|
Post by painkiller on Nov 5, 2005 16:26:11 GMT 3
Si totusi cum sa ma abtin cand vad o persoana de varsta mamei ca scrie " in continoare " ........ n`am cum ! ;D
|
|
|
Post by painkiller on Nov 5, 2005 16:26:57 GMT 3
Desi daca stau bine sa ma uit ( e un chin ) rectific. Era bunicii mai sus..
|
|
|
Post by Fr0z3nas|c3 on Nov 5, 2005 17:00:45 GMT 3
Daca se inventeaza medicamente contra "agramaticalitatilor", cumpar cateva baxuri si le donez celor care au cea mai mare nevoie de ele. Ii rog frumos sa se inscrie din timp pe lista, adica sa posteze cat ii tine netul.
|
|
|
Post by painkiller on Nov 7, 2005 7:55:12 GMT 3
Cer ajutorul in aceasta ora disperata. Pune Menytta animalele pe noi. Ce ne facem fratilor ? Va asteptati la un asemena atac surprinzator ? Ce parere aveti de momentul ales pentru atac ? Ciorba s`a fiert ? Nu s`a fiert ? Va pun aceste intrebari pentru ca Menytta este ca un dragon batran si viclean, care isi construieste fiecare tactica foarte migalos si care atunci cand se va inalta deasupra undernetului cu solzii ei intelepti in bataia soarelui, nimeni si nimic nu va mai avea scapare. Soarele celor depe shelter va fi inghitit ca de o ... bla bla m`am plictisit sa aberez de proasta aia.
|
|
|
Post by pisicutul on Nov 7, 2005 14:22:31 GMT 3
Salutare celor de la TriviaShelter
|
|
|
Post by painkiller on Nov 7, 2005 14:38:40 GMT 3
re
|
|
|
Post by d4ng3rz0n3 on Nov 8, 2005 1:19:21 GMT 3
Faceti voodoo ca sa va aparatzi de dragon ;D. Gasiti voi vreo scapare .
|
|
Roni-Lya-DA-GZ
#TriviaShelter
We ride together, we die together !
|
Post by Roni-Lya-DA-GZ on Nov 8, 2005 10:17:35 GMT 3
ce voodooo ma ... pana facem noi vodoo aia e cu animalele pe noi
|
|
|
Post by d4ng3rz0n3 on Nov 8, 2005 20:49:55 GMT 3
CristianoRonaldo, va inarmati cu botnitze, biciuri, sulitze, cangi, harpoane si va puneti armura de elf din varful frezei pana in talpi. Nu se poate sa nu faceti fatza la cateva animalutze dezorientate.
|
|
slick
#TriviaShelter
|
Post by slick on Nov 8, 2005 20:52:22 GMT 3
bai da nu am mai postat de mult.... si ma gadeam sa scriu asa oleak dupa ce am terminat de scris tema la mate ;D ....adica copiat... ;D ... ca tot veni vorba...scriu nene scriu! ... de ce ? ..suntem singuru liceu care face ore din judetu` bacau ....cam aiurea da na..ne`au dat si la televizor ... ;D asta ie spiritu` !!
|
|
|
Post by d4ng3rz0n3 on Nov 8, 2005 20:54:13 GMT 3
Bafta liceanule! Uite asa se fac oamenii mai destepti. Ca spargatori de greva. Luati avans in fata celorlalti si ii rupeti la bac .
|
|
slick
#TriviaShelter
|
Post by slick on Nov 8, 2005 21:12:37 GMT 3
) pai eu nu prea eram cu scoala...vroiam si eu greva da nah...profesorii comunisti ;D
|
|
|
Post by painkiller on Nov 8, 2005 22:41:34 GMT 3
Echipa Shelter se definitiveaza in ceasul al 12`lea. Din fericire ni s`a alaturat un jucator despre care eu spuneam acum cateva luni ca e printre cei mai completi ( daca nu cel mai ) si anume absolutor ( sindicatu ). Cu el ne intregim legiunea. El o sa`l inlocuiasca pe mr_broody care a decis sa nu participe la chal. A considerat ca cel mai bun aport pe care`l poate aduce echipei, e sa faca galerie. E parerea lui si o respect ( desi am incercat sa`si aminteasca anumite lucruri si initial nu i`am respectat decizia . Echipa Shelter definitiva si mai ales irevocabila este: Leader : Zorzonel zgatie ; sdd ; absolutor ; SouljaLikeMe ; fr0z3nasic3 ; Dagyda ; ^Rebellion^ ; Yoda_Master ; C_R0nald0^ ; Orhe ; Insane ; ^WhiteShark^ ; Slick ; c0venantP.S. : Din postul asta extrageti echipa pentru prima pagina. Daca vreti sa stergeti ceva, stergeti ce`am scris eu ingrosat. Dar nu tot postul ca last time. Clar ?
|
|
|
Post by painkiller on Nov 8, 2005 22:50:24 GMT 3
d4ng3rz0n3, zi`mi si mie cine trebuie sa se inarmeze acum ?
|
|
|
Post by d4ng3rz0n3 on Nov 8, 2005 22:55:49 GMT 3
Nu numai cei mai slabi se inarmeaza. Si cei mai sadici, care vor sa descopere noi modalitati de sacaire a animalelor. Sugestia privind apararea nu se referea la iscusinta lor in ale triviei, ci la atacurile lor verbale agramate furibunde.
|
|