Roni-Lya-DA-GZ
#TriviaShelter
We ride together, we die together !
|
Post by Roni-Lya-DA-GZ on Feb 9, 2006 22:07:18 GMT 3
intrebarile sunt corect, da, eu crestin, tu - romano catolic. ori eu natang ca nu stiu ce fel de crestin sunt, ori romano catolicii nu merita statutul de crestini. sunt corect, indeed. cinste cui le-a facut si somitatilor de au scris cartea Altagracia
|
|
|
Post by Jonny_RIP on Feb 10, 2006 13:13:54 GMT 3
Din punctul meu de vedere imi este tot una daca raman asa sau daca se modifica. Problema ar fi numarul de intrebari cu acelasi raspuns. Eu i-am propus lui Arthur sa reduca numarul de intrebari cu acelasi raspuns in setul final la 5. Intr-un meci de 2 ore sunt aproximativ 250 de intrebari (considerand faptul ca sunt aprox 2 intrebari pe minut). Daca un raspuns se repeta de 5 ori intr-un meci reprezinta aproximativ 2% ceea ce din punctul meu de vedere este enorm. In cazul in care nr. de intrebari din setul final se reduce la 5 atunci probabilitatea de a fi mai multe intrebari cu acelasi raspuns intr-un meci este foarte mica si vom avea diversitate (cred ca este de dorit). De asemenea va fi extrem de putin probabil ca sa existe 2 intrebari consecutive cu acelasi raspuns si sa se foloseasca up arrow.
|
|
|
Post by OldSchool on Feb 10, 2006 14:59:01 GMT 3
*urmeaza 3 pagini de proteste ale celor care s-au antrenat asiduu pe 2pac, elena din ardeal si romano catolica*
|
|
Roni-Lya-DA-GZ
#TriviaShelter
|
Post by Roni-Lya-DA-GZ on Feb 10, 2006 15:14:19 GMT 3
Eu nu cred ca va urma nimic. Doar vreau sa nu decida arthur care cu 2pac sa ramana adica ii zic eu cele mai reprezentative 5 melodii. Sper ca am dreptul asta avand in vedere ca sunt intrebarile mele La fel ar trebui sa faca si cei care au facut elena din ardeal etc... Uite o obiectie : De exemplu o tara are 4 vecini + inca 3-4 ca raspuns la alte intrebari care n-au legatura ok ? deci este de mai mult de 5 ori in raspuns. Ce facem, stergem din intrebari ? Asta mi se pare o prostie. Sunt de acord sa facem asa la 2pac , la elena din ardeal dar nu la toate. Iar daca se va face asa ceva ar trebui anuntat. PS: Ce va mai agitati atat cu intrebarile daca din sferturi o sa fie un set complet nou facut de Brudi ? oricum nu se va decide un meci din cauza lu 2pac sau a Elenei din Ardeal, o poeta exceptionala!! Mk
|
|
|
Post by mr_broody on Feb 10, 2006 16:34:51 GMT 3
Set nou & o parte din intrebarile actuale ma..inclusiv 2-3 tupaci si 2-3 elene..pt cei atashatzi de aceste raspunsuri ;d .. plus ca nu`s supraom sa reusesc sa fac un set care sa acopere si finala..am sa fac cat am sa pot..adik raman la ideea cu 4000-5000 .. acu am 2000 ... deci imi mai trebe inca pe atat..asa ca o sa fie si din setul asta..
|
|
|
Post by OldSchool on Feb 10, 2006 16:46:03 GMT 3
Eu nu cred ca va urma nimic. Doar vreau sa nu decida arthur care cu 2pac sa ramana adica ii zic eu cele mai reprezentative 5 melodii. Sper ca am dreptul asta avand in vedere ca sunt intrebarile mele La fel ar trebui sa faca si cei care au facut elena din ardeal etc... Mk Sper ca Rebel Of The Underground e din alea reprezentative, ca-i singura pe care am retinut-o si eu, ca-mi aminteste de Rebel Extravaganza. Elena din Ardeal a scris doar capodopere, toate-s reprezentative, deci se pot alege aleator
|
|
|
Post by mr_broody on Feb 10, 2006 16:51:03 GMT 3
la elena din ardeal sugerez metoda clasica..inchid ochii si selectez cu mausu ce apuc si dau del .. bon?
