|
Post by lya on Dec 3, 2005 22:41:00 GMT 3
si girusul cingular
|
|
|
Post by lya on Dec 3, 2005 22:42:46 GMT 3
p.s. cred ca menytta zice acum morti liu ;D
|
|
|
Post by nastyreputation on Dec 3, 2005 22:45:13 GMT 3
si gigantismu ala somatotrop care nu e gigantism somatotrop..
|
|
|
Post by nastyreputation on Dec 3, 2005 22:45:32 GMT 3
Cred ca s`ar potrivi mai bine cretinismu` gusogen =))
|
|
|
Post by lya on Dec 3, 2005 22:48:00 GMT 3
ah acum am vazut ca a plecat too much for that frozen parsniff
|
|
|
Post by lya on Dec 3, 2005 22:48:24 GMT 3
da... nu e gigantism somatotrop..
|
|
|
Post by nastyreputation on Dec 3, 2005 22:51:09 GMT 3
Bine Babes cum zici tu
|
|
|
Post by lya on Dec 3, 2005 22:54:30 GMT 3
hihihi
|
|
|
Post by lya on Dec 3, 2005 22:54:51 GMT 3
nu mai sunt dr. stein? :-<
|
|
|
Post by nastyreputation on Dec 3, 2005 22:55:30 GMT 3
Lazar
|
|
|
Post by lya on Dec 3, 2005 22:56:54 GMT 3
:">
|
|
|
Post by dagyda on Dec 4, 2005 0:18:48 GMT 3
Fiind pe #Triviashelter o sa incep cu un mare }}}}}}}}{{{{{{{ pt membri Iar acum sa trec la chestiile mai putin importante Pe Yanima (o fi partea luminoasa a Menyttei?) o cunosteam foarte putin si chiar parea de treaba. Menytta.. makes me sick si nu imi place sa spun asta, dar e o constatare. Plus ca imi place sa fiu directa, mai ales ca e mai usor asa cu unii oameni. Ban.. ce cuvant mare:) La sectiunea asta am de spus ca: - banurile pe care le am pe diverse canale (nu stiu daca si care sunt) nu au absolut nici o importanta; de ce? pentru ca sunt niste locuri in care nu vreau sa fiu. in alta ordine de idei, am sute de usere, deci as putea sa intru oriunde si oricand. dar nu ma pasioneaza:) ar fi chiar lipsit de sens si o irosire a timpului si energiei (sper sa intelegi si tu asta, Menytta) - nu dau ban in functie de caracter sau de neintelegerile/conflictele din trecut; ca dovada, raindrop si perfectxxl joaca/stau bine-mersi pe shelter - te faci ca nu stii de ce ai luat ban.. daca nu stiai m-ai fi intrebat imediat dupa ce ti l-am dat; dar cred ca pana si creierasul tau ar fi putut sa isi dea seama; si chiar am incredere ca a facut efortul asta:) anywayyyyyyyyyyyy nu o sa inteleg niciodata de ce insisti sa te faci de ras.. ne obligi si ma obligi sa iti arat si sa arat lumii cat de penibila si frustrata esti... dar cum nu pot sa refuz un nick cu suflet ca tine... here it is Ei uite hai sa iti spun.. daca nici dupa quote-ul asta nu intelegi.. nu imi plac mahalagioaicele asta ca sa folosesc un cuvant mai putin dur.. nu au ce cauta pe shelter. poate devii din nou yanima sau poate o sa ajungi sa ai macar jumatate din integritatea lui bar. greu.. eu iti doresc succes insa. Si in nici un caz nu-mi plac glumele nesarate.. i was not amused.. si prostii ii tolerez doar cand ma amuza Sincer Menytta.. m-ai dezgustat atat de mult (de cand citesc forumul dar azi a fost apogeul) incat nu vreau sa ne murdaresti shelterul. adapostul da:) tocmai de oameni ca tine ne adapostim .. cum sa te las eu inauntru? La sfarsit recunosc.. a fost pentru amuzamentul meu faza cu "scosul" banului, dar macar mi s-au confirmat banuielile
|
|
|
Post by And the story ends on Dec 4, 2005 1:27:11 GMT 3
