zozz
New Member
|
Post by zozz on Apr 9, 2006 21:47:44 GMT 3
Felicitari ol!
|
|
|
Post by tomescu on Apr 10, 2006 13:29:46 GMT 3
ce nesimtit ma , despre bonovox este vorba, cu echipa lui de trisori nenorociti, se bucura ca a plecat son la sfarsitul chalului si ca padwani lui si-au scos sabiile ?. Well....asta e singura ta bucurie , pentru ca trivi au cam castigat, si chiar daca atz fi facut-o voi, nu cred ca primeati vre-un wd .Rusine la slabisti....
|
|
|
Post by vlad_riz on Apr 10, 2006 13:41:45 GMT 3
acu ca s`a disputat si finala propun ca arthur sa "desfiinteze" forumu asta
|
|
|
Post by Sensiblu on Apr 10, 2006 17:51:34 GMT 3
Nu inca ... mai am ceva de spus si dupa aia poate sa-l desfinteze
|
|
|
Post by osamik on Apr 10, 2006 18:15:29 GMT 3
aveti de gand sa-i raspundeti intens lui jony? sau.... raspunde altcineva?
|
|
|
Post by vlad_riz on Apr 10, 2006 21:02:09 GMT 3
sensiblu pai zi odata.ms
|
|
|
Post by OldSchool on Apr 10, 2006 20:39:48 GMT 3
Plus ca va aparea si partea a IIIa din Script Wars. Azi-maine...
|
|
|
Post by Sensiblu on Apr 10, 2006 21:18:29 GMT 3
nu prea am timp decat pe miercuri vlad ca e lunga si trista .. si e si greu de povestit .. pentru mine
|
|
|
Post by vlad_riz on Apr 10, 2006 21:41:28 GMT 3
ehe forumu asta nu si`a dat inca ultima suflare
|
|
|
Post by Sensiblu on Apr 10, 2006 21:50:34 GMT 3
hai ca m-am apucat sa scriu... am primit o motivatie exterioara in vreo 1-2 ore termin ..
|
|
|
Post by tomescu on Apr 10, 2006 22:39:19 GMT 3
1-2 ore ? , parca scriai putin mai repede
|
|
|
Post by Sensiblu on Apr 10, 2006 23:29:48 GMT 3
E greu tomescu cand trebuie sa vorbesti despre lucruri de care ti-e rusine.. Sunt numa la pagina doi dar termin pana pe la 1.
|
|
|
Post by tomescu on Apr 10, 2006 23:38:43 GMT 3
ok sensi , asteptam cu toti cu interes
|
|
son
New Member
|
Post by son on Apr 11, 2006 0:21:34 GMT 3
Salutare all ! Felicit toti jucatorii care au luat parte la acest concurs.... si imi cer scuze ca nu ii cunosc pe toti - mai ales ca multi isi tot schimba nickurile Pentru mine, trivia a fost just 4 fun, mult timp, insa, am luat-o prea in serios. Acum am decis ca e timpul sa iau o pauza asa ca va spun la revedere, nu prea ma veti mai vedea pe mirc; probabil la turneul urmator nu voi participa (fiind anul 5, licenta etc) dar daca va organiza ElRubio un meci, cu siguranta ca-mi voi face timp. Am fost invitat in echipa Trivi-jr si, fiind prima invitatie ce mi s-a adresat, am acceptat-o, fara sa fac vreun calcul ca as intra in formula ideala pentru a castiga concursul, sau sa "tradez" pe cineva... in fine, cred eu ca exista cateva persoane care au fost nemultumite de alegerea mea, le cer scuze. Dar nu ma simt vinovat cu nimic. In alta ordine de idei, am asistat la tot felul de discutii si intamplari care m-au uimit si nu vreau sa exemplific. Vreau doar sa va spun ca: fratilor, trivia e doar un joc (frumos) si tot ceea ce puteti castiga aici, pe langa oarecare cunostinte de cultura generale, sunt: cuvinte calde si simpatie. Nu exista glorie. Nu-si are rost invidia etc. Asa ca pastrati-va integritatea si cumpatul E ceea ce am incercat sa fac eu, las pe altii sa decida, daca am reusit sau nu. Ca sa nu fiu inteles gresit: nu port nici o ranchiuna nimanui Last but not least, ii pup pe colegii mei de team, alaturi de care am avut emotii pozitive si negative pe parcursul concursului: Osamik-finutzu, Biosu, Mikey, Jay-T, Subzero, Ssmoke, Blonda, Darchi, Zozz. Love you all }{}{ Pai... a, si mersi Maikule pentru cuvintele de lauda, da` nu stiu in ce masura le-as merita mai mult k tine Ur da` man! Cam asta. Take care all, nu pierdeti din vedere fun-ul jocului. E cel mai important !
|
|
stihl
New Member
|
Post by stihl on Apr 11, 2006 0:38:48 GMT 3
bafta cu licenta aia ... si sper sa revii cat mai repede dupa ;D
|
|