|
Post by pisicutul on Nov 9, 2005 23:01:15 GMT 3
Mai Zorzonico mi`ai facut o impresie buna initial...dar tu chiar ai ramas cu sechele ) ...vad ca va dati mari favoriti anul asta ...daca pierdeti...iar veti umbla cu acuzatii de PREscolari ...ca sa vezi ca nu stiu ce )))... Zorzo daca stiai sa dialoghezi asa cum ai zis mai sus ...aveai si un limbaj adecvat dar mai bine te trimitem noi, intreaga echipa #P-Neamt in origini meriti niste wd ) daca stii ce`i aia
|
|
|
Post by LoveLover on Nov 9, 2005 23:05:46 GMT 3
Pai atata timp cat nu poti comunica fara sa injuri sau sa folosesti cuvinte obscene...nush, mia mi se pare cam aiurea. In fine, fiecare crede ce vrea, pt ca suntem oameni si avem dreptul liber la gandire.
|
|
|
Post by pisicutul on Nov 9, 2005 23:08:03 GMT 3
oooo elo cata da man, toti suntem oameni..si zorzonele )
|
|
|
Post by mr_broody on Nov 9, 2005 23:10:37 GMT 3
Pai atata timp cat nu poti comunica fara sa injuri sau sa folosesti cuvinte obscene...nush, mia mi se pare cam aiurea. In fine, fiecare crede ce vrea, pt ca suntem oameni si avem dreptul liber la gandire. atat timp cat nu poti comunica in limba romana si nu stii formele pronumelui .. si folosesti acest "Mia" in loc de "Mie" incearca sa nu mai dai tu lectzii, da? Tocmai suntem liberi..si ne exprimam cum vrem.. nu ne dam inteligenti pt ca nu injuram?..
|
|
|
Post by pisicutul on Nov 9, 2005 23:13:31 GMT 3
dep dep vlad si dracusor :DDD
|
|
|
Post by pisicutul on Nov 9, 2005 23:15:14 GMT 3
waaaaa cata ia uite ce isterica e lumea asta )) ...apar din ce in ce mai multe zorzonele
|
|
|
Post by dracusor on Nov 9, 2005 23:15:55 GMT 3
wd .. ty pisicutul ( bici ) ... zorzo ...ce atata zarva frate....ce va certati atat? sa va vedem anu` asta )
|
|
|
Post by LoveLover on Nov 9, 2005 23:20:58 GMT 3
Ma scuzati domnule critic literar, asa e, cum ziceti dumneavoastra. Voi incerca sa scriu cat mai coerent, pt ca pe acest forum se pare ca exista persoane care stau si verifica formele gramaticale folosite...poate mai tarziu veti cere si bani pt lucrul asta, ca doar nah, prestati servicii gratis ?
|
|
|
Post by pisicutul on Nov 9, 2005 23:24:29 GMT 3
mr_broody daca suntem liberi si ne exprimam cum vrem, atunci lasa ciocul mic si nu mai corecta pe nimeni fara rost ai o atitudine ipocrita precum amicii tai wd again PS: mai uita`te la ce au postat si amicii tai Agramati
|
|
|
Post by mr_broody on Nov 9, 2005 23:27:55 GMT 3
Nu e neaparat verificare a unor erori gramaticale pentru ca imi dau seama ca pe net se fac destule si e o chestie intrata in obisnuinta, dar acel "Mia" e inacceptabil dupa parerea mea .. Din partea mea e o initiativa nobila , lipsita de orice cerere materiala.. in incercarea disperata de a`i ajuta si pe cei mai saraci cu limba romana..
|
|
|
Post by pisicutul on Nov 9, 2005 23:30:07 GMT 3
mr_broody daca ai fi un pic mai scurt si mai concis ar fi bine prea tare te agiti de la o nimica toata .. par,ca ai fi cornel dinu cand vorbesti
|
|
|
Post by pisicutul on Nov 9, 2005 23:31:01 GMT 3
parca* scuzati :DDD
|
|
|
Post by LoveLover on Nov 9, 2005 23:32:58 GMT 3
Dragul de tine, cata bunavointa din partea ta Si cum se face ca doar greseala aceea e inaceptabila dupa parerea ta, iar restul nu ? Si la urma urmei e doar parerea ta...asa ca poti sa o tii sanatos pt tine
|
|
|
Post by LoveLover on Nov 9, 2005 23:34:05 GMT 3
Asa pisicutzul, sa-ti ceri scuze, ca acusi te sanctioneaza lumea Nu`i vezi cum stau la panda ?
|
|
|
Post by dracusor on Nov 9, 2005 23:34:13 GMT 3
loool....mai dat gata mr_broody....esti cOoL...ce sa mai...imi place...ai potential....si poza aia a ta...park semanati...sunteti ca 2 boabe de fasole intr-o pastaie
|
|