Initial voiam sa fac un post lung, prin care, sa`mi argumentez ( a suta oara ) spusele mele in paginile astea. Voi da doar un quote de`al meu, un quote de pe la inceput. Acum.. recitind logul ala imi dau seama cat de mult te apasa faptul ca din februarie scrie acolo Mitzi.. Miti.. Pizdi.. ( sau cum s`o chema porcaria aia de robot de pe scripta ) Recordul absolut ii apartine lui FrankLampard. Da da ! Lu` FrankLampard, adica mie. Doare tare Menytta nu ? Doare rau.. logul spune totul. Pe de alta parte doare tare si ieri cand am intrat si cu 50 de oameni pe canal tot eu raspundeam. Doare tare sa vezi cum 100 de`ai tai nu fac cat unu de`al meu. Doare doare auuuuuuuuuuuuuuuuuuu ! Daaaaaaaaaaar nu doar mai tare ca prostia. Ca daca ar durea.. stii continuarea. Sau n`o stii ? ;D Din pacate si postul asta al meu o sa`l citesti si n`o sa intelegi nimic. N`o sa intelegi nimic din postul Alinei. Si, stiu de acum ce urmeaza sa spui. Si tu ca si multi altii, nu intelegi o chestie argumentata si nu intelegeti logica. Asa ca nu o sa incep acum sa spun " uite de ce aia aia aia " pentru ca nu vei intelege. N`o sa incep sa comentez pe marginea postului Alinei, pentru ca nu vei intelege. Ne`ai aratat asta de foarte foarte multe ori. In afara de a ne distra, tu nu faci altceva. Tu cu legiunea aia Sundew, corina_b, michele, anaire si altele de gen. Macar anaire era asa mai razboinica.. restu`s penibile. Doamna Carmen ( parca asa va numiti ) n`as vrea sa ajung la varsta dumneavoastra si sa gandesc asa. Mi`e foarte frica de gandul ca as putea, intr`o rea zi, sa fiu asa. Brrrrr Tot ce ati spus aici e doar un rahat de copie de caterinca. Va credeti noi ? Chiar nu observati ca pentru a putea face o gluma subtila la adresa cuiva, trebuie in primul rand sa argumentati spusele ? Argumentare, argumentare, argumentare, argumentare, argumentare !!!!!!!!!!! Pe de alta parte ati mintit . De asemenea, nu vreau sa ajung la 60 de ani un mincinos frustrat. Orice, dar nu mincinos. Nu nu nu nu nu ( :"> ) Ca sa inchei intr`un mod asemanator " discutiei " precedente, va spun ( pe baza logului ) ca la Chal in depresie o sa cazi tu cand n`o sa faci mai mult de 5 puncte. In depresie o sa cada canalul ala prin de mincinosi, ilegalisti si infractori ( hahaha ) cand o sa vada ca EU si cu echipa mea o sa trecem printre voi ( ) ca sabia lu` Obi-Wan in Darth Maul ) )
|
|
|
Post by nastyreputation on Dec 4, 2005 1:27:55 GMT 3
Eu mai sus
|
|
|
Post by dagyda on Dec 4, 2005 1:30:31 GMT 3
da.. mai aveam ceva de zis si incep iara in ordinea importantei: cheers :* round table si cheers reina Menytta, daca tu ai impresia ca eu nu am alta treaba decat sa citesc forumul din minut in minut sa vad ce imbecilitati (sper din tot sufletul sa nu-mi ceri explicatii pentru cuvantul asta, ca o sa vin iar cu quote-uri) mai debitezi tu, te inseli. Noi 2 eram in acelasi loc si in acelasi timp. Pe mirc. Sansele erau cu mult mult mai slabe sa iti primesti un raspuns aici decat acolo, si totusi nu m-ai intrebat. Ca si azi pe shelter, tu esti cea care cauta scandal.. tu arunci manusa.. tu esti iubitoarea si instiganta la "show".. si apoi tot tu te plangi.. tot tu nu faci fata... ce vrei de fapt??? aaaa si te rog frumos sa iti revizuiesti gramatica inainte sa te iei de altii. Si eu fac multe greseli ca mi-i lene sa recitesc dar macar NU ma iau de altii. Hope u get my poit. Nu ai absolut nici un drept. Cred ca suferi de prea mult timp liber. Or maybe you just need a life..
|
|