|
Post by painkiller on Nov 3, 2005 1:16:59 GMT 3
La chall daca pica una pe meci suntem fericiti. 100 din fotbal raportat la 11-12-13 mii de intrebari. Calculeaza si vezi ce sanse sunt ca noi sa vedem o intrebare din fotbal la chal.
|
|
Roni-Lya-DA-GZ
#TriviaShelter
We ride together, we die together !
|
Post by Roni-Lya-DA-GZ on Nov 3, 2005 20:28:20 GMT 3
fuarte mici clar ;D
|
|
|
Post by Fr0z3nas|c3 on Nov 3, 2005 22:33:50 GMT 3
Nu ma apuc sa calculez probabilitati. Vreau sa cada 100% intrebari la care sa stiu raspunsul ;D , indiferent de domeniu. Si sa speram ca nu apar tampenii de genul: cati ani are soarecele care a fost mancat de pisica pe care a fugarit-o cainele lui Mutu (no offence cu nr. de tel. de la Chelsea).
|
|
|
Post by painkiller on Nov 3, 2005 22:58:39 GMT 3
))))
|
|
|
Post by Fr0z3nas|c3 on Nov 3, 2005 23:14:35 GMT 3
Shefu', nu te supara ca ma iau si eu de "karma" ta, dar daca tu ai 7 vieti (ceva mai putin decat o pisica in deplinatatea facultatilor soriceshti), nu te oferi sa dai din ele celor 7 pitici din echipa in cazuri extreme? A... si am voie sa-ti spun "Tomcat" sau imi iau kick+ban pe viatza? ;D
|
|
|
Post by painkiller on Nov 4, 2005 0:24:05 GMT 3
Si eu care tocmai iti urcasem karma la 1.. eu am votat.. ce oameni haini. Mojicie fara margini ;D .. pe cine nu lasi sa moara nu te lasi sa traiesti. Si Zorzonel will be just fine ;D
|
|
|
Post by Fr0z3nas|c3 on Nov 4, 2005 0:31:20 GMT 3
Hai Razvane ca nu a fost un atac la persoana. Numai ca mi-au fugit cuvintele inaintea ideilor. Asa se intampla daca joc prea mult trivie ;D Promit ca ma las, imediat dupa chal, ca sa am timp sa citesc forumul. Cu siguranta va fi o avalansa de post-uri. In sfarsit am inteles si ce e cu karma asta... Shelterul ar trebui sa aiba o aura de ingeras deasupra numelui Sa nu comenteze nimeni dupa chal ca "le-am tras-o" ;D
|
|
|
Post by painkiller on Nov 4, 2005 19:30:11 GMT 3
Asa frozen.. unde ramasesem ? Ah da. Ce zici, o sa fim oameni veseli la sfarsitu chalului? ;D
|
|
|
Post by Fr0z3nas|c3 on Nov 4, 2005 19:37:33 GMT 3
100% vom fi foarte veseli. Si asta nu pe motiv ca ne-am adunat la o cisterna de vodka. Motivul de bucurie il va constitui pentru unii victoria, pentru altii faptul ca s-au clasat bine sau ca le-au dat o lectie laudarosilor. Personal apreciez ca suntem o echipa unita (cel putin asa imi place mie sa cred) si ma va bucura simpla participare in conditii de fair-play. Nu conteaza cine castiga, ci spiritul de echipa si calitatea jocului. Deja "vad" voci entuziasmate de ideea unui chal intr-o formula corecta, impartiala.
|
|
|
Post by Fr0z3nas|c3 on Nov 4, 2005 19:48:59 GMT 3
Mi-ai furat cuvintele de pe limba . N-am zis ca vesel ar fi sinonim cu nebun, drogat sau altele, in sens ofensator. Care era ideea de fapt ?
|
|
|
Post by painkiller on Nov 5, 2005 4:26:08 GMT 3
Nu era nici o idee. Era vorba de draqgol.. dar cum nu mai pomenim mortii acum.. drop dead Suntem o echipa si asta stiu sigur. Ca mai zice pe ici colo cate ceva Roni.. e doar entuziasmul specific varstei si dorinta de victorie . Nu e singurul de altfel... daaaaar.. e o echipa cum nu`s altele hehe ;D Anyway.. ai zis ceva de chal in formula corecta.. impartiala etc. Pai eram noi acuzati ca il facem pe Orhe sa nu fie impartial. Faza cu fuziunile canalelor cum sa o numesc? Ca aia e cea mai importanta decizie a campionatului astuia si nu`i deloc in avantajul nostru( asta ca sa`mi vars ofu iar ). Anyway shelter se poate bate cu oricine. Inclusiv cu selectionate ale undernetului.. ca daca trecuta
|
|
Roni-Lya-DA-GZ
#TriviaShelter
We ride together, we die together !
|
Post by Roni-Lya-DA-GZ on Nov 5, 2005 11:19:20 GMT 3
Ce dragut ie painkiller asta }{ :DDD varsta asta a mea
|
|
|
Post by Fr0z3nas|c3 on Nov 5, 2005 15:32:26 GMT 3
Pai sa stiti ca asa e! Nu ne e frica de nimeni! Toate post-urile astea arata ca suntem echipa cu cel mai mare curaj dintre toate. Avem curaj sa ne batem cu oricine si sa comentam dechis ceea ce nu ne convine. Spre deosebire de altii care se leaga de amanunte insignifiante, cum ar fi numarul de posturi, locul pentru dat cu capul pe care il cauta cineva ;D. Sa speram ca l-a gasit .
|
|
|
Post by Fr0z3nas|c3 on Nov 5, 2005 16:23:55 GMT 3
Shefu', iar te-ai luat de aia mici, amarati si necajiti, care si-au fugarit oamenii fara sa vrea. Lasa-i sa traiasca. Parca vad ca iar se retrag si castigam prin abandon. N-ar fi nici o satisfactie dupa aceea.
|
|
|
Post by painkiller on Nov 5, 2005 16:25:38 GMT 3
Da, ai dreptate.
|
|