Roni-Lya-DA-GZ
#TriviaShelter
We ride together, we die together !
|
Post by Roni-Lya-DA-GZ on Jan 31, 2006 17:06:35 GMT 3
Buna propunerea lu` Mishu.
GZ
|
|
Roni-Lya-DA-GZ
#TriviaShelter
|
Post by Roni-Lya-DA-GZ on Jan 31, 2006 17:25:18 GMT 3
Pai are arthur seturile separate, nu ? iei de acolo...
Makaveli
|
|
|
Post by osamik on Jan 31, 2006 20:28:59 GMT 3
ma scuzati ca ma bag in seama aiurea (si probabil se va simti cineva sa-mi aduca aminte de asta), dar ca participant oarecare cred ca am si ieu dreptul la o parere, fie iea buna rea. recunosc ca nu am urmarit forumu in totalitate si puate mi-au scapat nijte kestii.. da dc ii nevoie ca brudi sa faca intrebari?cand si de catre cine s-a hotarat asta? nu ca n-ar fi un gest frumos din partea lui sa-si sacrifice un anumit timp liber al lui pt asta..insa si uamenii din ekipe au pierdut un timp pentru a face intrebari si din cate am inteles io ideea nu iera sa se juace pe intrebarile alea duar in faza grupelor.. si noah nu vad utilitatea pt alte intrebari, mai ales din moment ce la REGULAMENT(cu litere mari) pe site scrie :
“setul de întrebări este o compilaţie a întrebărilor trimise de canalele de trivia participante, procesul de compilare fiind efectuat de ArthurW cu ajutorul a câtorva aplicaţii software.”
ar fi bun un adaos (cat mai vitaminizat) trimis de catre fiecare ekipa implicata dupa fiecare meci sau dupa grupe sau ceva de genu..ar fi bine si eliminarea intrebarilor gresite si etc. un set in totalitate nou insa nu mi se pare (accentuez ca duar mie) o solutie. deci (daca mai conteaza) votez sa se juace pe intrebarile care au fost trimise de canale + altele noi facute tot de aceeasi uameni. sper ca am evitat ironia si aciditatea, bafta etc
|
|
|
Post by osamik on Jan 31, 2006 20:31:49 GMT 3
p.s. ideea bucatii scuasa din regulament iera nu ca arthur sa faca tot, ci faptul ca setul de intrebari e cel trimis de catre canale
|
|
|
Post by mr_broody on Jan 31, 2006 21:09:05 GMT 3
Dak urmareai mai atent forumul putin(cine vorbeste..io) vedeai ca am zis ca vor fi si intrebari din cele vechi ..adik astea care ruleaza acuma ..vor fi un procent de 30 la suta sa zic asa..cele mai bune...
Sa iti explic de ce am vrut sa fac asta: 1. In grupe diferenta de valoarea nu prea se vede ca echipele sunt echilibrate si deja intrebarile oricat de multe ar fi se stiu destul de bine si nu vleau ca chalul sa devina chal de fast asa cum a fost cel trecut in ultimele 2-3 etape. 2.Vreau sa echilibrez sferturile, semifinalele si toate alea cu intrebari neutre sa zic asa. Pentru ca nu vleau sa se bazeze numai si numai pe viteza. Ar fi o prostie ca in fazele avansate ale concursului sa jucam pe faste(asa ar deveni fiecare sahist) . 3.Trivia = cultura. Fastul nu inseamna cultura si eu chiar vleau ca chalul asta sa fie altceva fata de chalul tlecut, ceva care sa arate o alta fata a jucatorilor de trivia pentru ca de mult timp ei joaca mai mult pe intrebari stiute, cea de oameni inteligenti(adik sa se vada valoarea adevarata bre..nu valoarea obtinuta prin stat pe jdemii de canale si invatat republici si nu valoarea din /notice) 4.Decizia a fost luata cu unanimitate de voturi de catre mine si de catre Arthur(nu totul trebuie supus la vot in chalul asta ce naiba?) 5.Ai unele preferinte legate de intrebari?
|
|
Roni-Lya-DA-GZ
#TriviaShelter
|
Post by Roni-Lya-DA-GZ on Jan 31, 2006 22:00:19 GMT 3
Brudi de ce ai doar 2 stelute si noi doar una ? doar ptr ca faci chalul mai frumos (bot fara lag , intrebari etc.) ai acest drept? Makaveli
|
|
Roni-Lya-DA-GZ
#TriviaShelter
|
Post by Roni-Lya-DA-GZ on Jan 31, 2006 22:07:45 GMT 3
Taci ma ca nici 50 de stelute nu valoreaza cat una albastra ;D
GZ
|
|
Roni-Lya-DA-GZ
#TriviaShelter
|
Post by Roni-Lya-DA-GZ on Jan 31, 2006 22:10:29 GMT 3
Asa e ! O meritam pe asta albastra, este?
