Roni-Lya-DA-GZ
#TriviaShelter
We ride together, we die together !
|
Post by Roni-Lya-DA-GZ on Feb 1, 2006 16:07:07 GMT 3
Zorzonel lasa pe altii de la tine din echipa sa ne dea lectii de corectitudine cum ar fi satinee sau sdd Ia ia stai asa.. ce legatura au ei 2 in discutia asta ? Care e problema ta cu Andra si Mihai ? De unde si pana unde? Incearca sa explici ce`ai vrut sa zici aici pana nu ma enervez.. te rog mult GZ
|
|
|
Post by balexis on Feb 1, 2006 16:09:34 GMT 3
uuuuu aproape fight... puteti sa incepeti fight pls pls pls? haideti ca ma plictisesc si nu am chef sa invat... pls?
|
|
Roni-Lya-DA-GZ
#TriviaShelter
|
Post by Roni-Lya-DA-GZ on Feb 1, 2006 16:11:13 GMT 3
is convinsa Gz ca daca ekipa ta era, hai sa nu zic acuzata ca e prea dur, sa zic banuita de trisare, sareai tot la fel, ca ars...PT CA NE-AM SIMTIT OFENSATI!!!!!!!OK???!?! Ok, dar asta e problema voastra cu mr_broody, respectiv organizatorii. Dar cum vad acu` ca sunt luati la tinta si sdd & satinee.. nu ma mir ca aveti impresia ca shelter ar avea ceva de comentat, cand de fapt n`a fost asa. Nici pe departe. DACA o sa cititi cursul evenimentelor o sa vedeti ca am incercat sa facem ceva constructiv in vederea sferturilor de finala. Atata tot. In rest m`am abtinut, lucru pe care unii din voim nu. BiosX, apropo de noroi.. vezi ca ai un membru in echipa care`i zeu in asa ceva. Convinge`l pe respectivu si dupa aia fa altora lectii de morala. Sorry.. GZ
|
|
|
Post by subzero39 on Feb 1, 2006 16:12:01 GMT 3
De unde stii ca am zis-o cu ironie, si sa nu ma iei cu tecste de genu "eu am 100% sau 99% dreptate?"
|
|
Roni-Lya-DA-GZ
#TriviaShelter
|
Post by Roni-Lya-DA-GZ on Feb 1, 2006 16:13:41 GMT 3
Am avut o presimtire ca o sa urmeze alt post ironic de-al tau, multumit de raspuns ? Maka
|
|
|
Post by subzero39 on Feb 1, 2006 16:14:51 GMT 3
"Dar cum vad acu` ca sunt luati la tinta si sdd & satinee.. nu ma mir ca aveti impresia ca shelter ar avea ceva de comentat, cand de fapt n`a fost asa. Nici pe departe. " Ce zic eu ce intelege lumea, ok! Gz nush cine esti, sincer cred ca ai inteles gresit roaga-l pe zorzonel sa iti explice el sigur stie despre ce am vorbit acolo. Cu satinee si cu sdd ma inteleg f bine nu am de ce sa ii iau la tinta sunt 2 jucatori de trivia f buni iar satinee in afara netului imi este si buna prietena.
|
|
|
Post by subzero39 on Feb 1, 2006 16:15:53 GMT 3
Scuza-ma da o sa par incoolt. Nu stiu ce este aia ironie.
|
|
FanBebeluse
#trivi-jr
Leader
Shake that thing
|
Post by FanBebeluse on Feb 1, 2006 16:16:36 GMT 3
subzero pls. nu mai scrie posturi scurte, apulea (scuzati expresia) si fara nimic de spus. Ca daca ma stradui sa am o discutie cat de cat coerenta cu cineva, si tu tragi cate o replica de genul la jumate, ala se opreste sa iti raspunda tie, si jumate de post iti raspunde tie jumate mie, ca si cand eu as fi zis ceva ce n-am zis si invers nu prea am nici o sansa. Daca ma apucam sa postez doar ca sa insult nu ma apucam deloc. Acum stau sa citesc ce s-a scris, in speranta ca nu apar intre timp 10 alte posturi, ca atunci deja eu vorbesc despre ceva ce nu mai e actual. P.S. : e forum nu mirc sa dai cate o replica in post ca sa fie 100 de pagini la un topic sa nu mai stie nmeni ce si cum sa citeasca, putina decenta pls.
