|
Post by mr_broody on Jan 16, 2006 20:34:57 GMT 3
E interesant si topul ala cps , dar e destul de relativ. Adica cel putin locul 1 (mortux) a raspuns la o intrebare .. si de asta .. dar pe moment e bine...ca banuiesc ca pe parcurs o sa se mai raspunda la intrebari..si na..la finalu chalului eu zic sa ramana doar cei cu ... 100-200 de intrebari .. in fine bravo pentru ca s`au pus toate scorurile si statisticile ..
|
|
|
Post by vlad_riz on Jan 16, 2006 21:32:05 GMT 3
care e site`ul?ca se schimbase si nu mai stiu
|
|
Roni-Lya-DA-GZ
#TriviaShelter
We ride together, we die together !
|
Post by Roni-Lya-DA-GZ on Jan 16, 2006 21:37:12 GMT 3
|
|
Roni-Lya-DA-GZ
#TriviaShelter
|
Post by Roni-Lya-DA-GZ on Jan 16, 2006 21:37:56 GMT 3
Mda forumu asta nu le are cu urluri, dai si tu copy/paste ca nu merge sa intri direct Makaveli
|
|
|
Post by vlad_riz on Jan 16, 2006 21:44:35 GMT 3
mc
|
|
|
Post by ArthurW on Jan 16, 2006 22:14:29 GMT 3
|
|
|
Post by vlad_riz on Jan 16, 2006 22:38:04 GMT 3
ok
|
|
|
Post by mr_broody on Jan 27, 2006 23:57:48 GMT 3
Ultimele noutati ...
S-au adaugat intrebarile trimise de #albatross(abia acum ...... nici nu mai comentez) ... s`au corectat intrebarile care nu aveau "|" ca sa nu mai fie situatii in care avem "Si raspunsul era. "
Intrebarile sterse au fost puse la loc in set, dar daca cineva vede vreo greseala, o intrebare care nu`i place pentru anumite motive sa spuna...si sa videm ce zic toti..nu mai vleau sa ajung la situatia in care sterg intrebari si mi se da in cap pentru nimic....
Desi nu prea e noutate ci deja a tlecut am sa zic ca azi botul a mers de pe amsterdam pentru ca la arthur nu mergea buchul, iar botul a mers de la arthur pentru ca el nu a reusit sa imi trimita fisiserul refacut de intrebari astfel incat sa incepem meciul in conditii bune. De maine sper ca botul sa revina la mine sau daca nu duminica sigur. Oricum imi cer scuze pentru cele doua echipe care au jucat azi pentru ca au avut parte de un relativ lag(a fost uman insa) si daca bucurestiul ne va lasa de meciul urmator revenim la el .
|
|
|
Post by mr_broody on Jan 29, 2006 23:43:30 GMT 3
Buna seara.. S`a terminat si ziua aceasta cu 3 meciuri obositoare pentru mine..in principiu nu au fost mari probleme.. La meciul CellaBela cu Olanda singura problema sesizata a fostul sageata sus data de ktalina la nush care sahist sau nush ce..pe ea am avertizat`o la momentul ala si i`am zis ca next time va fi out..si intr`adevar pana la final nu s`a mai intamplat. Am inteles ca e la inceput si mai ales canu e dintr`o echipa foarte cunoscuta. Nu avea rost sa decimez #olanda din minutul 10. Insa avertismentul se reporteaza pentru ca meciul urmator dak va mai face asa voi considera ca a incalcat primul avertisment si va fi invitata sa iasa de pe canal. Asta se intampla si in cazul celor pe care i`am vazut si sambata, respectiv addart si passant, la ei am gresit eu si le`am dat ban din prima abatere si vreeau sa`mi cer scuze inca o data..
La meciul Trivi`jr cu Colosus nu prea am ce comenta. Nu ma voi apuca sa comentez rumorile care se aud prin tribune pentru ca nu stiu ce sa zic si inca nu pot sa ma pronunt deoarece nu am nimic concret si nu vleau sa ma bazez pe zvonuri. Aici chiar nu am ce zice mai mult pentru ca nu au fost probleme.
La meciul Studentele-Msg nu au fost probleme majore, echipele s`au comportat excelent as zice eu. Singura problema este legata de conflictul din privat dintre Pustiu_Alex20 si Christmas_ soldat cu kick`ul dat de Christmas_ lui Pustiu_Alex20 in timpul partidei!!!!!(repet nu ma intereseaza conflictele din privat.. nu voi da ban pentru asta nimanui doar celor care injura/jignesc pe cei din stafful de organizare-io si arthur) . Sper ca se stia dinainte ca #besttrivia nu e canal unde sa te rafuiesti pentru certurile tale in privat deoarece este cnaalul unde se organizeaza un campionat. Ma asteptam la o comportare mai matura de la un lider si manager de canal, nu la comportarea infantila din partea lui Christmas_ . Accesul dat pentru tine pe #besttrivia nu este dat pentru a da ban la alti adversari ci pentru a da voice la jucatorii tai. Sper ca m`am facut inteles si chestii de astea sa nu se mai repete.
Nu vreau sa ma apuc sa dau cu suspendari in stanga si in dreapta pentru ca suntem abia la a 2 a etapa si sper ca vorbele sa atinga mai mult decat o suspendare. Sper ca de acum sa se inteleaga faptul ca aceste lucruri vor fi sancionate si cei care vor sa faca asta sa nu indrazneasca.
