Roni-Lya-DA-GZ
#TriviaShelter
We ride together, we die together !
|
Post by Roni-Lya-DA-GZ on Jan 10, 2006 21:12:43 GMT 3
Wow pacone ai ajuns vedeta Sa fii rea ok? O sa profit de acest minunat for sa rad de faptul ca Cellabela nu-s capi de serie in timp ce echipe mult mai slabe (prin comparatie) ca Triviashelter sau Kanal sunt. Cam jenant. Anyway, sper sa fie fun duminica si-am un feeling c-o sa ne vedem din nou in finala. Bafta ol. o sa iti dau un raspuns obiectiv .. La inceputul chalului(dak erai prezent) s-a facut un calcul .. S-au luat punctajele de la chalul trecut pt fiecare jucator din fiecare echipa... TriviaMax a fost cap de serie prim ca actuala detinatoare a trofeului...TriviaShelter a fost locul 2 sau 3 , iar Kanal la fel nu mai tin minte ordinea...ei ... la Kanal il ai pe ElvenRoth(locul 1 .. ).. balexis(locul 11-12) , mantis(locu 20), kashmir(21) etc etc (a contat elfu enorm), guardian 11.. si tot asa .. TriviaShelter cu Zorzonel(locul 13 la chal cred) , sindicatu(locu 30-40 cu 2 meciuri jucate), sdd(locu 5-6), zgatie(locu 10-11), mihai21(locu 10 parca), dagyda(locu 40 cred nush), eu(mr_broody locul 36) .. Trivi`jr cu Biosx, Son, osamik, mikey(ti`am dat 4 exemple de top 10), semeseriasa ... etc etc Ei CellaBela avea la inceputul chalului(in seara aia!) asa.. aniujual si probabilu(23 si 17), peterpant(35), tomescu(undeva pe locu 40 cu 2 meciuri jucate), si alti 2 (vanessa si mihu1) cu locuri sub 50 ... iti repet..LA LOTUL INITIAL FIIND ASTA.. acum intelegi de ce nu e cap de serie? acum nu neg ca lotul s`a schimbat nitel..dar eu cred ca nici asa nu ar iesi:) .. cu tot cu eLpaCo .. Nu vreau sa iasa concluzie la inceput de chal ca shelter a fost avantajata..au fost desemnati capi de serie obiectiv..tragerea grupelor la fel de obiectiv... asa ca Fair play please .. e inceput de chal..si sper sa fie de bun augur pentru toata lumea..si sa fie distracite..am tlecut peste haos si toate astea..am tlecut peste certuri...depinde de noi, jucatorii, sa il facem o placere pentru toti.. brudi(cu capu in alchene si oxidari de alchene )
|
|
emineasca
#Rotrivia
Mandra Buburuzza
|
Post by emineasca on Jan 10, 2006 22:02:34 GMT 3
m-am uitat de curiozitate pe site-ul din 2005 de la chal, si am vazut ca sdd e pe 7, godofthunder pe 16, zgatie e pe 15, mishu e pe 11, dagyda e pe 52 . nu contest ca shelter e cap de serie, dar era comic vladu . plus ca la cellabela l-ai uitat pe fulgerul . poate voi nu prea il suportati, dar totusi a iesit pe locul 5 la chalul trecut
|
|
Roni-Lya-DA-GZ
#TriviaShelter
|
Post by Roni-Lya-DA-GZ on Jan 10, 2006 22:10:21 GMT 3
ma scuzi.. deci chiar scuza`ma nu am avut nici o intentia sa il sar pe fulgerul (era lider si fiind mai sus l`am sarit din greseala si neatentie) ... Sorana..eu vorbesc in nume personal..nu ma intereseaza cine pe cine nu suporta , frankly darling i don`t give a damn .. eh Uite...eu .. promit sa fac un calcul si dau rezultatul real ... dau copy paste la calcul foarte frumos .. stiu ca atunci s`a facut un calcul de 2 oameni..asa ca.... Repet..sa nu mai ia cineva vorbele mele ca vorbe ale echipei..eu am de multe ori pareri diferite .. asa ca:) vorbesc in numele meu ... mr_broody Acu ma duc sa fac calcule..nu dau eu prea mare importanta:) dar vreau sa vad de curiozitate calculele alea:) brudi
|
|
Ratonu
#Rotrivia
Leader
|
Post by Ratonu on Jan 10, 2006 22:17:08 GMT 3
De la alchene se trage (d-zeii lor de alchene!)