|
|
Roni-Lya-DA-GZ
#TriviaShelter
|
Post by Roni-Lya-DA-GZ on Feb 1, 2006 16:16:58 GMT 3
A, si faza cu ex_tra era spusa pur si simplu. El a recunoscut in public ca are setul de intrebari. Am spus " setul a incetat demult sa se mai afle in mainile organizatorilor " dupa aia " ex_tra nu`i organizator ". Am insinuat ceva? organizatorii - au setul ; organizatorii - ar trebui sa aiba doar ei setul ; ex_tra = nu`i organizator. Hai baieti ca nu poate fi atat de greu.. ce naiba GZ P.S. : Mai stiu inca 2 persoane de la echipe foarte bune ( nu trivi ) care au setul triviashelter inca de acum o luna de zile. Am fost rugat sa nu divulg numele lor pentru ca mi s`a promis stergea lor din calculatorul aflat in posesia persoanei respective. Tot persoanele alea n`au vrut sa divulge sursa intrebarilor. Pe scurt, setul shelter il au cam toti inca de acum mult mult timp. Nu`i inchipuirea mea/noastra si cu atat mai putin nu am absolut nimic de obiectat. Intrebare: Daca voi v`ati simtit ofensati acum, eu cum ar fi trebuit sa ma simt dupa ce`am aflat ce`am aflat? Dar n`am zis nika pentru ca n`are nici un sens... numai certuri se intampla aici, lucru de care imi era teama. Aiurea
|
|
|
Post by subzero39 on Feb 1, 2006 16:17:34 GMT 3
Mai devreme am zis ca par avion acum am zis ca par incoolt. Cred ca ma contrazic singur
|
|
Roni-Lya-DA-GZ
#TriviaShelter
|
Post by Roni-Lya-DA-GZ on Feb 1, 2006 16:20:24 GMT 3
"Dar cum vad acu` ca sunt luati la tinta si sdd & satinee.. nu ma mir ca aveti impresia ca shelter ar avea ceva de comentat, cand de fapt n`a fost asa. Nici pe departe. " Ce zic eu ce intelege lumea, ok! Gz nush cine esti, sincer cred ca ai inteles gresit roaga-l pe zorzonel sa iti explice el sigur stie despre ce am vorbit acolo. Cu satinee si cu sdd ma inteleg f bine nu am de ce sa ii iau la tinta sunt 2 jucatori de trivia f buni iar satinee in afara netului imi este si buna prietena. Eu sunt zorzo = glorialeal. Prima lamurire. Ok, am crezut ca ii ataci si pe ei gratuit. Nu era nimic ironic se pare si imi cer scuze ca am inteles gresit. Anyway, nu cred ca ai vrea parerea santineei vis-a-vis de meciul vostru . Atat am avut de zis.. revenim
|
|
Roni-Lya-DA-GZ
#TriviaShelter
|
Post by Roni-Lya-DA-GZ on Feb 1, 2006 16:21:18 GMT 3
Sub forma ironica normal ca o consider jignire Hai bafta ca o dam in diverse.. MK Ce zici ma, scriem toti fotbalistii peste 9 cps ? =)))) GZ
|
|
Roni-Lya-DA-GZ
#TriviaShelter
|
Post by Roni-Lya-DA-GZ on Feb 1, 2006 16:22:16 GMT 3
Eu vreau sa scriu epibiont cu 10 cps, ma antrenez la asta. Bbl
Mk
|
|
FanBebeluse
#trivi-jr
Leader
Shake that thing
|
Post by FanBebeluse on Feb 1, 2006 16:30:18 GMT 3
De unde sa incep ... daca zorzonel sau makaveli (am zis 2 nume mai active pe forum de la shelter, nu era aluzie) zice ceva care sa ma jigneasca, nu m-apuc sa zic nimic de toata echipa. As aprecia daca cineva de la echipa mea va jigneste cu ceva sa-i raspundeti persoanei respective si nu sa includeti toata echipa (mai mult sau mai putin direct). "reactia voastra " NE ACUZATI, MA RETRAG HUOOOOOOOO "" - eu unul n-am zis ca ma retrag, si nici ca echipa se retrage, daca a spus vreun jucator asta nu spune ca e "reactia noastra" deoarece ajungem la ce am spus mai devreme, interpretarea pozitiei unei persoane drept generala, si daca nu e leaderul acea persoana, atunci interpretarea e falsa. As aprecia daca la posturile pe care le scriu (dupa ce sunt citite) sa mi se raspunda, dar sa mi se raspunda mie, nu eu scriu si voi raspundeti echipei (nu prea vad cum vorbiti voi tu toata echipa dar oricum). Am pus niste intrebari, la care mi-ar placea sa primesc niste raspunsuri, sau macar sa ziceti "nu vreu/vrem sa raspund/raspundem" dar nu sa le lasati asa in aer, ca am impresia ca nici macar nu cititi ce scriu, si atunci asta ar cam fi ultimul post in care incerc sa am o discutie cu voi (imi pare rau dar nu pot discuta cu cineva daca nu-mi asculta/citeste punctul de vedere).
