Roni-Lya-DA-GZ
#TriviaShelter
We ride together, we die together !
|
Post by Roni-Lya-DA-GZ on Apr 1, 2006 10:48:32 GMT 3
exact atitudinea care va face "simpatizati" si voi stiti prea bine chestia asta. sincer, nu inteleg de ce simtiti nevoia sa tipati in gura mare "ce jucatori buni de trivia suntem noi si ce echipa tare avem"... poate asa e, dar lasati-i pe altii sa aprecieze valoare voastra (lauda de sine nu miroase a bine sau cum era?). de ce jucatori precum son, bios, fulgerul, aniujual, johny_rip si ma opresc aici, pentru a da numai cateva exemple, nu vin si spun " ne cerem scuze ca suntem prea buni"? probabil o sa bagati una dintre replicile "celebre" : "dar ce, astia sunt jucatori de trivia?" (asta deoarece pentru voi si in special pentru zorzo, care se mandreste ca a facut echipa si chiar il felicit ca a reusit sa stranga jucatorii in formula asta, se pare ca principla conditie ce trebuie indeplinita pentru a fi jucator de trivia este sa faci parte din triviashelter). voi va vaitati ca va sare lumea in cap, dar in acelasi timp va place, pentru ca puteti demonstra tuturor ca sunteti o echipa atunci cand le dati peste nas celor care va sar in cap. eu imi cer scuze daca v-am deranjat cu ceva in cele spuse mai sus... pur si simplu este o constatare din afara. a... si inca un lucru: expresiile, proverbele si mai stiu eu ce alte minuni, nu sunt marca "shelter"... dak voi ati folosit un termen candva, nu inseamna ca altcineva nu cunoaste acel termen si l-a folosit pentru ca s-a inspirat din ce ati scris voi cu 1,2 sau 200 de pagini in urma. p.s. eu sunt disponibil sa ies oricand cu oricare dintre voi la o bere... sau unde vreti voi stim f bine ca atitudinea noastra nu ne va aduce simpatii, cu alte cuvinte nu lingusim ca sa fim placuti. normal ca daca ne place careva ne bucuram si e cu atat mai important cu cat nu se datoreaza vreunui artificiu. will we kiss someone's ass to be liked? never. e un lucru pe care il avem comun noi.. astia din shelter. in postul meu anterior (nu stiu daca balexis a citit forumul ca sa isi dea seama ca nu e decat un raspuns la niste acuze idioate aduse de anumite personaje) am zis ca vorbesc doar de cei din echipa mea, pt ca ceilalti.. are not my concern. adica nu ma priveste evolutia si calomnierea lor de catre invidiosi. son, bios, fulgerul, aniujual, johny_rip... am contestat eu sau altcineva valoarea lor? nu fac parte din shelter si nici nu stiu daca au fost facuti cu ou si cu otet pt faptul ca sunt buni. we do not talk :/ de ce-i asa absurd ca nu aduc vorba de ei? sau.. de ce ar trebui sa-mi var nasul in treburile altor echipe? e vorba de chestiuni interne, sper ca s-a inteles mai bine acum. sunt lucruri care nu se exclud intre ele doar pt ca presupui tu ca asa e. ar trebui sa stau cu mainile in san cand jucatori mediocri ii calomniaza pe cei din team-ul meu? ar trebui sa ma apuc sa vorbesc in numele lui son, bios, fulgerul, aniujual, johny_rip ? no and.. no. revino la ideea cu berea pls. AutumnLeaf