|
|
Roni-Lya-DA-GZ
#TriviaShelter
|
Post by Roni-Lya-DA-GZ on Jan 10, 2006 22:21:31 GMT 3
Ok...am facut un calcul dak vreti sa`l verificati va dau punctajele sau luati fiecare jucator si vedeti care si cum sunt:) TriviaShelter: 19522 CellaBela(inainte de eLpaCo) : 14950 CellaBela(dupa eLpaCo) : 18526 Pardon Sorana am inteles din postul tau ca nu crezi statutul de cap de serie a shelterului(recunosc sunt obosit).. dar am vrut sa clarific.. suntem capi de serie pt ca asa a vrut punctajul- de la chalul trecut.. nu inseamna asta ca cellabela e o outsidera...are jucatori buni si pot face o figura foarte frumoasa(ca sa fiu sincer am pariat cu cineva ca finala va fi cella-kanal.. ) .. deci ... cellabela e in grupa cu maxu.. maxu nu mai are jucatorii de la chalul trecut.. dar cella e favorita:) asa ca.. nu vad rostul statutului de cap de serie.. No asta e.. of si cat am vrut sa nu ma mai bag in discutii pe forum .. si nu pot.. sa ma scuzati pt "patima" cu care spun toate astea..dar nu vreau sa dau un raspuns evaziv .. am vrut sa arat clar.. no .. gata .. noapte buna all & pup sorana:) brudi
|
|
Roni-Lya-DA-GZ
#TriviaShelter
|
Post by Roni-Lya-DA-GZ on Jan 10, 2006 22:22:09 GMT 3
De la alchene se trage (d-zeii lor de alchene!) SUBSCRIU SUBSCRIU =)) P.S.: nu pot sa nu ma amuz si eu cand vad cum am facut punctajul cella..inainte de eLpaCo..dupa eLpaCo .. zici ca ie hristos .. in fine:) nu a fost o ironie la adresa ei doar ca acu imi dau seama ce am scris brud
|
|
Roni-Lya-DA-GZ
#TriviaShelter
|
Post by Roni-Lya-DA-GZ on Jan 11, 2006 0:09:13 GMT 3
TriviaShelter a fost desemnata cap de serie, in momentul in care Marius ( sindicatu ) nu era cooptat in team. Asta ca o prima precizare ( si mica ) A doua precizare: in momentul in care Shelter e cap de serie fara sindicatu si mai apoi el da !join, sa se trezeasca jucatori mult mai slabi cotati, sa ne conteste valoarea.... mi se pare invidie, lipsa de bun simt, lipsa de fair-play ( asta ca sa nu zic imbecilitate si idiotentie.. dar nu zic ;D ). Ce s`o mai macanim atat.. hai ca renunt la politete si subtilitate. Nea Toma.. tu ejti mult prea stresat de faptu` ca satinee m`a urmat pe mine si teamu` meu. Iti aduci aminte cum sareai pe scaun cand ai aflat unde joaca Andra? Buuuuuuuuuuuun. Io acu` stiu ca sindicatu a fost sub top 30 dar.. hai sa fim putin normali la cap si sa recunoastem ca daca el juca atunci meci de meci era pe putin locul 2. Oricine contesta lucrul asta....... En fine ca sa lamurim putin problema " Cellabela e mai buna ca Shelter sau Kanal " .... o sa vorbesc putin pentru kanal, intai, pentru ca nu stiu ce jucator de la Cellabela e mai bun ca Elful ( si aici nu vorbesc de challul trecut ). Mai sunt balexis, mantis, guardiangel care nu sunt cu absolut nimic mai slabi decat vestitii jucatori de pe vestitul canal Cellabela. Dar de ce sa n`o luam mai practic si mai concret ? Nici un jucator de la Cellabela nu are viteza lui mihai21, lui guardian sau a lui Elven. Nici