"Intrebare: Daca voi v`ati simtit ofensati acum, eu cum ar fi trebuit sa ma simt dupa ce`am aflat ce`am aflat? Dar n`am zis nika pentru ca n`are nici un sens... numai certuri se intampla aici, lucru de care imi era teama. Aiurea" Din nou, zici niste chestii care nu ar fi cazul daca nu le duci pana la capat. Ce ai aflat? Faci acuzatii fara ca omul sa se poata apara, nu`i spui de ce este acuzat. Pai atunci ce ai vrea sa spun? DA, ai dreptate? ... Sau ai prefera sa tac, tu sa zici ce vrei despre noi si toata lumea e fericita ca tu te-ai descarcat? "Anyway, nu cred ca ai vrea parerea santineei vis-a-vis de meciul vostru . Atat am avut de zis.. revenim " Din nou, suna ca o acuzatie, poate interpretez gresit, dar daca e ceva de reprosat, fa-o, nu zice doar asa cat sa mai tragi o replica acida si pe urma ... atat aveam de zis. Daca eu i-am spus lui subzero sa termine cu ironiile scurte in care nu are nimic de zis, doar se afla in treaba, voi nu puteti sa terminati cu ele? Sau cumva imi aratati unde gresesc cei din echipa mea, in schimb voi puteti face asta in continuare?
|
|
Roni-Lya-DA-GZ
#TriviaShelter
|
Post by Roni-Lya-DA-GZ on Feb 1, 2006 16:31:22 GMT 3
Recitind vad ca mi`au scapat treburi.. mama voastra ca pana scriu eu un post, mai apar inca 4 Deci, fara deci. " oare cum invatati voi intrebari ". Pai e simplu si metoda asta am aplicat`o de la alte canale ca noi eram prea prosti ca sa ne prindem si stateam cu ochii beliti la fiecare jaf de meci. Eu am 3 roboti pe calculator.. un woobie simplu si un woobie performant. Mai am si robotul cunoscut in principal de la #flocirele. Combinand chestia asta cu sugestia unor colegi de echipa, ne`am apucat sa scoatem din loguri intrebari si sa le bagam pe unul din roboti. Asa fac aproape toti ( si cred ca si voi.. ) si nu`i nimic ilegal + ca n`am ce sa ascund. Deadpeople parca era primu canal care a apliacat metoda asta. Acum, faceti si voi un calcul.. sa stai sa extragi intrebari nu`i usor. Sunt codurile alea de culori care trebuie eliminate, plus ca la raspunsurile formate din 3 cuvinte nuj de ce mama dracu dar nu recunoaste intrebarea. Deci, trebuie scrise iar. Absolut toti din shelter am muncit la un set. Dureaza in jur de 2 ore.. daca esti odihnit. Dupa aia .. da`i si invata. Noah.. ne`am adaptat si noi la cerintele marii clase. E, in toata povestea asta.. dupa munca asta ( cinstita.. e o munca si multi dintre voi stiu ) sa se renunte la intrebari dupa grupe, ar fi trebuit sa inseme sfarsitul zilelor pentru noi. Nu ? De fapt.. pentru oricine care a procedat asa. Si serios.. puteti sa jurati ca voi n`ati aplicat tactica asta ? Serios. Si deh.. cum toata munca o sa se risipeasca.. asta e. Dar nu facem crize de isterie ca se schimba setul. Gandindu`ma mai bine, de`aia ati reactionat asa, nu ? Atunci e perfect justificat. ZorzoG
|
|