Roni-Lya-DA-GZ
#TriviaShelter
We ride together, we die together !
|
Post by Roni-Lya-DA-GZ on Jan 12, 2006 2:42:02 GMT 3
Nu te mai complica Alina. Las poporul sa decida Sa imi zici Webere daca recunosti. Sa imi zici Webere daca recunosti si la cati ani ai scris urmatoarele treburi. [...] Si asta doar fragmente alese la intamplare. Vrei sa deschid topic cu restul povestii care e muuuuuuuuult mai dura. Considera ca te`am iertat in postul asta. Zorzo REPLY: For your interest, fragmentele respective sunt de acum 6 resp. 7 ani... nu sunt public domain... şi nu are nici o legătură cu percepţiile mele de acum, de atunci sau de altă dată... e ficţiune pe care am creat-o în timpul liber... dar dacă totuşi te simţi normal nu trebuie să faci mişto în gura mare de nişte compoziţii...
|
|
|
Post by schizofreniculpenibil on Jan 12, 2006 3:35:10 GMT 3
la multi any bunny :*:* de-a dreptul penibil, arthur...
|
|
Roni-Lya-DA-GZ
#TriviaShelter
|
Post by Roni-Lya-DA-GZ on Jan 12, 2006 3:36:46 GMT 3
Iar ai sters Weber ? Crezi ca forumul asta este singurul mod prin care undernetu poate intra in posesia mirificelor fantezii erotice cu Rogoz sau faptul ca te credeai Hristos ? Adica.. te crezi. Noah, mai vorbim noi stai linistit.
Zorzo
|
|
|
Post by schizofreniculpenibil on Jan 12, 2006 3:37:09 GMT 3
p.s.: Zorzo, de ce te simti normal? neseriosu-le
|
|
Roni-Lya-DA-GZ
#TriviaShelter
|
Post by Roni-Lya-DA-GZ on Jan 12, 2006 3:37:49 GMT 3
Io normal ? Doamne fereste..
Zorzo
|
|
|
Post by schizofreniculpenibil on Jan 12, 2006 3:41:11 GMT 3
traiasca abuzul de putere
|
|
Roni-Lya-DA-GZ
#TriviaShelter
|
Post by Roni-Lya-DA-GZ on Jan 12, 2006 3:44:55 GMT 3
Nu degeaba ii lasa raindrop casetele cu Frank Sinatra.
|
|
|
Post by schizofreniculpenibil on Jan 12, 2006 3:46:20 GMT 3
si nu numai.....
|
|
|
Post by Bunny Paranoid on Jan 12, 2006 4:39:43 GMT 3
Da`, la, multi, ani, nu, -, mi, ureaza, nimeni ?
|
|
|
Post by schizofreniculpenibil on Jan 12, 2006 4:41:54 GMT 3
|
|
Roni-Lya-DA-GZ
#TriviaShelter
|
Post by Roni-Lya-DA-GZ on Jan 12, 2006 11:05:54 GMT 3
reol! Ce ma a Revenit "A-Bica" la putere:?
Ronaldo
|
|
Roni-Lya-DA-GZ
#TriviaShelter
|
Post by Roni-Lya-DA-GZ on Jan 12, 2006 11:06:42 GMT 3
La multi ani Bunni! Tot Eu
|
|
|
Post by peterpant on Jan 16, 2006 5:35:27 GMT 3
zorzonel....ma uitam la avatar shi la pozele alea....hmm...in afara de masturbare la posterele sharapovei si la zoofilie chiar nu ai ce face in timpul liber...de exemplu e sesiune...si oameni ca arthur...care au sesiune...poate mai au de invatat...sau examene....asha ca ramai tu in lumea ta...shi lasa oamenii sa traiasca...shi ar fi fain din partea ta sa gasehsti a real life....sau macar o iluzie a ei...
|
|
Roni-Lya-DA-GZ
#TriviaShelter
|
Post by Roni-Lya-DA-GZ on Jan 16, 2006 6:54:43 GMT 3
peterpant, pt reclamatii asupra avatarului si semnaturii mie sa mi te adresezi. eu le-am facut. deci........................pe tine pisicutele alea si porumbeii te indeamna la zoofilie, iar o tenismena (al carei nume e acelasi cu al robotului nostru de trivia (am vazut ca ai intrat ieri pe shelter, sa inteleg ca doreai sa o contactezi pe sharapova))luptand si castigand te face sa te gandesti la masturbare.. mai pot eu sa spun ceva? esti .. neah nu ma apuc sa spun ca e evident dar cum indraznesti sa vorbesti (tocmai tu) de real life?? iti sugereg ca in continOare sa intri pe imdb si sa trimiti critici la "mica sirena", "lion king", "free willy", "legend" si alte chestii in aparenta nevinovate dar care de fapt indeamna la zoofilie, masturbare si alte alea. eu ma duc sa dau foc perechii de papucei in forma de iepurasi si sa imi aplic si cateva biciuieli bune ca am putut indrazni sa ii port 7 zile la rand. de asemenea, o sa imi arunc si banii, pentru ca au pe ele animale ceea ce iarasi instiga la zoofilie. Dagyda aka Altagracia del
|
|
|
Post by ArthurW on Jan 16, 2006 18:58:44 GMT 3
Rezultatele celor 5 meciuri disputate în acest weekend sunt pe site: statistici, grafice de evoluţie a scorurilor, logurile complete ale meciurilor, topurile globale (ale punctelor, al întrebărilor şi al vitezei medii de tastare) şi clasamentul echipelor pe grupe.
|
|