|
Post by oRhe on Oct 30, 2005 23:29:49 GMT 3
Leader: Christmas_ Jucatori: tesso, consuela30, happy_me, Mariposa_nr1, stylemann_, zita_a, PH-03-NIX, sTaS^2k
|
|
|
Post by balexisb on Nov 11, 2005 9:56:41 GMT 3
bafta voua
|
|
|
Post by mr_broody on Nov 11, 2005 10:09:22 GMT 3
doar 5? ;D
|
|
|
Post by souljalikeme on Nov 11, 2005 10:10:29 GMT 3
ajunge ma ... cati vrei ? 15 ca la blue anu trecut si sa vina doar 2-3 la meci ? mai bine 5 si sa vina toti...
|
|
|
Post by zorzonelmishu on Nov 11, 2005 10:11:32 GMT 3
Ce l`a marcat pe Mishu singuratatea de data trecuta ( unii au incercat sa`l ajute dar au fost suspendati )
|
|
|
Post by christmas_ on Nov 12, 2005 0:32:33 GMT 3
balexisb... Sa fie! Pai da ca intamplator am decis sa nu facem club de fotbal ca la alte canale... Si oricum i-am lasat msg lui orhe sa mai adauge inca 2.
|
|
|
Post by mr_broody on Nov 12, 2005 0:33:55 GMT 3
era vorba de 8 + 1 .. ce sa mai zic ...
|
|
Roni-Lya-DA-GZ
#TriviaShelter
We ride together, we die together !
|
Post by Roni-Lya-DA-GZ on Nov 12, 2005 0:35:20 GMT 3
da-ti smite ca ie nesimtit
|
|
|
Post by christmas_ on Nov 12, 2005 0:46:06 GMT 3
era vorba de 8 + 1 .. ce sa mai zic ... Sa inteleg ca tu consideri un avantaj un nr mai mic de jucatori?
|
|
|
Post by painkiller on Nov 12, 2005 0:52:28 GMT 3
De`aia se joaca 11-11 intr`un meci de fotbal ( de exemplu ). Daca pe unu il elimina incep suportarii echipei cu pricina sa injure iar aia de la echipa adversa sa se bucure. We wish you a mery Christmas.
|
|
|
Post by mr_broody on Nov 12, 2005 0:56:18 GMT 3
era vorba de 8 + 1 .. ce sa mai zic ... Sa inteleg ca tu consideri un avantaj un nr mai mic de jucatori? eu citez din regulament.. gasesti usor alti 4 jucatori nu de alta.. mi se pare un haos sa te inscrii dak stii ca nu ai jucatori ...
|
|
|
Post by christmas_ on Nov 12, 2005 2:02:21 GMT 3
De`aia se joaca 11-11 intr`un meci de fotbal ( de exemplu ). Daca pe unu il elimina incep suportarii echipei cu pricina sa injure iar aia de la echipa adversa sa se bucure. We wish you a mery Christmas. Si se scrie merry christmas de fapt dar las` ca n-a ajuns pe la urechile mataluta chestii de-ashtea englezesti. Si daca compari trivia cu fotbalul... e clar. mr_broody, am spus ca i-am lasat mesaj lui orhe sa mai adauge 2 jucatori, ce-i atat de greu de inteles?
|
|
|
Post by painkiller on Nov 12, 2005 2:24:33 GMT 3
WhiteShark avea dreptate in ceea ce te priveste domnule mery Christmas ( da da mery ai citit bine ). Poate iti aduci aminte faza cu mery Christmas de pe best dintr`o seara. Te invit oricand la o chestie.. englezeasca ( apropo, cand il bati pe rechin? ca asa te laudai " ascunzator dupa ecran " ce esti ). Cat despre comparatul fotbalului cu trivia... ma abtin sa nu te injur. Citeste ce am scris in paranteza. Era un exemplu de competitie. Ca tot ziceai ceva de engleza, vezi ce scrie sus cum accesezi forumul ? eh.. grea engleza cand te uiti pe sticlele de coca cola ( astea cu promotie de sarbatori ;D )
|
|
|
Post by christmas_ on Nov 12, 2005 20:05:24 GMT 3
WhiteShark avea dreptate in ceea ce te priveste domnule mery Christmas ( da da mery ai citit bine ). Poate iti aduci aminte faza cu mery Christmas de pe best dintr`o seara. Te invit oricand la o chestie.. englezeasca ( apropo, cand il bati pe rechin? ca asa te laudai " ascunzator dupa ecran " ce esti ). Cat despre comparatul fotbalului cu trivia... ma abtin sa nu te injur. Citeste ce am scris in paranteza. Era un exemplu de competitie. Ca tot ziceai ceva de engleza, vezi ce scrie sus cum accesezi forumul ? eh.. grea engleza cand te uiti pe sticlele de coca cola ( astea cu promotie de sarbatori ;D ) In primul rand nu inteleg ce te bagi tu in seama aici, n-ai tu nici o legatura cu #Albatross, asa ca iti recomand sa te abtii de la comentarii inutile. Apoi faza cu `whiteshark... da mi-o amintesc foarte bine, la fel cat de bine imi amintesc si cat de stupid a fost dandu-mi ban pe #besttrivia si apoi pe... stai ca nu-mi amintesc... aaa parca #triviashelter.
|
|
|
Post by tesso on Nov 13, 2005 1:27:03 GMT 3
[glow=red,2,300]Zorzonel[/glow] ma lasi ma cu [glow=blue,2,300]WhiteShark[/glow] ala? cum scrii mai repede ca el, cum ai alias si iei ban aiurea.. cat despre tine ce sa mai zic... mai bine taceai, poate asa pareai inteligent ;D
|
|