|
Post by DracuSor on Nov 9, 2005 14:18:22 GMT 3
Forzza P-neamt!! By DracuSor` sper sa nu ne facem de rusine )))
|
|
|
Post by LoveLover on Nov 9, 2005 14:41:16 GMT 3
Zorzonel imi pare ff rau sa te contrazic, dar meciul care l-a disputat #P-Neamt cu #ro-trivia a fost castigat corect, nicidecum cum ai precizat tu acolo. La inceput s-a stabilit o limita de pct`e pana la care sa se joace, iar dupa aceea, cand echipa P-Neamt a atins`o, meciul s-a incheiat, in ciuda celor de la ro-trivia care mai doreau sa se "prelungeasca" meciul. Eu pot sa confirm lucrul acesta, pt ca am fost "capitanul" echipei #P-Neamt in acel meci, asa ca nu mai fa afirmatii false daca nu cunosti....ms
|
|
|
Post by painkiller on Nov 9, 2005 16:58:45 GMT 3
Voi ati oprit meciul cand aveati un avans. Dupa ce`am condus noi destul. S`a facut si o pauza de 10 minute iar dupa reluare a mai durat maxim un sfert de ora. Oricum nu sunt singurul de atunci. Sa spuna si BiosX cum a fost. Afirmatii false nu fac. Afirmatii false ai facut tu atunci cand ai promis ceva. Afirmatii false faci tu acum. Anyway..si mie imi pare foarte rau sa te contrazic. Mi`a parut foarte rau si cand am jucat cu trisorii ;D
|
|
|
Post by painkiller on Nov 9, 2005 16:59:19 GMT 3
Pfai ce ma oftic ca forumul rotrivia s`a sters intre timp..era spus acolo tot.
|
|
|
Post by vlad_riz on Nov 9, 2005 18:07:35 GMT 3
zorzonel zorzonel..glumim glumim..dar eu unul de vorbele lui lovelover nu ma indoiesc..asa ca eu zic ceva..tu taci..si te duci si vorbesti cat doresti pe forumul echipei tale..nu stiam cum a fost anu trecut nu m`am bagat..dar am incredere in lovelover..dupa cum vezi el nu a acuzat pe nimeni dep dep pisicutul
|
|
|
Post by painkiller on Nov 9, 2005 18:10:32 GMT 3
Nu tac. De ce sa tac ? Si stai linistit ca si eu credeam ca e om de cuvant. Oricum nu sunt singurul so.. Au mai fost destui prezenti la meciul ala care sa confirme spusele mele.
|
|
|
Post by painkiller on Nov 9, 2005 18:11:38 GMT 3
Singura mea pretentie a fost sa nu se mai repete istoria. Nu prea are cum ce`i drept, dar nu strica o precautie. Oricum am realizat ceea ce mi`am dorit. Omuletii o sa fie curati ca lacrima. O seara buna
|
|
|
Post by vlad_riz on Nov 9, 2005 18:12:16 GMT 3
looooooooooool loooooooooooooooooool loooooooooooooool
|
|
|
Post by vlad_riz on Nov 9, 2005 18:13:31 GMT 3
lasa`ne pe noi in plata noastra..or sa aiba grija adminii sa nu se mai intample asta
|
|
|
Post by painkiller on Nov 9, 2005 18:13:50 GMT 3
Veselia si buna dispozitie nu strica
|
|
|
Post by painkiller on Nov 9, 2005 18:14:54 GMT 3
lasa`ne pe noi in plata noastra..or sa aiba grija adminii sa nu se mai intample asta Parca spuneai ca ai incredere chioara`n LoveLover. Acum ma asiguri ca nu se va ma intampla ? Pai e cam contrazicere in afirmatii..
|
|
|
Post by vlad_riz on Nov 9, 2005 18:16:40 GMT 3
era ideea ca daca s`a intamplat...desi nu cred(!!!)..acum nu se va mai intampla..
|
|
|
Post by dracusor on Nov 9, 2005 18:21:43 GMT 3
buey.....cand puneti ma toata echipa......sa vad si eu care cum... moe vlad
|
|
|
Post by vlad_riz on Nov 9, 2005 18:22:11 GMT 3
fara cuv obscene ..ma am pus`o..da cateva pag mai in spate
|
|
|
Post by dracusor on Nov 9, 2005 18:23:22 GMT 3
buey zorzonel...il cunosc destul de bine pe cata...si nu cred k ar trisa..sau ar umbla cu mish`mashuri:)) asta e....a`ti luat bataie...acceptati infrangerea....
|
|