Roni-Lya-DA-GZ
#TriviaShelter
We ride together, we die together !
|
Post by Roni-Lya-DA-GZ on Feb 7, 2006 23:19:29 GMT 3
ooooooooooooo ce surpriza, intrebarile erau trimise chiar de #cellabela. pt wan: partea tampita (ce am obs eu, si un lucru e de ajuns) e ca la unele e pus rapuns "crestinism" (generalizat) iar la altele romano catolica, ortodoxa si ce mai e. adica somitatile alea de au scris cartea nu au stiut exact ce fel de crestini is aia? nu au avut destula informatie? nu, nu inseamna ca is tampiti, ci doar incompetenti. WHOEVER THEY ARE. iar metoda cu generalizarea ar fi aplicata de organizatori dupa modelul dat de oamenii aia MARI. p.s.: brudi, wan nu e ala de zicea ca vrea sa va intalniti sa te bata? =)) pariu ca vine cu ditamai cartea Altagracia enter too soon
|
|
FanBebeluse
#trivi-jr
Leader
Shake that thing
|
Post by FanBebeluse on Feb 7, 2006 23:22:51 GMT 3
Cat de corecte sunt nu stiu dar totusi omul are dreptate, sunt intrebarile trimise de el si are oarecare "drepturi de autor" nu? Deci varianta lui cu "decat sa le modifici mai bine le scoti de tot" mi se pare motivata. E doar o parere, dar totusi cred ca are si el voie sa tina la intrebarile lui.
|
|
Roni-Lya-DA-GZ
#TriviaShelter
|
Post by Roni-Lya-DA-GZ on Feb 7, 2006 23:27:23 GMT 3
mie mi-ar conveni mult de tot sa le scoata . nu stiu daca exista vreo regula cu dreptul de autor (foarte subtil ) . sa se intereseze organizatorii brudi, te-ai intalni cu wan? Altagracia
|
|
Roni-Lya-DA-GZ
#TriviaShelter
|
Post by Roni-Lya-DA-GZ on Feb 7, 2006 23:29:13 GMT 3
Da biosule de acord, dar ce preferi, sa vezi 2 cuvinte in hint si sa arzi romano catolica cu 14-17 cps ? sau sa citesti tara si sa gandesti singur daca e crestinism sau islamism ? Eu prefer varianta a 2-a.
Mk
|
|
FanBebeluse
#trivi-jr
Leader
Shake that thing
|
Post by FanBebeluse on Feb 7, 2006 23:35:41 GMT 3
Pai eu unu` cam citesc tara nu prea dau musulmana si crestina si alte cele decat unde mi se pare ca asa ar fi ... si n-am spus ca e neaparat buna forma in care se afla, citeste inca o data ce am scris. Doar ca are omul dreptul sa ceara stergerea intrebarilor in loc de corectare.
|
|
Roni-Lya-DA-GZ
#TriviaShelter
|
Post by Roni-Lya-DA-GZ on Feb 7, 2006 23:37:49 GMT 3
Atunci asa sa fie Mk
|
|
|
Post by d4ng3rz0n3 on Feb 8, 2006 1:40:31 GMT 3
Ok, sa scoateti tot ce inseamna religie si intrebari/raspunsuri gresite. Eu as vota sa fie scoase toate dupa ce se termina grupele, ca sa nu mai fie nici o discutie.
|
|
|
Post by mr_broody on Feb 8, 2006 14:50:50 GMT 3
Ultimele noutati 1.I`m dumb... 2.Am pus pe un cd 500 de intrebari(aprox 20-30 kilo) si nu imi citeste cd(rw) .. concluzie..i`m dumb rau .. 3.Daca aveti ceva de zis..legat de intrebari si alea alea..va rog mult de acu sa o faceti intr`un privat cu mine..datzi un /q mr_broody sau de acu /q brudidumb si imi ziceti..consider ca o discutie in privat rezolva mult mai multe decat o balacaleara pe forum .. si dak discutiaa aia in prv duce la nejte concluzii le zicetz aici..in fine atat vroiam sa zic... /me Dumb
|
|
FanBebeluse
#trivi-jr
Leader
Shake that thing
|
Post by FanBebeluse on Feb 8, 2006 15:30:20 GMT 3
<BiosX> salut No such nick - brudidumb No such nick -
Induci omul in eroare! Plus ca discutiile de pe privat ar trebui sa ramana private, permite-mi sa cred ca lui wan nu i-ai cerut voie sa postezi logul (daca ma insel te rog corecteaza-ma) asa ca prefera lumea sa spuna direct aici, unde nu poate fi scos din context.
|
|
|
Post by mr_broody on Feb 8, 2006 15:31:52 GMT 3
Ideea generala..aveti ceva sa imi reprosati..spunetzi pe privat..ca acolo cred ca lamurim mult mai bine..
|
|
Roni-Lya-DA-GZ
#TriviaShelter
|
Post by Roni-Lya-DA-GZ on Feb 8, 2006 16:55:18 GMT 3
care brudi ala sau celalalt?
RW
|
|
|
Post by mr_broody on Feb 8, 2006 20:53:24 GMT 3
ala rau si naspa..si trist ..
|
|
|
Post by peterpant on Feb 9, 2006 19:00:47 GMT 3
hmmm...broody stiu ca ziceai de privat si alea....dar chiar nu ma pot abtine...intrebarile puse de wan sunt corect...dupa cum chiar tu ai zis...ca sunt specifice...asta e partea a doua...dar fiind corecte...si fiind trimise de un canal la concurs...nu ai nici un motiv sa le scoti...kred ca trebuia sa te gandeshti la asta la inceputul chall-ului..cand ai zis ca fiecare canal iti trimite sau va trimite intrebari...sper sa apucam sa vorbim doar noi doi pe tema asta
|
|
|
Post by mr_broody on Feb 9, 2006 20:30:04 GMT 3
Nu le scot ma .. a zis cineva ca le scot? ele vor ramane acolo orice ar zice..nu scot intrebari ca asa zice wan..ca asa vin toti..scoate intr alea..dak vrei sa vb /q chal (mm lu ala care mi`a furat nicku mr_broody)
|
|
Roni-Lya-DA-GZ
#TriviaShelter
|
Post by Roni-Lya-DA-GZ on Feb 9, 2006 20:42:46 GMT 3
tu chiar crezi ca ne intereseaza cine ti-a furat nicku? chiar ai zis ca stii cine esti trist rau brudy ala naspa
RW
|
|