|
Post by mr_broody on Jan 30, 2006 16:21:16 GMT 3
Intr`adevar Mihai m`ai facut sa ma gandesc de doua ori la ce am spus si ai dreptate..se poate ca jucatorii sa le dea setul altora..din pacate..asa ca..cine e din afara concursului poate sa trimita intrebari , dar si acestea vor fi revizuite si in unele cazuri reformulate pentru eliminarea suspiciunilor... Oricum pana atunci mai este..doar ca eu tre sa ma grabesc sa fac 4000 de intrebari pt sferturi...va rog de asemenea sa`mi datzi idei de domenii de intrebari, cam din ce sa fac. Vreau sa fie grele si de cultura , dar vreau un sfat , poate ca altii gandesc mai bine ca mine . Apelul meu nu e sa ziceti ce va place si ce intrebari v`ar place sa vedeti ci ce domenii sunt mai indicate pentru sferturi si semifinale de campionat pe canale.
|
|
|
Post by Jonny_RIP on Jan 30, 2006 17:19:46 GMT 3
Orice domeniu e bun ... intrebarile sa fie bune din domeniul respectiv Sa fie cat mai multe domenii posibile iar intrebarile sa fie bine proportionate pe domenii. As sugera impartirea in cateva domenii largi (ex muzica, literatura, geografie etc) si apoi in subdomenii. Domeniile largi sa aiba un numar egal de intrebari si pe cat se poate si subdomeniile.
|
|
|
Post by mr_broody on Jan 30, 2006 18:00:05 GMT 3
Intrebare:1. Sa pun si sinonime in acel set(de preferinta neologice) ? ..
2. Sa fie intrebari cu cifre?
|
|
Roni-Lya-DA-GZ
#TriviaShelter
We ride together, we die together !
|
Post by Roni-Lya-DA-GZ on Jan 30, 2006 19:10:00 GMT 3
1. nu 2. nu
ly|a
|
|
|
Post by mr_broody on Jan 30, 2006 20:11:26 GMT 3
Bai..pana una alta scuze ca va stresez asa.. deci ca sa ma lamuresc eu .. cum am pus intrebarea aia cu cifre si neologisme la care mi s`a raspuns foarte bine si asa cum vleau..punctat.. mai intreb si de altele..
1.Sport, masini, boys bizniz? 2.Dictionar englez-roman/german-roman/francez-roman si alte chestii de genul astA? 3.Medicina? 4.Parfumuri, case de moda alte de astea, girlie bizniz? 5.Alte sugestii pls :-<
Am pus niste intrebari sa stiu ce vreti .. pls raspundeti ca sa nu mai fac poll..ca ala nu mi se pare prea clar:)
|
|
Roni-Lya-DA-GZ
#TriviaShelter
|
Post by Roni-Lya-DA-GZ on Jan 30, 2006 20:30:14 GMT 3
1 da - masini 2 da ( desi nuj germana si franceza aproape 0.. parca nici n`am facut 8 ani intensiv ) 3 da 4 oarecum 5 muzica.. bagi cu bard la greu sa fac fast ;D
GloriaZ
|
|
|
Post by Jonny_RIP on Jan 30, 2006 22:59:08 GMT 3
Pt toate:
- vreau intrebari cu sinonime (intra intr-o categorie f vasta a lb. romane) - vreau intrebari cu cifre dar sa aiba un grad mai redus de dificultate (nu anul in care s-a scufundat nush ce vapor dar poate fi pus de ex anul in care a murit napoleon) - sport / masini / dictionar / medicina / parfumuri / case de moda - da - adica orice poate fi considerata o intrebare klumea cu raspuns fara dubii - sa fie intrebarile proportionate pe domenii - nu vreau de ex in setul 50% din sport si 2% din literatura
|
|
|
Post by mr_broody on Jan 30, 2006 23:00:05 GMT 3
Haide ma mai si altii zicetz parerea ca dupa aia o sa se zica ca tin cont numa de parerea lu shelter...datzi`va si voi cu o parere ca sa nu fac ce ma taie pe mine capu .. Asa ...sintetizand azi am reusit sa fac 270 de intrebari..asta insemnand de aseara la ora 9 pana azi la o ora 9 . azi voi incerca sa mai fac inca 50 de intrebari pentru ca maine sa`mi respect norma propusa de 200 de intrebari pe zi .. O seara frumoasa
|
|
|
Post by mr_broody on Jan 30, 2006 23:06:07 GMT 3
Am 3 pareri .. deci sintetizand dupa astea 3 pareri o sa zic asa -sinonime insa sinonime cu un grad de dificultate mai mare si care sa zica ceva, sa te invete ceva -Cifre si ani usor de intuit, dar care de asemenea sa te invete ceva -sport si toate alea in numar moderat(tind sa`i acord un 10 la suta din set cu tot cu masini si parfumuri) -dictionar dar nu cu cuvinte tembele(nu am sa pun acu Dictionar englez-roman: broody|melancolic) laie..nu fac asta:) .. am sa incerc sa gasesc cuvinte relativ amuzante, relativ inteligente si relativ sa fie stiute.. Toate intrebarile pe care le`am facut sunt pe domenii bine stabilite, iar la cele la care nu am ce domeniu sa le pun le`am pus Diverse: . Ce consider eu ca reprezinta cultura este literatura , arta, geografie, istorie . Restul reprezinta cultura generala extinsa. Concluzionand voi incerca sa am ceva`n gen 50 la suta lit art geo ist , aprox 20 la suta medicina anatomie botanica zoologie astea... 10 la suta masini si toate alea..10 la suta dictionar..si restu mai vad..nush sunt doar planuri...si mai astept pareri .. Oricum o parere mi`am format...voi incerca sa evit anii si sinonimele tampite...