|
|
Roni-Lya-DA-GZ
#TriviaShelter
|
Post by Roni-Lya-DA-GZ on Apr 1, 2006 11:42:04 GMT 3
Chestia e ca nu m`am apucat din senin sa ma laud. Dimpotriva. Dupa meciul cu cripta, xteamnet, rotrivia si alte canale care ne "iubesc" la fel de multe ca si altele, am vorbit intr`un mod ok, despre ei, felicitandu`i pentru joc si pentru fair-play. Inclusiv pe menytta. De ce? Pentru ca nu s`a trezit sa ne conteste in vreun fel (vre-un pardon ) si ne`a felicitat. Atunci am felicitat si eu si am mers cu jocul mai departe. Situatia se schimba atunci cand un "cercopitec" (vorba unui coleg de`al meu), 19 posturi din 20, cauta acul in carul cu fan. Pe scurt.. cand un imbecil vine din senin si spune cum castigam noi si cat de varza suntem, da`mi voie sa ma laud cu performantele. Dar, ca de fiecare data (desi nu va intelege nimeni..nu pentru ca n`ar putea ci pentru ca n`ar vrea), daca nu suntem provocati si jigniti intr`o oarecare masura, atunci noi nu ne apucam sa urlam ce buni si destepti suntem. Nu ma credeti ? Cititi forumul......... Stii, dupa meciul cu xteamnet am fost criticat pentru ca am laudat echipa respectiva. Dupa meciul cu studentii am fost criticat ca am criticat echipa studentilor. Asa ca.. no comment. Cu "gica contra" n`ai ce alta varianta sa adopti . Asta e tot. GLZ
|
|
|
Post by vlad_riz on Apr 1, 2006 12:24:21 GMT 3
da si imi mentin parerea..nuj dc ai laudat echipa respectiva..ca nu v`a acuzat de nimic sau de ce?e cam aiurea..parerea mea! hac
|
|
|
Post by vlad_riz on Apr 1, 2006 12:24:39 GMT 3
echipa xteamnet desigur
|
|
Roni-Lya-DA-GZ
#TriviaShelter
|
Post by Roni-Lya-DA-GZ on Apr 1, 2006 12:35:22 GMT 3
Pentru ca am fost fair-play cu cineva care a fost fair-play cu mine. GLZ
|
|
Roni-Lya-DA-GZ
#TriviaShelter
|
Post by Roni-Lya-DA-GZ on Apr 1, 2006 12:40:30 GMT 3
A, si inca ceva -------- GLZ..
|
|
|
Post by vlad_riz on Apr 1, 2006 12:44:05 GMT 3
mda.trist
|
|
|
Post by mr_broody on Apr 2, 2006 8:47:55 GMT 3
Nu imi convine ca iar a abandonat tartanu` ala de Schumacher
|
|
Roni-Lya-DA-GZ
#TriviaShelter
|
Post by Roni-Lya-DA-GZ on Apr 2, 2006 16:56:32 GMT 3
mie nu`mi convine ca Iasu` a scos doar un egal la Dinamo GLZ
|
|
Roni-Lya-DA-GZ
#TriviaShelter
|
Post by Roni-Lya-DA-GZ on Apr 2, 2006 20:35:12 GMT 3
nu-mi convine faza cu mujer asasina am i or am i not? AutumnLeaf
|
|
Roni-Lya-DA-GZ
#TriviaShelter
|
Post by Roni-Lya-DA-GZ on Apr 2, 2006 20:37:49 GMT 3
nu-mi convin oamenii cu o singura gluma in program (vba hijei). what's enough it's enough guys.. mai schimbati placa.. you're not funny (hai sa zicem... +anymore) AutumnLeaf
|
|
Roni-Lya-DA-GZ
#TriviaShelter
|
Post by Roni-Lya-DA-GZ on Apr 3, 2006 19:15:05 GMT 3
nu esti singura asasina madre... ie toate muierile ca za sic asa Anyway, nu`mi convine ca am racit in ultimul hal. GLZ
|
|
|
Post by wowposter on Sept 8, 2008 14:53:25 GMT 3
|
|
|
Post by wowposter on Sept 11, 2008 9:54:30 GMT 3
|
|
|
Post by wowposter on Oct 29, 2008 11:14:35 GMT 3