Roni-Lya-DA-GZ
#TriviaShelter
We ride together, we die together !
|
Post by Roni-Lya-DA-GZ on Feb 1, 2006 2:52:37 GMT 3
Nea mikey, nici eu nu te cunosc prea bine pe dumneata ( nici nu stiu daca as vrea ) dar nu prea vad de ce trebuie sa`mi justific tie, posturile. Nu am facut nici o aluzie subtila. Asa ati inteles? Asta ati inteles? Pai atunci nu`i nevoie sa mai comentez eu nimic Cum spuneam, nu am absolut nici o datorie sa`mi explic spusele dar totusi na hai sa o lamurim. Cu setul ala sunt absolut sigur. Il are Alex Ex_tra care nu face parte din organizare OFICIAL. Clar ? Setul complet shelter il au cam toti. Nu`i asa epibiont 4 cps? Nu`i asa soimul mileniului 5 oameni peste 6 cps ? Vreti sa spunem lucrurilor pe nume? Eu cred ca e mai bine sa nu faceti valuri inutile si sa nu cautati cearta total inutila. Puteti sa discutati si voi normal fara sa stati dupa un colt, mai iesiti si voi la iveala mai dati cu pietre.. noi la fel. N`are nici un sens. Quoteul 2? Well.. iti explic daca imi raspunzi la o intrebare tampita. Te`ai/v`ati simtit ? Una peste alta nu inteleg de unde ai cuplat tu formula magica cum ca eu v`as suspecta. Am zis ceva in sensu` asta ? Eu cred ca nu pentru ca n`am chef de cearta fara rost. Am alte nasparlozenii cu care ma lupt Sper ca m`am facut inteles si va rog sa cititi si printre randuri. Mai ales tu mikey. Fac apel in numele bunei desfasurari a challul sa ne oprim aici si sa nu mai cereti dezvoltari de subiecte ca iese cu pistoale si pusti in vant... multi dintre jucatorii importanti ai acestui chall s`au abtinut, faceti si voi la fel. Iese naspa rau dupa aia.. multumesc GZ calitate redusa P.S. : Edit.. si totusi nu doream sa pun postul asta niciodata..
|
|
Roni-Lya-DA-GZ
#TriviaShelter
|
Post by Roni-Lya-DA-GZ on Feb 1, 2006 2:56:29 GMT 3
A, quoteul 3. Din loguri. & inca un lucru. Inca de acum o luna sau o luna si jumatate beneficiem de intrebarile canalelor asterix si studentele. Cei de acolo au trimis pe mailul lui orhe, orhe care a venit la mine si m`a intrebat daca nu le bagam undeva. Am refuzat categoric si impreuna cu mihai21, l`am pus sa stearga respectivele mailuri. Morala: Nu se obtine absolut nimic cu corectitudine/fair-play. Da` na, avem o scuza ca suntem tineri si n`am invatat asta pana acum.. ( nu ma luati in seama.. voiam sa mai scriu ceva pana termin compotu de piersici )
GZ
|
|
Roni-Lya-DA-GZ
#TriviaShelter
|
Post by Roni-Lya-DA-GZ on Feb 1, 2006 7:14:21 GMT 3
eu nu inteleg de ce unii se revolta atat de tare, serios.. asi mai ales.. de ce se revolta DOAR din cauza schimbarii bruste a strategiei cu intrebarile, in conditiile in care de cand a inceput chall-ul au fost facute o multime de decizii injuste. personal nu pot spune ca mi-as fi dorit asta, pt ca unele intrebari erau chiar interesante (mai ales ale noastre joe-king in a way dar da.. de asta mi-a placut politica veche pt ca as fi avut sansa sa vad macar o intrebare dintr-un domeniu care imi place in tot concursul :S what can i say.. urasc cam toate domeniile) dar.. nush.. eu abia astept sa joc (daca m-o tine netul) pe orice intrebari. si in conditiile in care se vor pastra si din setul vechi (cele fara greseli si cele mai "de cultura") nu am nimic de obiectat. si chiar daca as fi avut .. wtf.. pot veni cu citate din regulament sau asa dar eu nu consider ca e incorect. pentru ca nu avantajeaza pe unii, nu defavorizeaza doar un procent din echipe sau din jucatori. nu? vor fi conditii egale pentru toti, iar eu asta mi-am dorit inca de la inceputul concursului. plus ca e misto sa joci pe intrebari la prima vedere. o sa fie mai mare provocarea si o sa fie mai distractiv, zic eu. so.. what's wrong? Altagracia
|
|
Roni-Lya-DA-GZ
#TriviaShelter
|
Post by Roni-Lya-DA-GZ on Feb 1, 2006 8:07:31 GMT 3
Se vorbeste aici de parca noi am fi decis sa se schimbe setu , de parca noi luam deciziile din chalu asta si nu Arthur. Poate ca face o greseala ca nu posteaza si el pe forum asa s-ar mai linisti lumea. La urma urmei ce e incorect in a se schimba setul cu unul (poate) mai bun?
