|
Post by ArthurW on Mar 28, 2006 23:41:01 GMT 3
Pentru că tot suntem la neconvenit, mie nu îmi convine că mi-a pus Radu poza lui nenea Albert la avatar P.S. Şi nu îmi covine că mi-e lene să o modific
|
|
|
Post by vlad_riz on Mar 29, 2006 10:40:04 GMT 3
eu sunt liber oricand tu esti ala ocupat si incult ms
|
|
|
Post by vlad_riz on Mar 30, 2006 12:32:41 GMT 3
nu`mi convine ca n`am mai jucat trivia de o saptamana si deja nu mai stiu sa tastez
|
|
|
Post by vlad_riz on Mar 30, 2006 12:33:13 GMT 3
ceea ce`mi demonstreaza ca nu sunt bun deloc
|
|
|
Post by balexis on Mar 30, 2006 13:36:24 GMT 3
hai maine dimineata la un ping pong mai bine
|
|
|
Post by vlad_riz on Mar 30, 2006 19:52:56 GMT 3
ie ok asa
|
|
|
Post by vlad_riz on Mar 30, 2006 19:53:11 GMT 3
sa fii pe mirc sa vorbim ms
|
|
|
Post by vlad_riz on Mar 30, 2006 20:10:52 GMT 3
imi convine ca sunt in top10 la jucatori..dar on topic nu`mi convine ca la nr intrebari e total aiurea facut..nu prea inteleg nimic din el
|
|
Roni-Lya-DA-GZ
#TriviaShelter
We ride together, we die together !
|
Post by Roni-Lya-DA-GZ on Mar 30, 2006 20:13:14 GMT 3
ar fi trebuit facuta medie si acolo GLZ
|
|
|
Post by vlad_riz on Mar 30, 2006 20:37:09 GMT 3
arata super aiurea
|
|
Roni-Lya-DA-GZ
#TriviaShelter
|
Post by Roni-Lya-DA-GZ on Mar 31, 2006 18:53:34 GMT 3
nu-mi convine ca mujer de judas e cine e lya
|
|
Roni-Lya-DA-GZ
#TriviaShelter
|
Post by Roni-Lya-DA-GZ on Mar 31, 2006 19:07:07 GMT 3
da GLZ
|
|
Roni-Lya-DA-GZ
#TriviaShelter
|
Post by Roni-Lya-DA-GZ on Apr 1, 2006 5:43:03 GMT 3
acopar pe cineva.. mai e un episod pls pls putina incredere ((( o sa vedeti cum o sa se rastoarne situatia.. no soy asasina (( Altagracia
|
|
Roni-Lya-DA-GZ
#TriviaShelter
|
Post by Roni-Lya-DA-GZ on Apr 1, 2006 5:52:53 GMT 3
nu-mi convine ca jucatorii foarte buni (si aici ma refer la cei din echipa mea, the rest are not my concern) nu isi cer scuze pt valoarea la care au ajuns, nu-si cer scuze ca trezesc invidii. stiti meciul.. olanda cellabela parca era, da.. inteleg atitudinea celor dintr-o echipa.. incepatoare la ciocnirea de jucatori infinit mai buni ca ai ei, inteleg uimirea unui personaj care joaca de 2 zile la vazul cuiva care raspunde cu peste 3 cps la 4 intrebari consecutive (inteleg chiar si acuzatiile de trisare ca nah..pare neverosimil cand tu esti atat de slab sa vezi altii atat de buni)..dar cand vine vorba de jucatori care joaca de cel putin 1 an si au anumite pretenti.. pls.. mai cu perdea . unii au ajuns la performante la care nici nu puteti visa macar? deal with it and stop yammering. desi toate astea au scopul de a hrani orgoliul.. sorry to dissapoint you. the good ones are for real. si.. i'm so sorry. imi cer eu scuze in locul lor. imi cer scuze ca sunt buni AutumnLeaf
|
|
|
Post by balexis on Apr 1, 2006 10:09:55 GMT 3
exact atitudinea care va face "simpatizati" si voi stiti prea bine chestia asta. sincer, nu inteleg de ce simtiti nevoia sa tipati in gura mare "ce jucatori buni de trivia suntem noi si ce echipa tare avem"... poate asa e, dar lasati-i pe altii sa aprecieze valoare voastra (lauda de sine nu miroase a bine sau cum era?). de ce jucatori precum son, bios, fulgerul, aniujual, johny_rip si ma opresc aici, pentru a da numai cateva exemple, nu vin si spun " ne cerem scuze ca suntem prea buni"? probabil o sa bagati una dintre replicile "celebre" : "dar ce, astia sunt jucatori de trivia?" (asta deoarece pentru voi si in special pentru zorzo, care se mandreste ca a facut echipa si chiar il felicit ca a reusit sa stranga jucatorii in formula asta, se pare ca principla conditie ce trebuie indeplinita pentru a fi jucator de trivia este sa faci parte din triviashelter). voi va vaitati ca va sare lumea in cap, dar in acelasi timp va place, pentru ca puteti demonstra tuturor ca sunteti o echipa atunci cand le dati peste nas celor care va sar in cap. eu imi cer scuze daca v-am deranjat cu ceva in cele spuse mai sus... pur si simplu este o constatare din afara. a... si inca un lucru: expresiile, proverbele si mai stiu eu ce alte minuni, nu sunt marca "shelter"... dak voi ati folosit un termen candva, nu inseamna ca altcineva nu cunoaste acel termen si l-a folosit pentru ca s-a inspirat din ce ati scris voi cu 1,2 sau 200 de pagini in urma. p.s. eu sunt disponibil sa ies oricand cu oricare dintre voi la o bere... sau unde vreti voi
|
|