|
Post by subzero39 on Feb 1, 2006 15:35:18 GMT 3
Teo, Maikule, Blondo, Son, Zozz sa va fie rusine ma ca va ascundeti dupa osamik sincer mie unul imi este
|
|
Roni-Lya-DA-GZ
#TriviaShelter
We ride together, we die together !
|
Post by Roni-Lya-DA-GZ on Feb 1, 2006 15:39:46 GMT 3
Da, am gresit, recunosc , am vrut sa zic 99%. Exista totusi si acel 1% ... sorry my bad. Maka
|
|
Roni-Lya-DA-GZ
#TriviaShelter
|
Post by Roni-Lya-DA-GZ on Feb 1, 2006 15:42:10 GMT 3
PS: N-am jignit pe nimeni, domnu subzero vad ca jigneste dar il las in pace. Nu vreau sa intru in polemici asa aiurea. Eu doar mi-am spus parerea, voi v-ati aparat , totul e ok d.p.m.d.v. Ciao , Bafta ol alea alea, sa fiti iubiti si stay tunned pentru ca nici nu stiti ce pierdeti & alte sloganuri de genu asta... Maka
|
|
Roni-Lya-DA-GZ
#TriviaShelter
|
Post by Roni-Lya-DA-GZ on Feb 1, 2006 15:45:25 GMT 3
Lasati si voi mistourile si jignirile deoparte si am putea sa jucam trivia si sa ne simtim bine.. Subscriu, play trivia, have phun si toate cele. Subiect incheiat. Makaveli
|
|
|
Post by subzero39 on Feb 1, 2006 15:51:13 GMT 3
Domnu makaveli unde te-am jignit?
|
|
Roni-Lya-DA-GZ
#TriviaShelter
|
Post by Roni-Lya-DA-GZ on Feb 1, 2006 15:53:50 GMT 3
sunteti kiar culmea ma!! dupa ce la primu chall v-ati gasit sa ne scuateti okii, ca am facut prea multe puncte si cps-uri ca am jucat pe intrebari "vechi", acuma, dupa al doilea, cand am jucat pe aceleasi intrebari ca si restu si am facut cam tot atatea puncte ca si in primu chall, v-ati hotarat sa ne suspectati de nuj ce magarii! kiar nu va inteleg... 1 Mai citeste ce am scris EU legat de primul vostru meci. 2 Mai citeste ultimele posturi ale mele de aici si spune`mi unde am suspectat ceva. 3 Mai citeste ce am scris EU legat de primul vostru meci. 4 Mai citeste ultimele posturi ale mele de aici si spune`mi unde am suspectat ceva. 5.. 6... 7... ZorzoG
|
|
FanBebeluse
#trivi-jr
Leader
Shake that thing
|
Post by FanBebeluse on Feb 1, 2006 15:55:24 GMT 3
Pai de unde ai scos chestia ca "l-am bagat pe osamik la inaintare" ? Aia era tot 100% (99%) sigur? Si ce vroia sa insemne? Ca noi suntem prea fricosi sa postam? Tot din sursa sigura stiai ca osamik e purtatorul nostru de cuvant? Plus am mai stat o data sa spun ca daca osamik are ceva de zis, o zice in numele lui, nu e purtator de cuvant. Nu am fost deajuns de clar atunci? Cat despre n-am jignit pe nimeni, la tine sa jignesti inseamna sa injuri? Iti spun atunci ca te inseli. Sa jignesti inseamna si aluziile la trisat, serios. Sau si asta am interpretat aiurea? Poate suntem noi prea prosti si nu interpretam bine, sau poate nu te pricepi la aluzii asa bine, dar vad ca nici nu binevoiesti sa le explici cand vezi ca sunt neintelese. Doar zici "altceva vroiam sa spun". Si anume ce? Ca daca nu zici si le lasi asa inseamna sau ca aia vroiai sa zici, dar cand ai vazut ca nu iese chiar cum vroiai tu ai intros-o, sau ca nici tu nu ai idee ce vroiai sa zici, doar aruncai cu noroi asa cum am mai spus, pan la urma, daca au facut meci bun, ceva tre` sa fie la mijloc. Nu stiu exact ce, dar bag acolo o "aluzie" din care sa se poata intelege orice, si daca vor sa se apere in fata acuzatiilor, le zic "subtil" ca-s prosti si n-au inteles bine, da` nici nu le explic. Ar fi totul ok si din punctul meu de vedere daca ai lasa subtilitatile acide si ai zice pe fata ce ai de zis. De asemenea ai fi si apreciat mai bine, ca asa cum am spus, omul e repsectat pentru ce face nu pentru cine este sau ce nick are sau orice altceva ... Oare acum am fost deajuns de clar incat sa primesc un raspuns cinstit? Unul fara doza gratuita de ironie, unul in care sa nu fie nevoie de interpretari ulterioare ca sa ma luminezi ce trebuia si ce nu trebuia sa interpretez. Te rog frumos lamureste-ma ... poti sa faci asta? (daca sunt eu mai greu de cap straduie-te mai tare, sunt sigur ca vei reusi, am reusit sa ajung la rezultate vorbind cu destui oameni deci e normal sa reusesti si tu).