Makaveli
|
|
|
Post by osamik on Jan 31, 2006 22:33:28 GMT 3
1. subtil 2. si mai subtil 3. cine esti tu (sau io) ca sa zici ca trivia = cultura (sau ca trivia <> cultura)?.. sa se vada alta fata a jucatorilor? sa se afirme decisiv aia care n-au facut asta pana acu? super. si totusi, ca in orice concurs s-au facut niste reguli care ar trebui respectate pana la final. skimbatu la jumate ie ceva cam prea aiurea even pt romania.. daca nu se vede fata jucatorilor care trebuie ce facem skimbam iar ca la cubu rubic pana iese ce trebe? ideea iera tocmai ca intrebarile trimise is altele noi si care n-aveau cum sa fie aflate din stat pe jdemii de canale.. nu? 4. persuana I folosita de catre tine nu reflecta kiar acest lucru..ar putea induce in eruare..si ca sa ma repet umpic cum sa skimbi regulile la jumatea concursului?! 5. am. am zis deci daca vrei sa ajuti cialu asta, repet si asta, cinste tie, wd, sa-ti dea o bere astia care au salarii ca io am duar alocatie.. da asta ie deja absurd si cam dubios.. m-am repetat kiar si cand am zis ca m-am repetat si creca is oleaca incoerent, da mi-e rau. p.s. macar intr-o mica masura am vrut sa fiu constructiv:( asa ca replici acide si etc..save them
|
|
Roni-Lya-DA-GZ
#TriviaShelter
|
Post by Roni-Lya-DA-GZ on Jan 31, 2006 22:38:16 GMT 3
S-a muncit prea mult la facut intrebari ? S-a muncit prea mult la facut rost de intrebari?
Este mare diferenta intre aceste 2 intrebari si tind sa cred ca adevaru e undeva la mijloc... mersi ptr atentie.
Makaveli
|
|
Roni-Lya-DA-GZ
#TriviaShelter
|
Post by Roni-Lya-DA-GZ on Jan 31, 2006 23:04:54 GMT 3
Well.. se strange latu` ( vorba unui prieten comun de`al meu si de`a lu` insane ;D ) si chestia asta se vede de la o posta pagina 14 GZ
|
|
Roni-Lya-DA-GZ
#TriviaShelter
|
Post by Roni-Lya-DA-GZ on Jan 31, 2006 23:05:39 GMT 3
de la o pagina 14 am vrut sa zic.. ma rog GZ
|
|
|
Post by mr_broody on Jan 31, 2006 23:14:23 GMT 3
osamik :
1. 2. 3.Sunt arbitru si organizator deci cu drept de decizie in chalul asta 4.Vrei sa vorbesc la persoana a 3 a si in numele lui Arthur? Vorbesc la persoana I pentru ca imi este mai lejer, dar vorbesc in numele nostru, al organizatorilor 5.Iti multumim pentru sugestiii
Stii cum se zice ... evolutia se face din mers si se adapteaza dupa nevoi.
O seara frumoasa pentru ca asta e ultimul meu post pe ziua de azi ...
P.S.: Am ajuns la cifra de 580 de intrebari in doua zile astfel ca mi`am indeplinit in doua zile norma pe 3 zile(200/zi). Daca voi continua in ritmul acesta(desi dak fac asta o sa cad lat la ora meciurilor) imi voi indeplini obiectivul de 4000 de intrebari noi cu o saptamana doua inainte de terminarea grupelor.
|
|
mikey
New Member
|
Post by mikey on Feb 1, 2006 1:03:33 GMT 3
Da, vad ca mai nou la moda sunt aluziile "subtile", vorba lui osamel . Buna seara.. La meciul Trivi`jr cu Colosus nu prea am ce comenta. Nu ma voi apuca sa comentez rumorile care se aud prin tribune pentru ca nu stiu ce sa zic si inca nu pot sa ma pronunt deoarece nu am nimic concret si nu vleau sa ma bazez pe zvonuri. Aici chiar nu am ce zice mai mult pentru ca nu au fost probleme. Da, exact, ce zvonuri? Nu inteleg ce insinuezi. De ce mai deschizi subiectul daca nu poti sa te pronunti? Setul initiala a incetat demult sa se afle doar in mainile organizatorilor si varianta propusa de brudi este cea mai buna. De unde esti atat de sigur(a) ca acest lucru? A intrat cumva canalul #triviashelter in posesia acestui set si noi, restul jucatorilor nu am fost anuntati de acest lucru? Altfel nu inteleg ce vrei sa spui. Well.. se strange latu` ( vorba unui prieten comun de`al meu si de`a lu` insane ;D ) si chestia asta se vede de la o posta pagina 14 Dezvolta, pls. Si nu mai zi ca roni sta si invata intrebari ca invatati voi intrebari altfel(u know what I say..) .. Oare cum? Eu zic sa terminati cu aiureala asta cu setul de intrebari ... deoarece nu cred ca noi suntem cei mai susceptibili in aceasta privinta. Nu cred ca am avut vreodata vreo tangenta cu mr_broody ... dar nu mi se pare o persoana capabila de a realiza cele 2 conditii esentiale desfasurarii in mod corect a acestei competitii dupa faza grupelor : crearea acestui nou set minune + pastrarea acestui set pana la data disputarii meciurilor. Tin sa-mi manifest dezamagirea atat in privinta organizarii acestui concurs, cat si in privinta calitatii posturilor de pe acest forum ... go go zeii ! Ty ol.
|
|
|
Post by suparich on Feb 1, 2006 1:51:05 GMT 3
ce bine-mi pare pe de o parte ca challul de duminica o fost ultimu la care am participat... deja e o abrambureala.. bafta ol! acolade acolade...
|
|