PS: Nimic din ce face broody nu va convine , voi chiar credeti ca face asa sa ne avantajeze? voi nu realizati ca nici macar nu mai vorbeste cu unii din echipa. Noi ar trebui sa fim primi care sa-l conteste dar nu o facem cand vine cu ceva constructiv , ar fi prea urat din partea noastra. Makaveli
|
|
Roni-Lya-DA-GZ
#TriviaShelter
|
Post by Roni-Lya-DA-GZ on Feb 1, 2006 11:39:57 GMT 3
sugestii pt domenii de intrebari: alcool, mujer de judas, gradinarit, istoria filmului horror, hermetism, dona dumitru siminica, metal, istoria catastrofelor sau accidente celebre. ordine intamplatoare Altagracia
|
|
|
Post by suparich on Feb 1, 2006 13:15:42 GMT 3
sunteti kiar culmea ma!! dupa ce la primu chall v-ati gasit sa ne scuateti okii, ca am facut prea multe puncte si cps-uri ca am jucat pe intrebari "vechi", acuma, dupa al doilea, cand am jucat pe aceleasi intrebari ca si restu si am facut cam tot atatea puncte ca si in primu chall, v-ati hotarat sa ne suspectati de nuj ce magarii! kiar nu va inteleg...
|
|
FanBebeluse
#trivi-jr
Leader
Shake that thing
|
Post by FanBebeluse on Feb 1, 2006 13:36:00 GMT 3
Recunosc, cineva (nu dau nume - protejez identitatea complicelui mei) mi-a dat setul complet de intrebari cand ne aflam intr-o bodega si bem si noi o berica asa ca tot omul (langa noi statea Harry Potter, il putem chema in instanta daca e nevoie de martori). Intrebarile cu pricina si raspunsurile corelate lor mi le-am insusit foarte bine si le-am prezentat in mod impecabil la oralul (a nu se interpreta in mod vulgar) de martea trecuta. Astazi in schimb la proba scrisa am avut oarecare probleme in a dezvolta subiectul Star Wars deoarece tot ce aveam in minte era mitologia popoarelor care locuiau la sud de mediterana. De asemenea, in calitate de leader al echipei am distribuit cate doua exemplare (varianta initiala si cea cu comentariile regizorului) pe DVD tuturor coechipierilor. Acestia le-au absorbit precum pamantul suge (a nu se interpreta vulgar) apa dupa o perioada lunga de seceta. Astfel scopul concursului (sansa unora de a se afirma) a fost zdruncinat naprasnic, noi avand acum un avantaj nedrept (singurul pe care il puteam avea, deh, soarta frate). Tin sa imi cer scuze in numele echipei pentru ca am procedat astfel, si sa rog coechipierii sa nu mai "vocifereze" deoarece "e concursul lor" ce post meridian? (daca va intrebati la cine se refera "lor" ... nu va mai intrebati, doar raspundeti ca e chiar simplu). Concluzia ar fi: jucam de placere (cel putin eu joc) si culmea, deja nu prea-mi mai face placere. Dar noah, nu mai faceti scandal, ca oricat de bine ati juca, oricat de multe puncte ati face (ma refer la prapaditii aia din echipa mea care nu dau nici doi lei pe ei, sunt praf) voi veti face aceste lucruri doar pentru ca aveti un avantaj nedrept, fiindca voi sunteti varza (bineinteles, si eu sunt, sunt doar varza shef). Parca zicea mr_broody pe undeva ca n-avem nici o sansa ... stia el ce stia, nebunaticu. Totusi e curioasa replica aia: "Si nu mai zi ca roni sta si invata intrebari ca invatati voi intrebari altfel(u know what I say..) ." dar sunt sigur ca cineva are o explicatie foarte simpla pentru cei luminati si complicata pentru cei inculti ca mine, care mi-o va tranti in fata si ca spune "clar?". Deja am aberat prea mult, si prea putini sunt in stare sa inteleaga ce am vrut sa spun. Sa traiti bine! "Noi suntem culti, noi nu gandim."