|
|
|
Post by subzero39 on Feb 1, 2006 15:56:07 GMT 3
Zorzonel lasa pe altii de la tine din echipa sa ne dea lectii de corectitudine cum ar fi satinee sau sdd
|
|
Roni-Lya-DA-GZ
#TriviaShelter
|
Post by Roni-Lya-DA-GZ on Feb 1, 2006 15:56:45 GMT 3
Broody te rog eu mult de acum inainte sa puneti la chal raspunsuri care majkaveli poate sa le scrie cu peste 15 cps ca altfel vad ca nu se poate afirma. Asta o consider jignire, dar am zis ca am incheiat. Bye ol Maka
|
|
Roni-Lya-DA-GZ
#TriviaShelter
|
Post by Roni-Lya-DA-GZ on Feb 1, 2006 16:00:30 GMT 3
A, era sa uit. Cine a zis ca aveti setu complet ?
|
|
|
Post by suparich on Feb 1, 2006 16:00:51 GMT 3
Alex las-o balta ma...Deci io zic sa intram in silentio stampa, ca oricum parerea noastra nu conteaza, si sa jucam (jucatz, ca io nu mai joc)pe orice fel de intrebari,lasatz sa se adapteze regulamentu "ad libitum", lasatz sa skimbe orice intrebari vrea brudi sau altii, si apoi demonstrati ce aveti de demonstrat..Nu ma deranjeaza parerile contradictorii in legatura cu o anumita kestie, dar de aici si pana la a jigni anumitz uameni...no comment! voi, pe de o parte nu contestati valoarea unor jucatori ca Son^, Biosu, Maiku, dar pe de alta parte, sunteti suspiciosi..nu prea vad logica unei astfel de gandiri, dar nici nu ma mai obosesc! nuj de ce consideri ca ne simtim cu musca pe caciula daca avem si noi ceva de spus cand cineva ataca..(se stie la cine ma refer), in nici un caz nu urmarim sa monopolizam forumu,cum procedeaza unii, sau sa vorbim numai de dragul de a vorbi, pur si simplu am spus si noi parerea noastra!atat! bafta ol si sa castige "cooltoristii"!
|
|
|
Post by subzero39 on Feb 1, 2006 16:03:46 GMT 3
Imi pare rau sincer! Nu stiam ca iei faptul ca scrii cu 15 cps ca un afront! Nu o sa mai zic ca scrii cu 15 cps ever sau ca te afirmi in vreun fel. De fapt nu mai zic nimic ca nu are rost sa imi omor neuronii si sa imi tocesc sinapsele cu voi sincer am alte lucruri mai importante de facut. Play trivia have fun.
|
|
Roni-Lya-DA-GZ
#TriviaShelter
|
Post by Roni-Lya-DA-GZ on Feb 1, 2006 16:05:26 GMT 3
Da` cine a contestat valoarea cuiva ? Serios.. voi cititi numai semnatura de la posturi. Eu zic ceva, voi o tineti pe a voastra. Spuneti nene ce`am contestat si unde. UNDE ?? sdhfjbsdfjjkfhsdjkfhekfhsjkfsfjkhsdfkhfksdhfskdhfsdjkfhsdjkfsdjkfhsdkjhfsjkdfhsdjk GZ
|
|
Roni-Lya-DA-GZ
#TriviaShelter
|
Post by Roni-Lya-DA-GZ on Feb 1, 2006 16:06:10 GMT 3
Sub forma ironica normal ca o consider jignire Hai bafta ca o dam in diverse.. MK
|
|
|
Post by suparich on Feb 1, 2006 16:06:27 GMT 3
is convinsa Gz ca daca ekipa ta era, hai sa nu zic acuzata ca e prea dur, sa zic banuita de trisare, sareai tot la fel, ca ars...PT CA NE-AM SIMTIT OFENSATI!!!!!!!OK???!?!
|
|