Astfel(desi ar trb sa pun la sancrtiuni asta) singura suspendare dicatata dupa prima parte din cea de`a doua etapa este -1 etapa pentru deadmanwaln- .
O seara frumoasa si o saptamana roditoare..
|
|
Roni-Lya-DA-GZ
#TriviaShelter
|
Post by Roni-Lya-DA-GZ on Jan 30, 2006 7:48:15 GMT 3
La meciul Trivi`jr cu Colosus nu prea am ce comenta. Nu ma voi apuca sa comentez rumorile care se aud prin tribune pentru ca nu stiu ce sa zic si inca nu pot sa ma pronunt deoarece nu am nimic concret si nu vleau sa ma bazez pe zvonuri. Aici chiar nu am ce zice mai mult pentru ca nu au fost probleme. Ce zvonuri? Altagracia
|
|
|
Post by mr_broody on Jan 30, 2006 9:18:31 GMT 3
Ca sa rezum in dimineata asta ideile mele de aseara despre intrerabari..am sa zic asa...
1.Tot ce vreau e ca dupa grupe intrebarile sa nu mai fie acestea pentru ca nu vreau un chal de fast dupa grupe. Acum au putina relevanta pentru ca in grupe nu se intalnesc cele mai bune echipe si na..
2.Pentru sferturi si semifinale vleau sa fac intrebari si deja am inceput sa le fac. Am de ieri dimineata vreo 400 de intrerbari facute pana la meciuri si intre meciuri . De asemenea accept sa primesc intrebari de la echipe care nu au sanse sa acceada in sferturi si chiar VA ROG sa faceti asta.. eu le primesc..vad ce is cu ele...dak is de cultura , dak sunt destul de bune si va spun
3.Pentru finala Ex_Stra s-a oferit sa`mi trimita aproximativ 1200 de intrebari. Sincer nu stiu cate iontrebari o sa ruleze asa ca aceste 1200 de intrebari mi se par suficiente. Eu sper ca tpti aveti incredere in el si in corecctitudinea lui. Intrebarile vor fi trimise in dimineata finalei si vor fi sterse dupa finala pentru ca vreau sa respect munca lui . El a pus o singura conditie, ca setul sa nu fie pus pe nici un canal ca sa nu fie asociat cu alte intrebari de 2 lei .
|
|
Roni-Lya-DA-GZ
#TriviaShelter
|
Post by Roni-Lya-DA-GZ on Jan 30, 2006 12:09:21 GMT 3
si totusi ce zvonuri hai ca ne tii in suspans:(
Rover pls
|
|
Roni-Lya-DA-GZ
#TriviaShelter
|
Post by Roni-Lya-DA-GZ on Jan 30, 2006 12:12:37 GMT 3
Ca sa rezum in dimineata asta ideile mele de aseara despre intrerabari..am sa zic asa... 1.Tot ce vreau e ca dupa grupe intrebarile sa nu mai fie acestea pentru ca nu vreau un chal de fast dupa grupe. Acum au putina relevanta pentru ca in grupe nu se intalnesc cele mai bune echipe si na.. 2.Pentru sferturi si semifinale vleau sa fac intrebari si deja am inceput sa le fac. Am de ieri dimineata vreo 400 de intrerbari facute pana la meciuri si intre meciuri . De asemenea accept sa primesc intrebari de la echipe care nu au sanse sa acceada in sferturi si chiar VA ROG sa faceti asta.. eu le primesc..vad ce is cu ele...dak is de cultura , dak sunt destul de bune si va spun 3.Pentru finala Ex_Stra s-a oferit sa`mi trimita aproximativ 1200 de intrebari. Sincer nu stiu cate iontrebari o sa ruleze asa ca aceste 1200 de intrebari mi se par suficiente. Eu sper ca tpti aveti incredere in el si in corecctitudinea lui. Intrebarile vor fi trimise in dimineata finalei si vor fi sterse dupa finala pentru ca vreau sa respect munca lui . El a pus o singura conditie, ca setul sa nu fie pus pe nici un canal ca sa nu fie asociat cu alte intrebari de 2 lei . Ok, de acord dar cu o exceptie , pentru dupa grupe sa faci doar tu , arthur si exstra sau cine nu joaca, sa nu faca alte echipe care ar putea sa ajute eventuale echipe "infratite" si sa le dea intrebarile inainte de meciuri. Nu cred ca sunt singurul care banuieste dar daca tot vreti sa iasa bine faceti numai voi , nu acceptati altele. Makaveli
|
|
|
Post by suparich on Jan 30, 2006 15:34:30 GMT 3
io propun sa rejucam ma, daca se aud zvonuri iara:)) `mne feri:)....brudi zi-ne macar ce zvonuri ..kiar ma intreb ce zvonuri puteau sa iasa la un asa scor,da noa..sper sa vina brudi cu o completare la postu` ala sa nu ne lase in suspans:)
bafta ol!
|
|
Roni-Lya-DA-GZ
#TriviaShelter
|
Post by Roni-Lya-DA-GZ on Jan 30, 2006 15:50:00 GMT 3
/clear GZ
|
|