|
Post by vlad_riz on Nov 9, 2005 18:24:01 GMT 3
si oricum zorzonel..ai fost in echipa rotrivia..e normal sa zici ca nu a fost corect ca ati pierdut..as putea spune ca e lame ceea ce faci..caci daca iar jucati cu noi..si veti pierde...o sa zici la fel..sunt prea sigur..dar in fine..cum crezi de cuviinta
|
|
|
Post by painkiller on Nov 9, 2005 18:26:19 GMT 3
and the story ends.. ca e inutil
|
|
|
Post by vlad_riz on Nov 9, 2005 18:27:58 GMT 3
bun asa
|
|
|
Post by painkiller on Nov 9, 2005 18:29:34 GMT 3
si oricum zorzonel..ai fost in echipa rotrivia..e normal sa zici ca nu a fost corect ca ati pierdut..as putea spune ca e lame ceea ce faci..caci daca iar jucati cu noi..si veti pierde...o sa zici la fel..sunt prea sigur..dar in fine..cum crezi de cuviinta Te inseli amarnic. Oricum p-neamt nu putea bate echipa rotrivia de atunci sub nici o forma. Oricum cei care au fost acolo stiu la ce ma refer.. nu mai dezgrop mortii. Oricum dialoghez ( sau asa imi place sa cred ) cu persoane care vorbesc in necunostinta de cauza. Tipic romanesc ? vai vai }{
|
|
|
Post by vlad_riz on Nov 9, 2005 18:30:54 GMT 3
pt mine cuv lui lovelover e destul..tipic romanesc?..tipic romanesc e sa ai aroganta pe care o ai tu acum..ca sub nici o forma nu putea bate..hai bine..lasa
|
|
|
Post by dracusor on Nov 9, 2005 18:34:52 GMT 3
da chiar asa....sunt de acord cu vlad )))))) buey nu mai dezgropa mortii....lasa`i si pe ei in pace...k degeaba o faci =))
|
|
|
Post by painkiller on Nov 9, 2005 18:36:22 GMT 3
Dar LoveLover e Dumnezeu? Ce te face sa ai atata incredere in el ?
|
|
|
Post by vlad_riz on Nov 9, 2005 18:38:38 GMT 3
lovelover nu e dumnezeu..e doar o persoana pe care o cunosc suficient incat sa imi dau seama ca nu ar face asa ceva..si nu ar minti in eventualitatea in care ar face`o(care e oricum nula)
|
|
|
Post by painkiller on Nov 9, 2005 18:41:03 GMT 3
ok
|
|
|
Post by LoveLover on Nov 9, 2005 22:06:02 GMT 3
Zorzonel eu nush ce tot vorbesti tu acolo...tot ce pot sa zic e ca sunt aberatii. Imi pare rau ca tu ai ramas cu "sechele" dupa acel meci, si ca nu ai putut accepta ideea ca ai pierdut, chiar daca erati "marele" canal #ro-trivia. Dar de ce nu spui insa si faptul ca voi va credeati asa de mari, iar ca sa va faceti "faima" cautati canale mici care sa le bateti, pt ca de la #TriviaMax v-ati luat o super bataie. Te cred ca atunci cand ati luat bataie si de la un canal "mic", nu v-a convenit deloc. Asa ca...no comment post`urile tale. Si logic ca pe forum`ul vostru era zis tot...in favoarea voastra. Sincer, dupa acel meci, eu am ramas amic bun cu niste jucatori de acolo, am vb cu ei, nici o problema, pt ca la urma trivia it`s just a game, u have 2 play it 4 fun....
|
|
|
Post by oRhe on Nov 9, 2005 22:32:36 GMT 3
#rotrivia e canalu ala, sa se stie doar
|
|
|
Post by painkiller on Nov 9, 2005 22:34:24 GMT 3
LoveLover poti linistit sa te duci in .....
|
|
|
Post by painkiller on Nov 9, 2005 22:44:20 GMT 3
Ce cenzurezi ma ? Lasa sa vada omu cum il trimit la origini.
|
|
|
Post by LoveLover on Nov 9, 2005 22:52:29 GMT 3
orhe mii de scuze Zorzonel limbajul tau....zice destul, mai ales despre "cunostiintele" tale. Stii tu vorba aia "Unde nu e, nici Dumnezeu nu cere", asa ca te las in pace, cu ideile si conceptele tale
|
|
|
Post by mr_broody on Nov 9, 2005 23:00:17 GMT 3
Oare nene LoveLover...limbajul zice destul?..de ce sa ne ascundem bre in spatele unor cuvinte sofisticate cand noi nici nu stim ce sunt alea? De ce sa ne ascundem in jurul a tot felu de zicale de astea de le zici tu dak in spatele chestiei astea tot un limbaj de asta se ascunde?...de ce sa nu zicem direct? .. ce crezi ca un "pizda matii".. un "mortii matii" inseamna neaparat lipsa cunostintelor?.. de ce sa ne credem noi destepti ca nu injuram?.. ca asa zic regulile limbii? ca "pizda matii" sau "mortii matii" sau orice alt tip de injuratura e o chestie vulgarA?..
|
|