|
Post by AxinTe on Mar 25, 2006 18:43:14 GMT 3
vlad-riz .. inteleg ca esti suparat ca nu v-ati calificat voi dar nu e cazul sa vorbesti asa despre studenti care totusi nu au nici o vina pentru ce s-a intamplat, asta a fost norocul lor sa se califice nu mai ai ce sa zici.. fii macar fair-play.
|
|
Roni-Lya-DA-GZ
#TriviaShelter
We ride together, we die together !
|
Post by Roni-Lya-DA-GZ on Mar 25, 2006 19:23:48 GMT 3
bag **** in studentii dar asta e. sa vedem ce mare branza fac ei cu shelter LOL ! Vor face..si vor face o mare branza. Meciul este f. greu. Speram sa facem o figura frumoasa si sa nu ne dezamagim suporterii. Adica pe x-ul de pe canal. GLZ
|
|
Roni-Lya-DA-GZ
#TriviaShelter
|
Post by Roni-Lya-DA-GZ on Mar 26, 2006 0:52:35 GMT 3
Io unu` am vazut de ce a vorbit vlad_riz cum a vorbit... adica m`am lamurit. Avea dreptate. Nasol e sa joci cu echipe pline de jucatori undercover care se mai si califica desi n`au batut pe nimeni. Sper ca baietasii aia undercover sa invete trivia pana data viitoare.. ca de restul, nu poate fi vorba. GLZ
|
|
Roni-Lya-DA-GZ
#TriviaShelter
|
Post by Roni-Lya-DA-GZ on Mar 26, 2006 10:59:22 GMT 3
despre evolutia shelter-ului nu are rost sa mai vorbesc pt ca rezultatele sunt clare. am batut in ciuda undercoverurilor si a injuraturilor de 2 lei venite din partea unei echipe care isi datoreaza prezenta in sferturi acelorasi undercoveruri. sunt foarte dezamagita de ciuleandra. e mare chestie sa stii sa pierzi cu gratie. nu e usor deloc. plus ca nu stiu pe ce lume traiesc unii, dar e bine sa mai primeasca din cand in cand cate o palma aducatoare la realitate. know your limit and play within it.. e o regula de aur ca sa zic asa. e aiurea cand cazi oricum, dar cand cazi de pe un piedestal (chiar imaginar, ca in cazul asta) inalt, doare si mai tare. ranchiuna? pt faptul ca cineva anume a fost si va fi mereu mai bun ca tine si pt ca echipa adversa a batut=o pe a ta? again.. poate pana si trivia e buna cateodata pt trezirea la realitate grow up, ciuleandra. si mai invata trivie. atat de multa cat sa nu te mai oftici si sa nu-ti mai gasesti scuze insa nu o sa te ridici niciodata la nivelul unora din shelter, sa nu mai vorbim de nivelui celui caruia ii porti pica.. si catalige sa ai si tot nu l-ai putea ajunge. si nu=mi pot inchipui.. what on hell made you thing you're better? well glad ca te-ai lamurit acum . ah si ca observatie.. ghici cine a raspuns cel mai mult la intrebarile care s-au repetat? surprise! you nah.. noroc cu ele.. dar ai fi facut fata mai bine daca nu improscai cu venin in timpul ala.. u know.. cu ghiara pe tastatura si nu in gat. de alti mebri ai studentilor ca de ex dracuzeu nu zic nimic pt ca nu-mi place sa vorbesc de nickuri cu replici de retarzi ofticosi cu inteligenta unui vanzator de seminte. Altagracia
|
|
Roni-Lya-DA-GZ
#TriviaShelter
|
Post by Roni-Lya-DA-GZ on Mar 26, 2006 11:17:49 GMT 3
Fain meci. L-am vazut pe tot si ce pot zice... Wd TriviaShelter inca o data !!! Despre adversari as putea sa zic multe dar ptr ca am castigat nu zic decat atat : delfinuTRIST Mk
|
|
Roni-Lya-DA-GZ
#TriviaShelter
|
Post by Roni-Lya-DA-GZ on Mar 26, 2006 11:19:23 GMT 3
Jignesti vanzatorii de seminte GLZ
|
|
Roni-Lya-DA-GZ
#TriviaShelter
|
Post by Roni-Lya-DA-GZ on Mar 26, 2006 20:31:47 GMT 3
nu imi convine ca creatzza are mintea creatzza mersi din suflet si zicea ca am coade iara multumesc!
