Roni-Lya-DA-GZ
#TriviaShelter
We ride together, we die together !
|
Post by Roni-Lya-DA-GZ on Jan 12, 2006 1:06:38 GMT 3
n`avem uley
Zorzo
|
|
|
Post by menytta on Jan 12, 2006 1:32:21 GMT 3
lol, bafta Cellabela si Triviamax si rotrivia si tuturor echipelor care nu sunt pe masura echipei #Triviashelter. Se pare ca sunt unici:), au cultura, au rapiditate, au viata frumoasa si sunt iubiti. No! le au pe toate. P.S.
|
|
|
Post by schizofreniculpenibil on Jan 12, 2006 1:37:57 GMT 3
m-a doare salele( de lene ) , si nu m-a tine sa m-a aplec s-a culeg merele( discordiei )aruncate de un personaj care , se plictisesc. uni-i cand se plictiseste l-a serviciu , se antreneaza , altii face intrebari, d-ar , altii incearca s-a , aprinda o cearta, apoi sunt dezamagiti ca , nu primeste decat , argumente logice. i'm going to sleep :/ ce-l , putin pana fermenteaza merele Edit: uitasem o virgula, m-a scuzati
|
|
|
Post by schizofreniculpenibil on Jan 12, 2006 1:40:23 GMT 3
bafta echipei cripta, ca are nevoie echipa care si ea are ceva ce n-are nici o alte
|
|
|
Post by Bunny Paranoid on Jan 12, 2006 2:05:44 GMT 3
Deci, ca, sa, zic, asa, Schizofrenicul, are, dreptate, cu, tot, ce, ziceti, ea, acolo. Adevarul, e, ca, o munca, extenuanta, facuta, dupa, ani, grei, de, studiu, duce, inevitabil, si, irevocabil, la, imortalizarea, intamplarilor, din, trecut, mult, prea, afectatoare, de, afectiunea, afectarii. Dezamagirea, vine, impreuna, cu, schimbatoarele, ideeai, care, are, decat, o, singura, tinta, si, anume, lasarea, tineretului, sa, se, afirme, pentru, ca, nui asa, paranoicii, isi, doresc, sa, indeplineasca, in viata, ce, ei, nau, reusit. Schizofrenicul, a, pus, si caciulita, pe, a ^pentru, ca, punctul, pe, i, lau, pus, alti, cu, ceva, timp, inainte. O, sfatuiesc, pe, Schizofrenicul, sa, nu, mai, puna, apostrof, in, loc, de, cratima, pentru, ca, nu, inteleg, cum, are, tupeul, sa, respire, dupa, asemenea, eroare, de, gresala, in continoare, nu, inteleg. Nu, mai, fi, dezamagita, ca, ei, sunt, dezamagiti, pentru, ca, tot, dezamagiti, o, sa, ramana, si, dupa, shalu, asta.
|
|
|
Post by menytta on Jan 12, 2006 2:24:26 GMT 3
bafta echipei cripta, ca are nevoie echipa care si ea are ceva ce n-are nici o alte No, zorzonel venishi din concediul bine-venit dinainte de concurs?..macar te-ai hodinit? ;D P.s. Ma doare in cot de corectiile voastre ortografice..scriu cand am chef.
|
|
Roni-Lya-DA-GZ
#TriviaShelter
We ride together, we die together !
|
Post by Roni-Lya-DA-GZ on Jan 12, 2006 2:26:15 GMT 3
bafta echipei cripta, ca are nevoie echipa care si ea are ceva ce n-are nici o alte No, zorzonel venishi din concediul bine-venit dinainte de concurs?..macar te-ai hodinit? ;D P.s. Ma doare in cot de corectiile voastre ortografice..scriu cand am chef. Poftim? Ce treaba am eu cu ce s`a zis acolo ? Esti nebuna si tu.. Zorzo
|
|
|
Post by schizofreniculpenibil on Jan 12, 2006 2:28:08 GMT 3
menytta ve-de dublu:(
|
|
|
Post by schizofreniculpenibil on Jan 12, 2006 2:28:59 GMT 3
paranoia e in floare.. etc.. bunny miss you }{ unde esti
|
|
|
Post by menytta on Jan 12, 2006 2:39:54 GMT 3
schizo e alina, bunny e razvan! in fine, tot este doua peshte!
|
|
|
Post by schizofreniculpenibil on Jan 12, 2006 2:49:00 GMT 3
nu ar fi bine sa vorbesti de peste, in "situatia" ta in locul tau m-as abtine, sincer
|
|
|
Post by Bunny Paranoid on Jan 12, 2006 2:49:02 GMT 3
Aici, sunt, dragule, schizofrenic. Dar, nu, stiu, de, ce, menytta, imi, spune, razvan. Eu, sunt, doar, partea, multicolora, a, schizofrenicului. menytta, pot, sa, te, iubesc?
|
|
|
Post by schizofreniculpenibil on Jan 12, 2006 2:50:57 GMT 3
menytta, m-ai gande-stete, d-e ce echipa t-a, e uni-ca
|
|
|
Post by Bunny Paranoid on Jan 12, 2006 2:52:58 GMT 3
io, am, aflat, cu, tot, cu, paranteze, ne, lipite, de, ce
|
|
|
Post by menytta on Jan 12, 2006 2:55:33 GMT 3
sictir paranoici si schizofrenici fara nume:)
|
|