|
|
Roni-Lya-DA-GZ
#TriviaShelter
|
Post by Roni-Lya-DA-GZ on Jan 31, 2006 1:09:55 GMT 3
Dap, vrei sa`ti povestesc cum e hernie sinonim cu bosorogeala ? ( stiu, am o obsesie ) Nu am nimic impotriva sinonimelor destepte. Cred ca esti in stare sa faci asa ceva ( spre deosebire de altii..nu zic cine ) Anyway, cum adica " eu consider ca literatura, arta, geo si istorie reprezinta cultura generala si restul.. cultura generala extinsa " ? Unu la mana, literatura = arta. Cred ca ai vrut sa spui pictura, sculptura etc. cu acel " arta ". Doi la mana, anatomia ( medicina in genere..nu`s 2 chestii diferite ca sa spui medicina, anatomie.. ), botanica si zoologia, fac parte din " cultura generala ". Chiar si denumirile de specialitate. Ca multi dintre noi suntem pe langa, e partea a doua. Nu`i rau sa refuzi ceva ce nu stii pe principiul " pierdem finala ". Muzica ? Unde`i muzica ? Ceva interesant din istoria muzicii nu`i rau. Ceva distractiv si amuzant ( nu anul de nastere a lu` Kylie Minogue ) n`ar strica. Bineinteles, minus manele ca noi ne retragem Sportul ? Unde`i sportul ? Una peste alta imi pare rau ca se renunta la setul asta. Imi pare rau de situatia in care s`a ajuns. Neologismele alea erau chiar faine. As putea sa critic faptul ca se fac regulamente din mers dar alta optiune nu exista. Setul initiala a incetat demult sa se afle doar in mainile organizatorilor si varianta propusa de brudi este cea mai buna. Mai era varianta in care fiecare echipa sa beneficieze de setul intrebarilor, ca la challul trecut. Oricum brudi sper ca stii ca tu muncesti acum din cauza lu` Weber. Tocmai de`aia sper ca setul pentru sferturi sa n`aiba soarta celor din grupe...... GZ
|
|
|
Post by balexis on Jan 31, 2006 1:26:12 GMT 3
haoleo.. ce vretz sa zicetz mancavash... adik intrebarile nu sunt stiute doar de organizatori? apai, dak e asa, e nasparlitura treaba si e de-a dreptul lame si rahat si astea, ca tot sunt eu ala revoltat
|
|
Roni-Lya-DA-GZ
#TriviaShelter
|
Post by Roni-Lya-DA-GZ on Jan 31, 2006 8:51:26 GMT 3
E si un asterix inainte de Ex_Stra rĂ¢de ca sa citim cu mov.
Makaveli
|
|
|
Post by mr_broody on Jan 31, 2006 15:50:31 GMT 3
Razvan .. era ora 10 aseara si eu aveam 300 de intrebari la activ si eram mort si nu prea m`am exprimat bine... Concluzie la nervii de acu(facutz la scoala): vor fi intrebari de toate felurile, din toate domeniile(salve dictionarului ala mare de romana ca are si cuvinte din medicina si zoologie la greu ;d ) , va fi din istoria muzicii(am sa`mi calc pe inima si o sa incerc sa fac din toate stilurile mai putin manele) , am pus parfumuri(am invatat sa ma descurc pe toate siteurile de parfumuri, btw siteul de la yves saint laurent si ricci sucks rau ;d ), am pus cateva masini rezonabile si dragute. Masinile si parfumurile le`am facut aseara ca eram prea obosit sa rasfoiesc wikipedia aia.. Stiu pentru ce muncesc, stiu de ce muncesc, stiu pentru cine muncesc. Tot ce vreau in urma chestiei astea e sa fiti voi multumiti de setul asta de intrebari pe care il voi face. De asemenea ma gandeam chiar inainte de a scrie tu Razvan ca sa pun un procent din intrebarile actuale(adik alea mai de cultura..si pastrand proportia intre canale..). In plus ma gandeam sa pun elemente chimice si capitale ca park nu mai e trivia fara astea P.S.: Ma scuzati dak pe seara sau acum o sa va raspund mai acid , seara sunt obosit, iar la ora asta sunt nervos pe scoala si pe tot neamu lor de profi . O zi buna
|
|
Roni-Lya-DA-GZ
#TriviaShelter
|
Post by Roni-Lya-DA-GZ on Jan 31, 2006 16:31:24 GMT 3
Ar merge cate 50 de la fiecare canal calificat? asta inseamna 400 de intrebari , sau chiar mai multe asta urmeaza sa decizi tu, eu doar am propus.
Makaveli
|
|
|
Post by mr_broody on Jan 31, 2006 17:00:30 GMT 3
O sa vad Eu doar am zis..acu ma gandesc doar la cum sa fac cu astea noi..ca de ales alea mai vechi e usor..oricum..de acolo voi alege ce e mai de cultura fara sa dezavantajez pe nimeni(sincer nu prea stiu care de la cine sunt..stiu neologisme-max, republici vecini si alea-cella, alea de la shelter ca pe alea le stiu pe de rost .. si tot asa:) In fine..ma gandesc..acu fac din medicina asa ca wish me luck sa inteleg ce scrie la dictionaru de medicina
|
|