Ronaldo
|
|
Roni-Lya-DA-GZ
#TriviaShelter
|
Post by Roni-Lya-DA-GZ on Mar 27, 2006 12:05:39 GMT 3
mie nu`mi convine ca nu s`a deschis o sectiune separata pentru fazele superioare ale concursului GLZ
|
|
|
Post by balexis on Mar 27, 2006 12:22:30 GMT 3
mie nu-mi convine k daca s-ar deschide acea sectiune nu am fi si noi pe acolo ;D
|
|
|
Post by vlad_riz on Mar 27, 2006 13:01:32 GMT 3
mie nu`mi convine ca balexis e incult ms
|
|
|
Post by balexis on Mar 27, 2006 14:12:16 GMT 3
deci... zi-mi cand esti liber.... nu se mai poate. te provoc la un tenis de masa si de data asta nu mai ai scapare... sa vezi ca esti si incult si incapabil!
|
|
|
Post by osamik on Mar 27, 2006 14:34:50 GMT 3
nu-mi convine ca nu se concentra HCM'u pe final dilac dilac
|
|
Roni-Lya-DA-GZ
#TriviaShelter
|
Post by Roni-Lya-DA-GZ on Mar 27, 2006 14:57:14 GMT 3
nu prea lasa ca bat in Spania GLZ
|
|
Roni-Lya-DA-GZ
#TriviaShelter
|
Post by Roni-Lya-DA-GZ on Mar 28, 2006 18:16:09 GMT 3
nu`mi convine ca unii cred ca beneficiaza de wild card si nu stiu sa se retraga atunci cand trebuie s`o faca GLZ
|
|
Roni-Lya-DA-GZ
#TriviaShelter
|
Post by Roni-Lya-DA-GZ on Mar 28, 2006 22:46:40 GMT 3
mut aici niste posturi care nu-si au locul dincolo (din ciclul brudi vs regulamentul (...sa fim seriosi)) Today at 18:24, mr_broody wrote: regulamentul oficial nu se citeste pe forum ci pe site unde scrie clar cine cu cine va juca. si mai aveti tupeu sa spuneti chestii de genul "forumul trebuie sa fie ceva informativ, nu un loc unde toata lumea sa vorbeasca in plus." cat despre amundi, mi se pare normal sa vrea sa spuna cate ceva ametitor pe forum si noi sa ii raspundem in privat daca ar face toata lumea asa, ar fi un forum de solilocvii but sure. hai sa incercam. checking. amundi, posteaza ceva si eu iti raspund pe mirc:)) aaa si anumite interventii de aici mi-au adus aminte de ni9ste glorioase momente cand cineva vota yes in loc de no, altcineva confunda roni cu brudi si credea ca mrbrudi si broody is 2 personaje diferite, cand altcineva se contrazicea de pe o zi pe alta etc. o adevarata babilonie! noroc cu valoarea informativa a forumului ca altfel nu ne-ar ramane decat sa... burn it down Altagracia "citeste bine" venind din partea unuia care citeste posturile din 5 in 5 randuri. nice..informativ, nu oficial. ok, am notat informativ fara valoare de adevar? :/ nu e contradictie? sau forumul are doar scopul sa ne ameteasca? un izvor de informatii eronate? atunci da, stergeti-l mai bine.. zic si eu.. si daca tot vorbim de chestii oficiale, de ce postezi tu si nu organizatorul, arthur? hai pls mai fa figura aia cu postatul cu avatarul lui einstein, ca parca nush.. alta greutate aveau cuvintele Altagracia
|
|