Roni-Lya-DA-GZ
#TriviaShelter
We ride together, we die together !
|
Post by Roni-Lya-DA-GZ on Jan 12, 2006 2:58:15 GMT 3
Asa, asa. Sictir all.
Zorzo
|
|
Roni-Lya-DA-GZ
#TriviaShelter
|
Post by Roni-Lya-DA-GZ on Jan 12, 2006 3:00:40 GMT 3
m-a, ta-ci ca s,-a, p,r-ins m`e-n"yt,ta ca ii STIE l-u-m,ea "statutul" Dagyda
|
|
|
Post by mefistokid on Jan 12, 2006 3:56:29 GMT 3
Doamne ce kkt oi fi yo inceptor sh astea. .. da e un kkt cum plm quae sa skimbi reguli!! pt o ekip indiferent ca numele ei e cella / shelter / cripta sau orice alta ekipa nu conteaza regulile sunt regulie plm ... in fine nare rost unii is avantajati alti nu plm .... BLAME ME I DONT GIVE A DAMN
|
|
Roni-Lya-DA-GZ
#TriviaShelter
|
Post by Roni-Lya-DA-GZ on Jan 12, 2006 11:11:40 GMT 3
Me-n-i-ta s-ay Hell-o T-o Ro-na-ld-o!
|
|
|
Post by schizofreniculpenibil on Jan 12, 2006 14:01:09 GMT 3
sa-y biz-ki-t! s-ay bi-zkit!
|
|
|
Post by balexis on Jan 13, 2006 12:01:05 GMT 3
loooooooooooooooool.... gizas, ma bucur ca am mai dat si eu pe aici, nu m-am mai amuzat de ceva timp asa bine (virtual, evident). am trecut pe aici ca imi tot zicea ronaldo ca-s "i"... imbecil, idiot, draq stie ce voia sa zica, oricum imi pare bine ca am ajuns, mi-am luat portia de ras pe dimineata asta. si ca raspuns la off-topic : de-aia nu am putu eu dormi az-nuapte ma? . oricum, eu cu zorzo nu mai avem nimic de impartit de ceva vreme si ma bucur ca am scapat de niste dispute inutile. noah, eu v-am pupat pe (aproape) toti, ne vedem in finala ;D
|
|
Roni-Lya-DA-GZ
#TriviaShelter
|
Post by Roni-Lya-DA-GZ on Jan 13, 2006 20:28:03 GMT 3
pai daca incepi se comentezi aiurea la mine..... si nici nu te-am facut idiot sau ce zici noah balexis daca te consideri nu am nici o problema ... RiverWoods
|
|
|
Post by schizofreniculpenibil on Jan 13, 2006 21:31:55 GMT 3
as-ta era si, ide-ea , sa ra-dem in lo-c sa , n-e da-m in , ca-p uni-i alto-ra pt ca a-sa vrea x sau c sau g :/
|
|
|
Post by d4ng3rz0n3 on Jan 14, 2006 0:48:57 GMT 3
(de fapt vroiam sa zic ) La dreaq, am si uitat ce vroiam sa scriu. Rad prea tare, imi cer scuze celor care au senzori auditivi pe forum. Loooooooooooooooooool mah! Eu stiam ca prostia nu doare, dar sa te mai si lase s-o afisezi asa, in public . Dac-as fi pentr-o zi presedinte (nu parazit), as cere sa se voteze o lege anti-prostie (amenda sau inchisoare pt. afisare in public, la fel ca fumatul in unele locuri), ca si-ar acoperi Romania gaurile din buget pe 100 de ani ;D. Pe de alta parte, de ce sa fiu materialist si sa stric romanilor cultzi principala distractie? Ar fi o nesimtire din partea mea. De unde am mai face rost de perle ca astea de pe forum? Mda, bafta MaxBeloshilor (va rog sa observati ca m-am straduit sa nu bag alta terminatie jignitoare) la incercarea voastra de a demonstra... (nu stiu ce incercati voi sa spuneti, ca va tot contraziceti si pierd firul logic; daca sunt singurul in situatia asta, scuzati-ma si dati-mi amenda, va rog )... in timpul chalului. P.S.: Oare ce ne-am face noi fara o Menytta, un Aniujual sau un(o) - inca nu m-am decis - Doriath .
|
|
tenko
New Member
|
Post by tenko on Feb 5, 2006 0:44:19 GMT 3
LA MULTI ANI PETERPANT o viata plina de prieteni si de prosperitate. Prietenii iti vor aduce alinare cand ai mai multa nevoie si prosperitatea iti va aduce liniste la timpul potrivit! la multi ani! cu mult bine pentru cei din jur la multi ani! cu multa dragoste fara regrete la multi ani ! CU O VIATA IMPLINITA!
|
|
|
Post by Jonny_RIP on Feb 14, 2006 16:28:36 GMT 3
LMA smartie :*
|
|