|
|
|
Post by subzero39 on Feb 1, 2006 13:55:56 GMT 3
Asa vad ca se ia lumea de noi. Nu ma intereseaza cine a zis ca trivi-jr are setul de intrebari, dar daca vrea el sa faca alt set de intrebari noi si ii demonstrez ca rezultatul va fi acelasi. Eu nu am jucat decat la al doilea meci pt mine intrebarile au fost la prima vedere nu le-am mai vazut niciodata si tot am facut 140 de puncte. Ideea este urmatoarea: lumea este geloasa nimic altceva. Organizatori schimbati intrebarile mie si asa nu imi prea plac mai ales ca se repeta de nshpe miii de ori republica, sahisti, neologisme, 2 pac, tudor arghezi, elena din ardeal. Inca o problema neologismele sunt luate cuvant cu cuvant din dictionarul softwin ar fi fost mai fain sa modeleze altfel cineva intrebarile pt ca ne trezim cu intrebari kilometrice. Acum va las cu bine ! Ma pun sa scot la imprimanta setu de intrebari si sa il invat am timp 2 saptamani pana la urmatoru meci sa roop la cooltoora, de fapt stai io oricum roop la cooltoora:)
|
|
|
Post by subzero39 on Feb 1, 2006 14:06:19 GMT 3
Ma Dane! Ne intalnim azi la o bere sa discutam despre preocuparile popoarelor de la sud de mediterana? Aduc si biblia si facem o exegeza post modernista asupra neprihanirii sufletului dupa cum reiese din evanghelia dupa matei capitolul 2 verstele 4-5-6. Dupa aia zic sa continuam cu Titu Maiorescu si anume "O cercetare critica a poeziei de la 1867" si sa discutam ce zice el despre teoria formelor fara fond in poezia Elenei din ARdeal. Aduc si setul de intrebari scos la imprimanta si doua laptoape si incepem sa roopem la tastat si intrebarile si raspunsurile Apropo cum zice blonda citez : Am cooltoora sunt cooltoorist
|
|
|
Post by suparich on Feb 1, 2006 14:10:03 GMT 3
gogo coolturistii!! sa mi trimitetz si mie setu pe fax pls, ca nu am primit dvd-ul ala de care zicea Biosu`...pls plsss
|
|
|
Post by subzero39 on Feb 1, 2006 14:12:43 GMT 3
N-am fax offf ce ne facem pierdem cialu:(( BAaaaaaaaaaaaa care aveti fax? A gata am gasit solutia, le pun par avion ca ajung mai repede:))
|
|
Roni-Lya-DA-GZ
#TriviaShelter
|
Post by Roni-Lya-DA-GZ on Feb 1, 2006 15:11:25 GMT 3
Era normal sa o tineti pe a voastra, eu cel putin nu mai am nimic de zis in acest topic, fiecare intelege ce vrea din ce am discutat , eu stiu doar varianta mea care 100% e corecta. A, era sa uit. Cine a zis ca aveti setu complet ? Sau va simtiti cu musca pe caciula, noi acolo am vrut sa zicem altceva (asta nu direct ci prin subtilitati) dar daca voi ziceti ca il aveti complet stiti mai bine. PS: Broody nu mai face intrebari, lasa-l pe asta pana la final ca zice lumea ca noi am vrut sa-l schimbam si ca organizatorii sunt manipulati de shelter. Cam asta ati vrut sa ziceti prin trimiterea lui Osamik la inaintare dar subtil , ca asa e la moda. Makaveli
|
|
|
Post by subzero39 on Feb 1, 2006 15:33:01 GMT 3
Asa e Makaveli tu ai dreptate intotdeauna! Noi tot incercam sa va fentam dar voi va prindeti intotdeauna. Nu stiu ce a fost in capul nostru! O sa imi fie rusine sa mai intru pe vreun canal de trivia stiind ca am trisat intr-un mod grosolan. Broody te rog eu mult de acum inainte sa puneti la chal raspunsuri care majkaveli poate sa le scrie cu peste 15 cps ca altfel vad ca nu se poate afirma.
