|
Post by christmas_ on Nov 14, 2005 22:05:10 GMT 3
Pfaaai altu` care a facut gramatica cu profa de religie. Ma exasperati BAH ! I`AR PLACEA * ! Ca sa nu mai zic de prima virgula lipsa si de dots ala infect. Si poate ti`o lom noi pe ma`ta undeva. In frunte cu mine si WhiteShark Taci ma dreq nu vezi ca habar n-ai sa scrii? Si mai zici de mine si tesso... esti halal ba, vai de tine. Si tot ma-ta-i mai buna, ca sa nu ne abatem de la topicul pe care l-ai initiat.
|
|
|
Post by d4ng3rz0n3 on Nov 14, 2005 22:05:28 GMT 3
Mai, da' voi tot nu va linistiti! Pluteste iubirea in aer. Daca n-aveti durex la indemana sa nu-mi cereti, ca le-am epuizat la intalnirea mea exploziva cu cei care sufera de "vedetism".
|
|
|
Post by painkiller on Nov 14, 2005 22:06:39 GMT 3
christmas tata vad ca si cu logica stai prost. M`am lamurit si cu tine. Multumesc
|
|
|
Post by christmas_ on Nov 14, 2005 22:06:49 GMT 3
si cu mine cum ramane zorzonel ma dezagesti sincer Crezi ca stie el ce face ma-sa ca sa-ti zica? )
|
|
|
Post by painkiller on Nov 14, 2005 22:07:56 GMT 3
Pfaaai altu` care a facut gramatica cu profa de religie. Ma exasperati BAH ! I`AR PLACEA * ! Ca sa nu mai zic de prima virgula lipsa si de dots ala infect. Si poate ti`o lom noi pe ma`ta undeva. In frunte cu mine si WhiteShark Taci ma dreq nu vezi ca habar n-ai sa scrii? Si mai zici de mine si tesso... esti halal ba, vai de tine. Si tot ma-ta-i mai buna, ca sa nu ne abatem de la topicul pe care l-ai initiat. Ia zi`mi si mie ce te face sa crezi ca nu stiu sa scriu. Da`mi un exemplu....
|
|
|
Post by christmas_ on Nov 14, 2005 22:08:11 GMT 3
christmas tata vad ca si cu logica stai prost. M`am lamurit si cu tine. Multumesc Nu atat de mult pe cat ne-am lamurit noi bagatorule de seama.
|
|
Roni-Lya-DA-GZ
#TriviaShelter
We ride together, we die together !
|
Post by Roni-Lya-DA-GZ on Nov 14, 2005 22:08:18 GMT 3
ba asta e prost:( se crede la bank show
|
|
|
Post by christmas_ on Nov 14, 2005 22:09:03 GMT 3
Taci ma dreq nu vezi ca habar n-ai sa scrii? Si mai zici de mine si tesso... esti halal ba, vai de tine. Si tot ma-ta-i mai buna, ca sa nu ne abatem de la topicul pe care l-ai initiat. Ia zi`mi si mie ce te face sa crezi ca nu stiu sa scriu. Da`mi un exemplu fututi gatu` ma`tii -
|
|
|
Post by painkiller on Nov 14, 2005 22:09:35 GMT 3
Roni, e de la albatrosi. Gripa aviara alea alea . S`a extins si pe net.
|
|
|
Post by christmas_ on Nov 14, 2005 22:09:43 GMT 3
Multumit sau vrei sa te urmaresc pe mIRC sa vad cat de stupid esti? N-am facut-o pana acum, dar bag mana in foc ca bubui.
|
|
|
Post by christmas_ on Nov 14, 2005 22:10:28 GMT 3
Roni, e de la albatrosi. Gripa aviara alea alea . S`a extins si pe net. Si esti singurul contaminat tu ma )))))))))))))))
|
|
|
Post by painkiller on Nov 14, 2005 22:11:09 GMT 3
dots dots.....ne bagam ....-n craciunu ma`tii pana vine pastele si`ti schimbi nicku`
|
|
|
Post by painkiller on Nov 14, 2005 22:11:34 GMT 3
in pastele ma`tii evident
|
|
Roni-Lya-DA-GZ
#TriviaShelter
We ride together, we die together !
|
Post by Roni-Lya-DA-GZ on Nov 14, 2005 22:12:10 GMT 3
lol zorzo christmas mai bine uite-te in ograda ta ca tu esti mai mult decat stupid sincer
|
|
|
Post by painkiller on Nov 14, 2005 22:12:37 GMT 3
Ma urmaresti tu pe irc ma vrabiuta ? Dupa ce ca ai canal cu nume de pasarele ( pasarici eventual ), mai si faci pe zmeu. Ce`o sa faci ma? Ma parasti lu` Orhe asa cum ai facut cu WiteShark ? Pui condorii pe mine? Ce mm faci ?
|
|