|
|
|
Post by vlad_riz on Feb 10, 2006 19:34:35 GMT 3
2pac elena din ardeal si romano catolica..mie nu de astea mi`e frica desi am cam invatat unde sa le scriu..mi`e frica de notice`uri..nu as vrea sa "expand" acest subiect ca am multe de zis..dar as vrea sa se inceteze cu chestiile astea.atat..mc ol
|
|
Roni-Lya-DA-GZ
#TriviaShelter
|
Post by Roni-Lya-DA-GZ on Feb 10, 2006 21:32:50 GMT 3
Da vladriz, eu am propus mai demult ceva dar nu m-a luat nimeni in seama. Avand in vedere ca logurile se afiseaza pe site nu inteleg de ce ar trebui urmarite meciurile ? Eu ii propusesem lu arthur ca nimeni sa nu fie prezent pe canal in afara de cei 16 jucatorii x , botul si arbitrii. Cu restu nuj ce sa se faca, sa se dea ban la toti sau nuj. Sau sa se joace pe un canal secret , fara x fara nimic sa nu stie nimeni de el decat jucatorii. Constat ca de la meci la meci se dau din ce in ce mai multe notice-uri echipelor clar inferioare (exceptand notice intre prieteni ca asta s-a practicat si la nivel de arbitru ), probabil spectatorii vor sa fie meciul mai strans sau ce stiu eu. Uitati tot ce am aberat eu aici si retineti doar intrebarea asta la care vreau sa mi se raspunda Daca meciul Kanal - P-neamt a fost decis de un Notice dat la un moment dat de cineva? s-a gandit cineva la asta? Nu`mi sariti in cap! am zis : "daca". Sunt sanse , am dreptate? Dupa ce m-am uitat pe log am presupus ca s-au primit notice-uri de ambele parti dar nu se stie cine a primit mai mult... Multumesc celor care citesc toate aberatiile mele. Mk
|
|
|
Post by balexis on Feb 10, 2006 21:43:57 GMT 3
oricum nu se va decide un meci din cauza lu 2pac sau a Elenei din Ardeal, o poeta exceptionala!! Mk sa-ti aduc aminte ca in meciul cu kanal-p-neamt a fost elena din ardeal de vreo 3-4 ori si 2pac de vreo 6-7 ori? intrebari la care din 30 de puncte, cel putin 25 le-au luat cei de la p-neamt? asta nu inseamna ca au castigat meciul cu ele... dar daca se puneau punctele alea pentru kick, daca nu faceam noi linie la ultima intrebare daca bla bla... pana la urma puteai spune ca o intrebare de genul a decis meciul. de fapt poti spune ca orice intrebare a decis meciul in cazul asta, dar ideea era alta
|
|
|
Post by d4ng3rz0n3 on Feb 10, 2006 21:50:02 GMT 3
Pai da, sa se intre pe canal cu invite only sau sa se dea ban. Sustin propunerea.
|
|
|
Post by vlad_riz on Feb 10, 2006 23:07:28 GMT 3
balexis am zis..bahony mereu raspundea la 25 de sec dupa ce se punea o intrebare de care n`a auzit nimeni..nu se leaga nimeni de asta?ca voi va legati de 2pac si elena din ardeal..ufffff ignorati-ma pls ca dupa aia iar se interpreteaza ca dezgrop mortii.puneti forum + m si devoice vlad_riz ms
|
|
|
Post by vlad_riz on Feb 10, 2006 23:31:31 GMT 3
Elena din Ardeal 1)5pct neamt 1 kanal 2)6 pct neamt 2pac 1)6 pct neamt 2)3 pct neamt 3 kanal 3)6 pct neamt 4)2 pct neamt 4 kanal 11 pct + 17 pct=28 pct neamt 1 pct + 7 pct =8 pct kanal am numarat de cate ori a aparut elena din ardeal si 2 pac si cate pcte a luat fiecare kanal..caci chiar n`aveam ce face..am facut 20 de pcte in plus. asa ca ai dreptate balexis am avut 20 de pcte din prostiile astea
|
|
Roni-Lya-DA-GZ
#TriviaShelter
|
Post by Roni-Lya-DA-GZ on Feb 11, 2006 0:35:56 GMT 3
Ok vad ca o luati prea in serios, am zis ca aberez. Ideea era sa se joace cu invite only nu sa o luati iar pe aratura cu presupuneri ... ca daca si daca ... Ce ziceti facem un poll ? Ptr Balexis : am dat un exemplu care imi era la indemana fiind cel mai echilibrat meci. Am zis la sfarsit sa nu luati in seama chestia aia ci doar ce am vrut sa zic prin ea. Mk
|
|
Roni-Lya-DA-GZ
#TriviaShelter
|
Post by Roni-Lya-DA-GZ on Feb 11, 2006 3:49:14 GMT 3
balexis am zis..bahony mereu raspundea la 25 de sec dupa ce se punea o intrebare de care n`a auzit nimeni..nu se leaga nimeni de asta? apai m-am luat eu destul cred, a zis si mihai dar deh.. inchid toti ochii vad asta e.. asa e cand ai pile la arbitru . am fost prea subtila? hai sa mai incerc o data. brudi, vezi-ti de organizare si nu-i mai da notice-uri lui bahony. chiar ma asteptam sa incetezi dupa primul meci dar vad ca nu si nu tx anticipat Altagracia
|
|