un jucator de la Cellabela nu are cultura generala sau cunostintele satineei , lui sdd, lui sindicatu ( shelter, pe de o parte ) sau a lui Elven ori balexis ( kanal, pe de alta parte ). Ca sa fiu putin sincer, nu imi face mare placere sa sar pentru #kanal dar.. cand se spun tampenii despre ei, ceva nu ma lasa sa mint si sa dau in ei doar de dragul de a face atmosfera. Poate ca am avut unele dispute cu ei, poate ca ne`am tarat in namol dar....hai sa fim seriosi. Sa spui ca Cellabela e mai buna ca kanal ( e cacofonie? daca da, iertati`ma ;D ), in momentul in care cel mai bun jucator de la chalul trecut face parte din echipa lor ( elf ) sau cand unul din cei mai rapizi este la ei ( guardian ), este doar un alt exemplu despre, nu numai viata, ci si caracterul unor oameni, considerati pana nu demult drept: zeii triviei. Demonstratia despre shelter, nu o face doar punctajul per total, ci si valoarea unor jucatori, aratata in timp. Nici nu stiu de ce ma agit acum si imi pierd timpul liber ( scurt de altfel ) cu niste oameni pentru care cuvintele " obiectivitate ", " bun simt ", sau " valoare " sunt niste necunoscute. Presimt inca de acum zeci de posturi ironice la adresa mea si eventuale jigniri ieftine ( ca de altfel fiecare afirmatie din coclaul parial max-cellabela ). Puteti spune absolut orice vreti si orice poftiti, dragi concetateni ;D dar faptul ca sunteti imbecili, nu o pot nega si, oricine are simtul orientarii in timp si spatiu, spune asta. Eu n`am mai postat nicaieri de zile bune si nici pe trivia n`am mai dat pentru ca, atunci cand am avut timp, am preferat sa ma abtin. Insa nu pot ramane indiferent, chiar daca fara scop ( un om cu o mentalitate esuata.. eu n`am ce schimba ), la anumite calomnii aruncate in aer din lipsa de activitate sau din lipsa de bagare in seama. Ma opresc aici cu acest post, ( care nu va avea ca efect decat 3 ironii ieftine si 4 jigniri ) dar nu inainte de imi cere scuze echipei pentru lipsa mea si pentru o eventuala lipsa chiar si de la chall. Spun asta aici, pentru ca acum am timp sa butonez putin. Zorzo P.S. : One more thing.. in momentul in care un jucator de trivia, accepta cu placere sa joace pe canalul #cellabela, e din start mai jos ca oricine altcineva ( cititi la perle ca sa va lamuriti ). P.P.S. : Am vorbit doar de trivia, ma astept sa ramanem pe taramul asta. P.P.P.S : Ma astept si sa ramanem pe un taram unde argumentele logice sunt la inaltime. P.P.P.P.S : zdranga zdranga va urma ( stiu c`am folosit propozitii si fraze redundante dar.. am experienta cu unele personaje ca pricep mai greu )
|
|
|
Post by relativ on Jan 11, 2006 4:26:21 GMT 3
trivia nu inseama cultura!
|
|
Roni-Lya-DA-GZ
#TriviaShelter
|
Post by Roni-Lya-DA-GZ on Jan 11, 2006 8:06:33 GMT 3
Normal ca nu inseamna pe anumite seturi de intrebari, depinde de set, dar la chal n-avem de unde sa stim de care sunt decat fiecare in jur de 1000 iar eu te asigur ca de pe shelter nu sunt in nici un caz aberatii.
