|
Post by nastyreputation on Dec 4, 2005 1:33:39 GMT 3
Table of the finest wood ..mankind has ever seen si apara Reeeeeeeeeeina
|
|
|
Post by dagyda on Dec 4, 2005 1:34:11 GMT 3
round table adica si +n la poit.. again.. in ordinea importantei & cheers again
|
|
|
Post by shelter kill on Dec 4, 2005 2:38:08 GMT 3
No2:Timpul ce trece judeca toate Si fapte si oameni si vorbe desarte nu imi plac mahalagioaicele asta ca sa folosesc un cuvant mai putin dur.. nu au ce cauta pe shelter. Am vrut sa arat ceea ce produceti voi pe celelalte canale!prin asta de fapt va faceti reclama proasta!nu sunteti cu nimic mai presus, aveti aceleasi reguli:nu va convine ceva, dati ban! P.S.despre Zorzonel ce sa mai spun ..uek..si putin imi pasa de "recoardele" tale, esti deja catalogat de multi. [/quote] Argumentare, argumentare, argumentare, argumentare, argumentare !!!!!!!!!!![/quote]nu ai fost niciodata capabil sa-ti argumentezi jignirile aduse.
|
|
|
Post by dagyda on Dec 4, 2005 2:50:43 GMT 3
Menytta, stai sa imi opresc hohotele de ras... nu am idee ce ai vrut tu sa arati oricum nu ai reusit sa demonstrezi decat ca esti o mahalagioaica. nu ma crezi? ia citeste-ti toate posturile de pe forumul asta (alea iti vor servi si ca argumente.. alea cerute mai sus ). Reclama Proasta cu p mare ti-ai facut.. si vad ca perseverezi.. pentru mine e distractiv sa te urmaresc, si asa nu am tv P.S.: greu cu [/quote] ala ) pls da un modify ca arata uek.. mey Menytta mey ))))
|
|
|
Post by dagyda on Dec 4, 2005 2:58:47 GMT 3
cat cu banul.. poti sa condamni o fetita pentru ca face curatenie?
|
|
|
Post by nastyreputation on Dec 4, 2005 3:18:12 GMT 3
E tampita. Stai sa caut ARGUMENTARILE PENTRU JIGNIRI.
|
|
|
Post by nastyreputation on Dec 4, 2005 3:22:31 GMT 3
Bun menytta. Hai sa iti arat cat de imbecila esti
Argument pentru jignire partea 1
Post de la " ceva comic "
Ai inteles ? Nu ?
Nici acum ?
Stati sa mai caut sa continui partile. Alina iti sugerez sa repet daca vrei sa te inteleaga. Si da, SHELTER KILL ! Mai ai putin si dai coltu`
|
|
|
Post by dagyda on Dec 4, 2005 3:22:44 GMT 3
ok.. cred ca a vazut toata lumea cine e Menytta ) sa vedem acum si cine se crede observati si agramaticalitatea specifica "pachetului" ) P.S.: pune si tu 100 cu 100 la avatar sa ti se vada Vinea mai bine..
|
|
|
Post by dagyda on Dec 4, 2005 3:24:18 GMT 3
vrea sa pastreze postul cu numarul 69 pentru cineva special.. oh.. aceasta vampa ))
|
|
|
Post by nastyreputation on Dec 4, 2005 3:26:49 GMT 3
Hahaha hai ma la 200 de ani ?
|
|
|
Post by nastyreputation on Dec 4, 2005 3:27:50 GMT 3
Argumentare parte 2 Post de la moderarea lu Godzilla Capisci ? Ai citit ? Rad cu lacrimi !
|
|
|
Post by nastyreputation on Dec 4, 2005 3:30:33 GMT 3
Argumentare partea a 3`a
tot din categoria cu pricina
Astea da
Cred ca pun degeaba ca tot nu pricepi dar na.. e de datoria mea sa`ti destup creieru` ala mucegait.
Mai pun iar ca na..
Off Topic : Bai oare pricepe sau ma chinui deagaba ?
|
|
|
Post by menytta on Dec 4, 2005 3:31:34 GMT 3
Zorzonel:nu stiu care e ideea ta din quote-ul . Te-am intrebat unde am mintit si ce greseli gramaticale am facut!?
|
|
|
Post by nastyreputation on Dec 4, 2005 3:33:01 GMT 3
AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA ))))))) clar.. I REST MY CASE !
|
|
|
Post by nastyreputation on Dec 4, 2005 3:35:55 GMT 3
Ai de capu` si de zilele mele sunt pe jos =)) aaaaaaaaaa stai sa`mi sterg lacrimile .. asa Deci =)))))))))) .. adica fara deci =)))))) asa :
------
Cand ma opresc din ras iti raspund =))))))
|
|