|
|
|
Post by subzero39 on Feb 1, 2006 15:33:38 GMT 3
care este pardon
|
|
FanBebeluse
#trivi-jr
Leader
Shake that thing
|
Post by FanBebeluse on Feb 1, 2006 15:35:10 GMT 3
Paranoia check: !inaintez osamik osamik e de fapt o unealta, de fapt el nici nu e un jucator real, nici un om daca veni vorba. De fapt eu joc si cu nickul osamik, si cand am ceva de spus folosesc nickul lui ca sa fiu subtil. Reality check: varianta mea e 100% corecta, dar am o gandire deschisa Nimeni (in afara de tine) nu-i perfect, nu e fara de greseli. Cat despre "nu mai am nimic de zis in acest topic" ... in 95% din posturi nu aveai nimic de zis si totusi nu te-a oprit. E oare greu sa nu arunci cu noroi in stanga si in dreapta? Oare mie imi era chiar asa de greu sa fac asta pana acum? Daca am considerat ca pot sa mentin o oarecare decenta si sa nu jignesc, e asa complicat sa mi se raspunda cu aceasi moneda? De unde toata aceasta teorie a conspiratiei? Cutarica ne lucreaza pe la spate, cutarica triseaza, cutarica face campanie anti-shelter. Zicea cineva mai devreme si merita respectat (nu mai stiu unde, si nici cine dar sunt respectate cuvintele nu persoana, ca o persoana o respecti pentru ceea ce face nu cine este) ca daca iti spun mai multi ca esti beat, du-te sa te culci. Cum se face ca atunci multicele persoane care au totusi un trecut in trivia asta cu care ne spargem capetele vad ceva in neregula e direct campanie anti-shelter, ca vrem sa va scoatem favorizati si asa mai departe? Tot cand am fost la bere cu anonimul ala si cu Harry Potter am pus la cale si conspiratia asta cu Gandalf ... Nu-mi plac persoanele care jignesc in stanga si in dreapta gratuit. Cand va fi oare trivia un JOC? Daca ni se pare anormal sa se schimbe regulile concursului in timp ce acesta se desfasoara, de care cineva care nu a fost numit "organizator" de la inceput, din proprie initiativa, fara sa se ceara macar parerile echipelor care joaca, inseamna ca am conspirat impotriva voastra? Uite o situatie fantastica, nu o luati ca atare: Daca eu as spune "Cine crede ca are dreptate 100% si nu accepta posibilitatea sa se insele, deoarece a gresi e in natura umana trebuie sa fie incuiat la minte si cu o doaga lipsa", te-ai simti jignit si mi-ai raspunde la replica asta, eu pe urma sa completez "Asta ai inteles? Asa ai inteles? Eu ma refeream la alceva, dar daca te simti cu musca pe caciula ..." Lasati si voi mistourile si jignirile deoparte si am putea sa jucam trivia si sa ne simtim bine, dar daca voua va place in noroi ...
|
|