|
|
|
Post by OldSchool on Jan 11, 2006 12:35:40 GMT 3
Acum, eu recunosc c-am postat pentru ca eram plictisit la serviciu si am pus un pariu cu cineva c-or sa apara cel putin 5 replyuri de la triviashelter inainte de sfarsitul zilei si 0 de la kanal (ceea ce nu inseamna ca nu-i adevarat ce ziceam) dar, pentru ca tot mi s-au dat 2 raspunsuri serioase: mr_broody: Tx pentru explicatii. Incep sa cred ca tu, ca si Mihaita, nu sunteti copii rai, doar nu va pricepeti sa va alegeti prietenii (virtuali). @zorzonel: 1. Eu si Andra ne alintam de fapt cu jet. Nu te baga intre doua fiinte tandre. 2. io acu` stiu ca sindicatu a fost sub top 30 dar.. hai sa fim putin normali la cap si sa recunoastem ca daca el juca atunci meci de meci era pe putin locul 2. Oricine contesta lucrul asta....... In lipsa de ceva mai concret, te cred pe cuvant, ce sa fac. Btw, cine e sindicatu? 3. Eu n-o sa ma obosesc sa demonstrez ce echipa e mai buna. Cine stie sa citeasca un lot stie, cine nu... nu. O sa vedeti in meci, daca va intalniti, cum sta treaba. Hint: cel mai bun jucator al vostru, Andra, a facut, la chalul trecut, o medie mai mica de puncte pe meci ca avalansha, elpaco sau Aniujual. 4. Ti-e frica de insulte ieftine dar cum vezi eu nu insult pe nimeni, in timp ce postul tau e plin de ele, chiar si la adresa propriilor coechipieri (Mihaita joaca pe Cellabela). Hotului de hot i-e frica, nu:)? 5. Pentru ca am vazut ca-ti place sa-i corectezi pe altii, ortografic si gramatical, sunt sigur ca apreciezi ce-o sa fac acum eu cu tine (e haios ca ai tupeul sa faci misto de altii): lui sindicatu ( shelter, pe de o parte ) sau a lui Elven ori balexis ( kanal, pe de alta parte ). Parantezele se pun lipite de primul si ultimul cuvant continut, nu se lasa spatiu; aplica regula asta si pentru celelalte paranteze, sunt destul de multe si toate gresite. este doar un alt exemplu despre, nu numai viata, ci si caracterul unor oameni, considerati pana nu demult drept: zeii triviei. Hopa, ai un semn de doua puncte unde n-are ce cauta, iar formularea e gresita. Varianta corecta: "este doar un alt exemplu, nu numai despre viata, ci si despre caracterul unor oameni considerati pana nu demult drept zeii triviei". Much better. dar faptul ca sunteti imbecili, nu o pot nega si, oricine are simtul orientarii in timp si spatiu, spune asta. Nasol, dezacord gramatical. "Faptul" e de gen masculin, foloseste "nu il pot nega". Ai trei virgule in plus: una dupa "nu", una dupa "si", una dupa "spatiu". Toate, adica. Ar mai fi ghilimele puse aiurea ca si parantezele si alte exemple de folosire "abila" a virgulelor si celor trei puncte (dots dots alea de care faci misto, se folosesc cate 3, nu cate 2, nu cate 5), dar m-am plictisit. Nu e nevoie sa-mi multumesti. Succese. PS: E probabil singura oara cand catadicsesc sa-ti raspund asa ca pretuieste momentul. Grija mare insa cu sangele urcat la cap, tensiunea, fibrilatiile, depresiile si "scarba" provocate de ce citesti pe-aici etc. Nu uita: Prozac rules! Off topic: baleeexis!!! Te-a facut zorzo kult ma! How do you feel now baby?
