelter
|
Post by Roni-Lya-DA-GZ on Mar 4, 2006 15:14:43 GMT 3
Am si eu cateva intrebari.. ca`n haosul asta, asa trebuie sa procedezi ca sa aflii ceva legat de concurs.
1 S`a decis ceva in prinvinta mediei de cps? S`a oprit votarea? Sau s`a si uitat? Daca nu s`a uitat, care e data limita de vot ? 2 Ce s`a decis pana la urma in privinta meciului p-neamt - stundetii ? Intreb pentru ca ma intereseaza cat de cat cu cine vom juca sfertul.
Multumesc anticipat, din inima.( hope now not recording shakira )
GLZ
|
|
Roni-Lya-DA-GZ
#TriviaShelter
|
Post by Roni-Lya-DA-GZ on Mar 4, 2006 18:27:39 GMT 3
lalalalala.......
|
|
Roni-Lya-DA-GZ
#TriviaShelter
|
Post by Roni-Lya-DA-GZ on Mar 4, 2006 18:27:59 GMT 3
Sau nu.. cum e cand apare mujer de judas: " laaaaaaa laaaaaaaaaaaaaa laaaa laaaaaaaaa"
GZ
|
|
|
Post by ArthurW on Mar 12, 2006 23:46:50 GMT 3
Am sters ultimele serii de posturi de la Ce nu va convine...am sters alea cu tradarea makavelika si apulanushce si blatu.. De acum tot ce voi considera ca e off topic total sau nu isi are rostul in acel topic voi sterge. Multumesc...
brudi
|
|
Roni-Lya-DA-GZ
#TriviaShelter
|
Post by Roni-Lya-DA-GZ on Mar 13, 2006 1:54:43 GMT 3
Ok, atunci, ceva on topic (ca vad ca se sterg posturi..revolution dai si sparge)
1. Cum ramane cu intrebarile pentru sfertul de finala ? Va rula doar setul nascut pe parcurs al lui mr_broody, doar setul de acum, sau o sa fie mixate ? 2. Sferturile vor incepe in saptamana de dupa endul grupelor ? 3. Cu topul fast ce se intampla ? Intreb de 15 mii de ori un lucru cu adevarat important, un lucru pentru care organizatorii un deschis un poll (nu stiu pentru ce) si raman fara raspuns. Sa declar deja ca..e o obisnuinta? 4. Avem organizatori ?
GLZ
|
|
Roni-Lya-DA-GZ
#TriviaShelter
|
Post by Roni-Lya-DA-GZ on Mar 14, 2006 2:52:41 GMT 3
Multumesc enorm pentru lamuriri si pentru raspunsul la intrebari. Apreciez din suflet Disclaimer: ce penibil mi se pare sa te folosesti de un anumit statut numai si numai pentru propriul interes. General valabil. GLZ
|
|