|
|
Roni-Lya-DA-GZ
#TriviaShelter
|
Post by Roni-Lya-DA-GZ on Jan 11, 2006 15:00:04 GMT 3
Ce vrei tu sa demonstrezi acolo toma ca eu tot n-am inteles. Oricum poate si acum esti la servici si nu ai ce face. N-ai avut ce face altceva decat sa pui paie pe foc. Eu zic sa asteptam sa treaca timpul, el va decide asta. Nici eu , nici Broody , nici Zorzonel nici tu. Hai ca am si eu dreptate macar o singura data ... ce rau imi pare ca am dreptate. Makaveli
|
|
Roni-Lya-DA-GZ
#TriviaShelter
|
Post by Roni-Lya-DA-GZ on Jan 11, 2006 15:01:49 GMT 3
You'll see )
|
|
Roni-Lya-DA-GZ
#TriviaShelter
|
Post by Roni-Lya-DA-GZ on Jan 11, 2006 17:28:29 GMT 3
O singura remarca am sa fac .. Spuneai(doriath) ca Andra-zgatie-satinee a facut un punctaj mai slab decat altii la chalul trecut. Sunt de acord, dar acum situatia va fi un pic schimbata. Si pentru mine si pentru tine si pentru toti. Chalul trecut a avut app. 5000 intrebari in schimb chalul asta are peste 10000 intrebari noi. Nu stiu daca isi dau seama toti de chestia asta, dar va conta enorm si va intoarce clasamentele pe dos. Pentru ca nu imi va merge nici mie cu culori si alte intrebari de fast fara rost si nici celor de pe cellabela cu intrebarile de acolo invatate pe de rost si nici altor canale si jucatori de genu asta. Doar atat am avut de spus....
Si spuneai(tot doriath) ca numele arata clar diferenta de valoare dintre echipe. Pe ce ne bazam cand spunem asta? Si eu sustineam aceeasi chestie acum ceva timp, dar mi-am dat seama ca numele nu mai conteaza pentru ca stii ce e in spatele acelor nickuri? Jucatori care au ore si ore state pe niste intrebari in general invatate pe de rost si care si-au creat niste automatisme(nu folosesc cuvantul ca o remarca negativa) pe anumite seturi de intrebari. Stim cu totii ca la chalul acesta vor fi intrebari 50 % noi &reformulate deci va fi diferit.. sper:)
brudi(cu capu la Ultima nuapte de dragoste, intaia nuapte de razboi&teza la romana:()
|
|
Roni-Lya-DA-GZ
#TriviaShelter
|
Post by Roni-Lya-DA-GZ on Jan 11, 2006 18:57:03 GMT 3
Tomita se vede incoltit si incepe sa danseze tango, chiar aici, in epicentrul triviei. Tagadam tagadam. Din moment ce tu nu ai spus " Doamna Andra ", nu are sens sa te lamuresc. Ai grija totusi pe cine mai crezi tandru pentru ca reciproca nu se aplica sindicatu este unul din cei mai buni jucatori de trivia. Un jucator care prin vara era cu 50 de clase peste tine, desi juca doar de un an. Clar? De ce ne ghidam dupa challul trecut? Din pacate, te faultezi singur. Criticand kanal ( care a dat locul 1 la challul trecut ) si spunand acum treaba asta, tocmai ai dovedit cum ai fumat 15 tigari de nervi inainte de a posta. Stii cum e treaba aia cu.. e cel mai bun fotbalist dar nu e cel mai bun aparator. Te contrazici singur de la post la post. Saaaaaaaaaaaaaaaau tie iti scrie cineva posturile? Puneti mintea la contributie sa iasa MaxBella si dupa aia uiti ce`ai zis =)) haha CUL ! Nene Toma bea o apa minerala. Dar nu de`aia ieftina ca face rau la burta. Nu imi e frica de insulte. Se pare ca nu prea stii semnificatia cuvantului " frica ". Hai sa te lamuresc cu definitia exacta. Stare de adâncă nelinişte şi tulburare, provocată de un pericol real sau imaginar; lipsă de curaj, teamă,înfricoşare. Noah esti scuzat ca trebuia sa fii si tu DUR =)). Pe viitor te rog sa te mai gandesti cu amicii tai la raspuns si sa nu mai utilizezi procedeul asta de`a da sens unor cuvinte, pentru a parea ironic. Mai citeste ce am scris eu acolo si poate te lamuresti de ce`am spus aici ce`am spus Mihai joaca pe Cellabela pentru a va enerva pe voi ( a se vedea tomescu ) si pentru a mai furniza cu copy-paste niste perle si replici ca deh.. intrebarile noastre fiind foarte culte si grele, trebuie sa implementam si caterinca. Canti ugagiaga cand postezi? ;D Sa iti explic de ce scriu asta? Hmmmmmmm sa`i explic sa nu`i explic..sa`i explic sa nu`i explic... mai bine nu ca daca o sa zic " asta nu`i dovada de lipsa de cunostinte in materie de gramatica " o sa mai bea 3 la dorna. Anyway, daca o sa te uiti la ora, o sa iti dai seama de oboseala mea. Daca te uiti la sfarsitul postului, o sa`ti dai seama ca mi`am dat seama ca altii o sa`si dea seama daca am scris ceva aiurea si, dandu`mi seama, mi`am cerut scuze din start. Am uitat sa scriu si " scuze pentru o eventuala incoerenta " desi eu credeam ca am scris... en fine =)) Ca nu se desparte litera de paranteza, ca apar nuj cate puncte, este irelevant. Cum am spus si mai sus, stiam inca de aseara ca precizia ma parasise pentru orele alea. Stai calm ca am o gramatica foarte buna. E greu totusi sa tii minte ce ai scris cu 2 secunde inainte dupa ce ai avut o zi epuizanta, dupa ce viata adevarata tinde sa fie din ce in ce mai dificila si dupa ce reusesti sa prinzi 3 ore de somn pe zi. Sunt lucruri despre care tu n`ai habar, sunt lucruri care te depasesc, sunt lucruri care iti vor ramane o necunoscuta. Daca tu m`ai criticat gramatical ( desi vorbeam de cu totul altceva dar deh.. ) as putea si eu sa`ti critic viata si sa incep sa zbier cum esti un misogin convins, pentru ca toata viata ai fost respins. As putea si eu sa clarific faza cu " tandru " dar ma abtin. Deja te`am bagat prea mult in seama. Ai luat`o si tu ca aniujual. Kill nu e kill ca`i la persoana a treia, literele se lipesc de paranteze si alte aberatii IN LIPSA DE RASPUNS CONCRET. Toate aceste corectii va asigur ca`s indreptate catre persoane net superioare voua ( din acest punct de vedere ). Deschizi un subiect, termina`l. Desi stiu ca`i imposibil sa faci asa, nu mai abera si incearca sa ramai la discutia initiala. Ca sa inchei subiectul " gramatica ", imi cer scuze pentru oboseala si pentru faptul ca am o viata. N`am vrut :-< Si uite asa esti " just another stupid " care ne`a iesit in cale. Altul care atribuie trairile lui, altora. Altul care se stie cu musca pe caciula si se da de gol . Tu ar trebui sa sari in sus de bucurie ca unii de pe #triviashelter inca te mai baga in seama ( stii bine cine nu te mai baga in seama haha =)) ) .Noah, eu te iubesc Tomita ca.. datorita celor ca tine sunt mandru ca sunt ce sunt si sunt cine sunt. DANKE ! Imi spusese mie Alina ca nu trebuia sa ma chinui sa incerc sa port un dialog cu unii dar n`am ascultat`o. Imi mai spusese, dupa penibilitatea cu aniujual, ca nu se merita si mai bine economisesc timpul, odihnindu`ma. Oare de ce n`am ascultat`o? Oare de ce nu am ascultat`o si pe Andra cand mi`a spus ceva asemanator dar despre alta persoana ( nu zic care ). Devierea face deviere. E ca`n povestea cu cuiu ;D Sanatate doriath si .. sa`ti urez la multi ani? Zorzo
|
|
|
Post by Jonny_RIP on Jan 11, 2006 23:05:42 GMT 3
Eu zic sa va ecumeniciti toti
|
|